Midnight Flower - obchod

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Flower - obchod

Příspěvekod Zaměstnanec » ned zář 27, 2009 10:29 pm

Smutně?*koukne se po kytkách a nafoukne se* možná ta druhá, ale to proto, že je malá.... lilie se pěstují dnes v mnoha odrůdách...včetně jap. a čínských...jako tyhle:
Obrázek
ale to rozhodně není zelená rostlina, navíc potřebují přivápňovat...
pak mě napadá čínská růže, tedy ibišek...ta potřebuje pravidelnou zálivku, má různou barvu květů, každý květ kvete jeden den..to je taková zvláštnost.
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kellerman » pon zář 28, 2009 12:45 am

to je možný..+zadívá se na voskovky+ ale je smutná! vlastně...+rozhlídne se esi tam nikdo není a vytáhne z kapsy katalog http://images.google.de/images?gbv=2&hl ... =0&ndsp=18 - já se v tom nevyznám a možná byl překlad neodborný na terminologii, ale chci tohle. +bodne prst do těch bíle kvetoucích vyšších v úplně pravým sloupcu+ Máte to? A jak se to menuje? +zvědavě+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Zaměstnanec » pon zář 28, 2009 10:26 am

*koukne do katalogu - myslí tohlencto? Obrázek - se radši ptám...* ukažte... to je Lopatkovec...původem z Kolumbie, nenáročná, květy vhodné k řezu...hezky voní...*to už se rozhlíží po krámě* myslím, myslím...že by tady někde jedna...*přehlídne to křočí v celým květinářství* jo, támhle je...*zmizne mezi řadou palmiček a za chvilku je zpátky a nese ji* musí se pravidelně zalívat a v létě by neměla být na přímém horkém slunci - spálila by si listí...*postaví kytku na pult, aby si ju mohl prohlídnout* jinak je to i dobrý dárek...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Remus Lupin » pon zář 28, 2009 10:34 am

*Do obchodu po chvilce váhání vejde a rozhlíží se, nasaje vůni nepřberných rostlin a pak dojde k pultu, kývnutím pozdraví zákazníka před sebou a když vidí, že si prohlíží nějakou kytku s bílými květy, tak se obrátí na prodavačku*
Dobrý den, je mi to trapné, ale poslala mě sem Tessa z Nemetonu a říkala, že..*dál se nedostane, protože prodavačka ožije a přeruší ho*

Prodavačka: vy jste pan Lupin?*Remus ji na to kývne, takže se vyculí* výborně....tak to můžete hnedle nastoupit...tedy...*když vidí jeho vyjevený pohled po květinářství* ne tady...ale rozjiždíme ještě další oddělení a potřebovali bychom někoho, kdo se vyzná v kouzelných tvorech, škůdcích a tak...stále hledáte práci, ne?

Remus: jo, to jo...ale už jsem nedoufal, že...jak to vůbec víte?*přimhouří oči*

Prodavačka: no výborně..tak jednak se tady nikde nic neutají *hodí rukou směrem k Příčné* a pak mám své informátory.. tak když chvilku počkáte, ukážu vám a vysvětlím co a jak... * vrátí se k zákazníkovi a REmus si tam chvíli prohlíží nějaké malé bonsaje*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Kellerman » pon zář 28, 2009 11:34 am

+pohledem viditelně roztaje, ale nedává najevo žádný emoce+ Výborně, to je přesně ona. Hned si ji vezmu a...+kývne na Remuse na pozdrav a počká až bude opodál, aby ho neslyšel+ zabalte mi ji tak, ať není vidět co nesu...a tu druhou kytku taky..nejlíp do krabice..nebo tašky...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Zaměstnanec » pon zář 28, 2009 12:22 pm

Kellerman: jistě...*usměje se a vytáhne takové dvě tašky s pevnějšího materiálu, aby nedonesl seno, vypadaj celekm malý, že by se tam zvlášť ta pokojovka neměla vlézt, ale kupodivu tak šupne, jen to hvízdne a taška vypadá skoro prázdně* táák...*postaví před něj dvě jemně bílozelené taštičky*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kellerman » pon zář 28, 2009 2:56 pm

Jste skvělá. +pochválí ji,zaplatí jí, nechá jí tam nějaký drobný navíc a usměje se+ Určitě se uvidíme brzy. +až mu ta zelená chudinka chcípne..+ Nashledanou. +vezme si tašky a zmizne v ulici+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Zaměstnanec » pon zář 28, 2009 4:04 pm

Nashle...*spokojeně urovná papír na květiny, popráší vodou kytku u kasy, ta celá pookřeje a pak se otočí na Remuse*
Takže, aby vám to vysvětlila...pojďte se mnou..*vede ho přes květinářství na dvůr a do zatím volného Beast Company* ráda bych, abyste si to vzal na starosti, slyšela jsem, že máte velké zkušenosti...o prodej tvorů se primárně stará JARLA, do obchodu se jde tady zadem pro personál a lidi k ní chodí z boční uličky...*její výklad zanikne v šustění rozprašovačů*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Zaměstnanec » pon zář 28, 2009 10:54 pm

*přijde si prodavačka z Boutique a převezme květinovou výzdobu pro obchod, zaplatí a pospíchá zpátky*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Postrach » sob říj 10, 2009 2:14 pm

*vejde a chvíli si prohlíží květiny, pak si nechá uvázat jedenáct červených růží, zaplatí a vyjde na ulici*
Obrázek
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower