Koupelna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Koupelna

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 1:47 am

+celkem spokojeně obejme Spikea kolem hrudi+ Tomu se mi ani nechce věřit. +zasměje se velice tiše, když tam Spike vehementně gestikuluje rukama+ A nebo má prostě rád vodu. +vyjeví svůj názor nesměle+ Oh... aha. +velice inteligetní, ale není se čemu divit, když zrovna sleduje, jak se Angel vynořuje a čechrá si vlasy+ Každý se něčeho boj.. máme respekt. +pokrčí nonšalantně ramenem, na kterém nemá Spike položenou hlavu. překvapeně několikrát otevře a zavře pusu, když Angel začne nadhazovat téma, které momentálně skutečně ted nečekala+ No... já... eeee.... já... v podstatě... to nebyl tak úplně můj nápad. +div nekoktá a začíná červenat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř bře 16, 2011 1:52 am

A já jsem holdoval disku +pokývá vážně hlavou jako že mu to věří že se hadů nebojí+ To je taky možný. Stráví ve vaně víc času než mořská panna a to už je co říct. Jenom +změří si Angela hodnotícím pohledem+ neni tak ošklivej jako mořská pana. Ovšem krvavej svinčík nadělá docela stejnej +mořské panny u nich asi nebudou krásné blondýnky s ploutví+ Ale? +pootočí k ní hlavu+ Copak si vymyslel tak zajímavího že se Nef červená? +mluví na Angela, ale zkoupá bedlivě její zrudlou tvář+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř bře 16, 2011 1:57 am

A ne snad? +pozvedne obočí+ Jsem si jistý že jsi chodil ve flitrovaném saku, zvonáčích a o sobotním odpoledni bruslil v nejbližším klubu +popichuje ho. Nezdá se to, ale Spike je docela citliví na svůj styl oblečení a image+ Mořské panny jsou vyhubené. Lidé je pozabíjeli už na počátku osmnáctého století. Dokonce ani já už jsem neměl tu možnost si nějakou ulovit +ďábelsky, s jasným nádechem Angeluse, se usměje. Olízne si rty+ Napadlo mě že bychom si mohli trochu... hrát. Mohl bys Nef ukázat na kolik způsobů dokážeš člověka svázat provazem +sklouzne trochu hloub do vody, dělá si pohodlí+ Já bych to taky rád viděl +broukne jen tak na okraj+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 2:04 am

+musí si skousnout ret, aby se nerozesmála, bruslící Spike v oblečení s flitry je skutečně zábavná představa+ Mořské panny? +zamrká překvapeně+ Proč mam dojem, že to nebyli milé, krásné dívky s ploutví? +zeptá se, když Spike mluví o krvavým svinčíku. snaží se nečervenat a tvářit se, že o nic nejde, ale nedaří se jí to. při Angelových slovech široce otevře na chvíli oči překvapením, o téhle části nevěděla, ale nezdá se, že by proti tomu hodlala nějakým způsobem protestovat, kor když se jí oči zvláštně zalesknou. těžce polkne a snaží se uklidnit poněkud splašenější srdce a zabránit tomu, aby ještě víc červenala, avšak ani jedno z toho se jí nepodaří+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř bře 16, 2011 2:11 am

Jasně pane oční stíne! +jako malí děcko na něho byplázne špičku jazyka+ Já sem slyšel že měli neobyčejnou kulturu, obrovská města pod vodou a úměli úžasně zpívat +zabádá v poměti po informacích o mořských pannách+ Hmmm +přejede Nef pod vodou rukou po stehně+ Zdá se že tu máme jednoho ochotného kandidáta na svazování +potěšeně se na ni usměje, oči se mu lesknou chtíčem a zároveň je v nich nebezpečný démonický stín+ Ty budeš zase sedět v koutě? +otáže se Angela docela věcně a odvrátí k němu pohled+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř bře 16, 2011 2:17 am

Oživ si znalosti o prvotních kulturách. Líčení pochází z prapůvodního válečnického a loveckého barvení obličeje, které provozovali pouze muži +že by tím naznačoval že se někdy líčil? Kdo ví. Jedině on sám ví jaké všechny choutky má+ Ale ano, vypadají zhruba jako ženy s ploutví, ale místo toho aby námořníky těšili, je žerou. Rychle a dravě jako pirani +líbí se mu jak se Neferet červené a jak ji jejich řeči uvádí do rozpaků. Má s toho opravdu dobrá pocit, vzrušující a opojný+ Tomu se nedivím +řekne o něco tišeji+ svěřila se mi jak se jí libilo když si ji připoutal dole v kleci +prozradí její "tajemství"+ Možná... +neurčitě pokrčí rameny. Nevylučuje tuhe možnost, ani možnosti že by se zúčastnil+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 2:27 am

+těká pohledem z jednoho na druhýho rychle si dávajíc dohromady o čem se to baví a co z toho plyne+ Ty si se někdy líčil? +zeptá se ho+ Ou... to je od pohádek na míle vzdáleno. +zakroutí nad tím zamyšleně hlavou. podívá se Spikeovi do očí v jejichž hlubinách spatří temný stín, ale ten lesk chtíče se jí zamlouvá víc, takže se soustředí na něj, i když jí je jasné do jaké situace se staví, když se nechá svázat, bude bezbraná v jedné místnosti s dvěma upíry, mohlo by se to zvrtnout, kdyby nešlo o ty dva a oplatí Spikeovi nesmělý úsměv a o něco pevněji ho sevře v náručí. s rozšířenýma očima se podívá na Angela, když Spikeovi vyzradí tohle tajmeství, z hrdla se jí vydere něco jako tiché rozpačité zaúpění a schová si tvář Spikeovi do místa kde se mu stýká krk s ramenem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř bře 16, 2011 2:32 am

Kdo ví co dělala s Darlou za zavřenejma dveřma jejich ložnice. Třeba se tam oblíkal do dámskýho prádýlka a tancoval při zvucíh harfy +teď je zase zajímavé sledovat kam jeho vedou jeho perverzní představi. Možná by rád viděl Angela v ženském oblečení. Kdo ví+ A já se divil proč ti tak tlouklo tenkrát srdce +zamručí. Zní to torochu nebezpečně a nadšeně zároveň+ Víš já už ji jednu svázal a trochu jsme si hráli s voskem, ale spíše jen tak simbolicky +prozrazuje zase on Angelovi, aby si byli kvit. Jedno Neferetinu tajemství za jiné+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř bře 16, 2011 2:36 am

Co já vím jestli je pravda že si byl jako člověk panic +oplatí mu to s laskavým úsměvem a naprostým klidem, který mladšího upíra tak rozčíluje. Nakloní hlavu na stranu. Sleduje ty dva, jednoho nadšeného jednoho v rozpacích a to mu momentálně bohatě stačí. Mysli mu maluje zajímavé obrazy o tom jak to bude vypadat až budou mít více klidu nahraní+ Vážně? +zvedne trochu hlavu z hrudi kde ji měl opřenou jak ho to zaujalo+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 2:51 am

+má dojem, že se oba dostávají do nebezpečných vod, tak se rozhodně raději mlčet, ale úvahám se neubrání, jen Spikea víc sevře v náručí a přitulí se mu k zádum, co kdyby chtěl po Angelovi zničeho nic skočit, když už má tak hezky u úst jeho krk neodolá, aby po ní nepřejela rty a trošku hravě, lehce a nenápadně ho kousla+ Nó.... trošku... +vysouká ze sebe potvrzujíc tak Spikeova slova+ Připoutal mě k posteli, zavázal oči a hrál si trošku s voskem. +dostane ze sebe první souvislou větu od tý chvíle kdy se začala červenat, tuší, že kdyby je poprosila aby vedli rozhovor až u toho nebude, že by jí to bylo prd platný, tak si jen opře tentokrát bradu o Spikeovo rameno a pozoruje Angela+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor