Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Eillen » stř bře 16, 2011 11:45 am

Kolem čajovny projede obrovský autobus a neomylně míří k zadnímu vchodu, kde už na ně čeká Eillen. Rovnou je zavede do místnosti, která jindy slouží jako salonek, ale teď je kouzlem změněna na čtyři ložnice a koupelnu.
Je to tu trošku menší, ale snad vám to bude stačit. pustí členy kapely dovnitř a ukáže jim to. Pak je vezme do čajovny, která je už přeměněná v tradiční Irskou hospůdku s připraveným pódiem.
Cokoliv budete potřebovat, stačí jen říct a zařídím to. Jelikož zatím nic nechtějí, rozloučí se s nimi a nechá je, aby si vše připravili, jak potřebují.

Na dveřích čajovny je vyvěšený plakát - 16. 3. ZAVŘENO, 17. 3. ST. PATRIC`S DAY
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » čtv bře 17, 2011 8:39 am

Cedule mizí ze dveří. Začíná oslava St. Patrick`s Day.

Obrázek
nový vchod

Obrázek
A tématický interiér

Obrázek

U každého stolu je dostatek prázdných půllitrů a uprostřed stolů je pípa. Každý si tak může natáčet na co má chuť a nemusí vůbec čekat na obsluhu. Co se týká koktejlů a panáků, stačí jen pomyslet co byste chtěli a dané pití se u vás hned objeví. Jídlo je připravené na každém stole a obsluha je připravena doplnit vše co bude docházet.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv bře 17, 2011 12:43 pm

Před čajovnou zastaví auto a vystoupí z něj Eillen i Creagan. Dveře od čajovny/irské hospůdky nechají dokořán.
C: Já dojdu narazit sudy a připravit další, aby se to pak rychleji měnilo jen oznámí, políbí Eil na tvář a nechá ji samotnou
E: A já asi zajdu za kapelou, jestli něco nechce. dodá si sama pro sebe a taky se na chvíli vytratí. Obsluha si jich ani nestihne všimnout, jak tam všechno roznášejí a připravují
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv bře 17, 2011 7:28 pm

Vstoupí do čajovny a jde k ženě v zeleném o které se domnívá, že je majitelka. Dobrý večer, já jsem Mystick von Sachsen a chtěla bych vám moc poděkovat za pozvání. do ruky jí strčí zelené kytky.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » čtv bře 17, 2011 8:24 pm

S úsměvem si vezme kytky a dá je do vázy, kterou někde splašila obsluha Těší mě, já jsem Eillen. Posaďte se kam chcete. ukáže na zatím prázdné stolky.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv bře 17, 2011 9:18 pm

+objeví se nedaleko čajovny jak se Spikem, tak s Angelem, schová medailon pod tričko, nechá se přitáhnout Spikeovi do náručí a vejdou společně dovnitř+ Hezký den přeji. +pozdraví vesele ode dveří a zamává na přítomné+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv bře 17, 2011 9:21 pm

+Už si na to přenášení chudák zvykl, tak si nestěžuje. Obejme ji kolem pasu, vejde a zkoumá tu irskou atmosferu+ Dobrej +houkne na přítomné, obrátí se přes rameno na Angela který je následuje+ Naposledy když sem byl v irské hospodě bylo to tam vo dost zablitější +zareje si do rodilého Ira+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv bře 17, 2011 9:24 pm

+Nechá je jít první, když se k sobě tak mají, on je pořád ještě "uražený" tak to přes všechno co se mezi ním a Nef už stalo, dává stále najevo+ Dobrý večer +zamračí se nad vší tou zelenou kolem a infantilní výzdobou+ To víš Angláne, my Irové se umíme lépe bavit a nemáme frigidní ženy +vrátí mu to obratem, když už chce hrát takhle+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Lanevra » čtv bře 17, 2011 9:27 pm

+Vejde dovnitř v doprovodu Fred, kterou drží za ruku s propletenými prsty+ Je tu hodně zelené +usoudí jen co vejdou. Těžko poznat jestli jí to vadí nebo ne, ostatně ona je taky zelená+ Dobrý večer +pozdraví a už se začne poohlížet jak po stolku kam by si sedli, tak po hostitelce a pití+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv bře 17, 2011 9:33 pm

+jen nad jejich pošťuchováním obrátí oči a pousměje se, musí si přiznat, že ač to jde někdy na nervy, těch pár měsíců co byl Angel pryč jí zrovna to jejich pošťuchování chybělo+ Už zase začínáte? +skoro se na ně vesele zazubí, má nějakou dobrou náladu+ Nesousedí spolu náhodou Irsko a Anglie? +zeptá se zamyšleně, ten jejich zeměpis jí někdy dává trošku zabrat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna