Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Eillen » pát bře 18, 2011 6:31 pm

Svým způsobem je to i docela nepraktické. Představ si, že jsi ve skupině mudlů, chceš něco napsat a pomyslíš si, že potřebuješ propisku. No a najednou se ti po stole přisune do ruky. V tom lepším případě. V horším ten stůl rovnou přeletí. To pak máš vidět ty výrazy. rozesměje se Po pár letech jsem se to naučila trošku krotit, takže mudly už moc neděsím, ale sem tam mi to ulítne
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pát bře 18, 2011 11:22 pm

Vojde dnu. Odloží si bundu a rozhliadne.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pát bře 18, 2011 11:24 pm

+Vojde hneď za Memory. Svoju čiernu koženú bundu si však zatiaľ nechá na sebe. Tiež sa rozhliadne, len o čosi ostražitejšie.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Arwen » pát bře 18, 2011 11:44 pm

vejde dovnitř a začne si to tam prohlížet Páni pěkné to tu máte řekne jen tak do prázdna a odloží si kabát. když zahlídne hostitelku zamíří k ní Dobrý den, já jsem Arwen Undómiel s úsměvem jí podá ruku a do druhé jí vtiskne zelenou brož ve travu trojlístku Velice děkuji za pozvání, mám tenhle svátek moc ráda, ale nikdy jsem ho pořádně neoslavila a teď se naskytla příležitost. Ještě jednou děkuji znovu se usměje a začne se rozlížet po ostatních hostech jestli nezahlédne někoho známého

Mys: najde ji u jednoho stolu a tak si přisedne Ahoj Mys, to jsem ráda, že jsem tě tu našla už začíná být celkem plno řekne, vezme si půllitr a natočí si zelené pivo
Naposledy upravil Arwen dne sob bře 19, 2011 10:29 am, celkově upraveno 1

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » sob bře 19, 2011 8:53 am

Arwen: Dobrý den. Já jsem Eillen, představí se a pak je mile zaskočena dárkem Děkuji. To jste nemusela. připne si brož na tričko, aby byla hezky vidět.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » sob bře 19, 2011 8:54 am

Na chvíli se omluví Jarle a odejde na připravené pódium.
Dámy a pánové, je čas přivítat kapelu, která nás bude dnešním večerem provázet. Prosím přivítejte The High Kings! ukáže na dveře, ze kterých vejde čtveřice, zamíří si to na pódium a bez zbytečných řečí se chopí hudebních nástrojů a začne hrát.

Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » sob bře 19, 2011 10:47 am

Konečne zbadá Eillen, keď sa objaví na pódiu. Počká než uvedie kapelu a potom kývne Krisovi a spoločne sa vydajú k hostiteľke.
Eillen: "Ahoj. Ďakujeme za pozvanie. (dúfam, že sa už videli a tykajú si...) Toto je môj brat Kristián." predstaví jej Krisa, ktorý sa na ňu usmeje a podá jej ruku. "Niečo pre teba." podá jej malú krabičku a keď ju Eillen otvorí, sú v nej strieborné náušnice.
Obrázek
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob bře 19, 2011 11:38 am

*taky dojede a vklouzne dovnitř, zrovna když se rozezní první tóny* ha...jen tak tak...*rozhlédne se po místnosti, kývne známým na pozdrav a taky dojde za Eil* ahoj...už jsem se bála, že to nestihnu...*uculí se*dlouho jsme se neviděly...*podá ji malou pozornost* tohle jsem nedávno viděla, myslím, že se ti to bude líbit...*mrkne a předá ji dračí šperk* je to v irském stylu, tak to sem i zapadne...*rozhlédne se po sváteční výzdobě*

Obrázek
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eillen » sob bře 19, 2011 11:46 am

Memory: Jsem ráda, že jste přišli. vítá je s úsměvem a každému rovnou dá sklenku s pivem. Ráda tě poznávám, otočí se na Kristiána a doufá, že mu nebude vadit, že mu rovnou tyká. Páni, díky moc. To jste fakt nemuseli, Rozzáří se nad dárkem a rychle náušnice vymění.

Manori: Všimne si jí, když vejde do dveří a zamává jí. Ahoj. Neboj, tahle párty potrvá až do rána. A pokud bude co pít a bude se chtít slavit dál, tak to klidně protáhneme. směje se. Když jí pak Man podá náramek, je dojatá Díky, to je opravdu nádhera. Ale nemusela si nic nosit. Jsem ráda, že sem vůbec někdo přišel. kolem jde obsluha a podá jim sklenice s pivem, aby nebyly na suchu.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Manori » sob bře 19, 2011 3:39 pm

Eil: tak to jo...*vyculí se*tak..přece nepříjdu s prázdnou..a do dračí čajovny..patří drak..*mrkne na ni a lapne si pivo* nevyraší mi jetel na hlavě, že ne?*uculí se* a vůbec..nějaké novinky? Vždycky se vzpamatuju, až když jste zpátky v Aldormě...*sleduje zároveň i kapelu*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na čajovna