Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Neferet » čtv bře 17, 2011 11:09 pm

Styx: Hmn... +zamručí, ale taky jí obejme+ Jasně ty a hodná. Můžeš mi říct, kdy naposledy si taková byla? +zeptá se, ale nevydrží se dlouho tvářit vážně a začne se s ní smát+ Spíš mi příště řekni že tam zase jdeš, abych ti to mohla rozmluvit. +kroutí nad tím hlavou+

Angel: +když ho poslouchá jak se rozpovídá, tedy jak odpovídá na Styxiny otázky začne se tvářit jakože tam není, schová hlavu mezi ramena, zejména ve chvíli kdy se Angel mluví o Buffy, když uvidí v jeho očích ten výraz uhne pohledem a začne předstírat, že jí, tedy spíš si pohrává s jedním kouskem masa, který stejně nakonec nedá do pusy. cítí se divně, nikdy nad jeho vztahem k Buffy moc nepřemýšlela, ale teď nad tím musí uvažovat a to se jí nelíbí, protože se cítí tak nějak odstrčeně a smutně, ano šla to vztahu s Angelem s tím, že veděla o Buffy, ale slyšet to znovu nahlas není dvakrát příjemné, kor když jí je jasné, že se Styx bude určitě dál vyptávat. takže jen tiše sedí a dělá, že tam není a nic se jí netýká, i když někde tam uvnitř to zabolí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv bře 17, 2011 11:33 pm

+poslouchá zaujatě Angela, to jeho vyprávění probudilo její zvědavost+ Zavání to silnou magií. Doslova černou. A to mě zajímá +přisedne si blíž+ Počátek všeho zla? Tak to musí být už prastará síla. Takže... Ono to po vás jde? +vyzvídá. Pak si všimne výrazu jeho tváře při zmínce o Buffy a je jí jasné, že mu dělá problémy mluvit na toto téma. A když zpozoruje, že Nef na tom není o nic lépe, dokonce se jí zdá, že při tom trpí, zamete to rychle pod koberec+ Takže bydlíte už zase všichni tři v Hyperionu? +změní nenápadně téma+ Říkala jsem si, že by se mělo odpouštět, život... tedy ten náš smrtelnický... je přece tak krátký.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát bře 18, 2011 12:01 am

Styx: +přimhouří oči, trochu v nich probleskne Angelus jako plíživí stín+ Chtěla byste jeho moc využít, je to tak? +nečeká odpověď, je si jist že tohle Styx napadlo+ Nebuďte pošetilá. Poslední kdo byl Prvnímu nejblíž byl šílený kněz. Není to nějaký druh magie, kterou můžete ovládat. Má to vlastní inteligenci +po tváři mu přejde usměšek a vydá i krátký, posměšný zvuk+ Jde po mě, jde po vás, jde po všem živém. Živí nejsou v jeho moci, může se zmocnit jen mrtvých, proto chce aby všichni zemřeli +překvapí ho nenadálá změna tématu, což ho dokonale vyvede z konceptu+ Hyperion je můj dům, vlastním ho... více, méně. Kde jinde bych měl bydlet? +trochu víc zvedne hlavu+ To je. Je příliš krátký na to aby si lidé uvědomili jeho skutečnou cenu.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát bře 18, 2011 12:07 am

+poslouchá je i když si není jistá, jestli je to dobrý nápad, chce Styx odpovědět na její otázku, ale Angel jí předběhne, tak jen výmluvně pokrčí rameny a vstane+ Omluvte mě na chvíli, musím si odskočit. +vysouká ze sebe omluvu a se zavířením pláště zmizí ve dveřích. pravdou je, že najednou potřebovala být pryč, všechno na ni doléhá vždy v ty nejméně vhodné chvíle a není si jistá, jestli pokračování rozhovoru chce slyšet, takže vyrazí chodbou hledajíc záchod, rozhodně nijak nepospíchá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob bře 19, 2011 11:00 pm

Angel: Je to lákavé využít tu moc, to nezapírám. Na druhou stranu jsem si moc vědoma toho, jak je to nebezpečné. S něčím takovým, jako je černá magie není radno si zahrávat +koukne na něj zkoumavě+ Zdá se, že o tom dost víte. On sám zabíjí, aby se zmocnil lidí? +předtím změnila téma Buffy, když viděla, že mu to působilo bolest, o zlu se baví dál+ Já vím, že Hyperion je váš, jen jsem myslela, že jestli jste se tam zase vrátil +pousměje se+ Vy už délku života řešit nemusíte, že.

Nef: To určitě +že jí příště řekne, až tam zase půjde a dá jasně najevo, že si to rozmluvit nedá. Když se Nef zvedne, chvilku ji ustaraně pozoruje, jak odchází, připadá jí, jako by ji jejich rozhovor působil bolest. Přemýšlí, jestli má jít za ní, ale pak to zavrhne, alespoň zatím+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob bře 19, 2011 11:21 pm

Angel: +Nějak se mu nechce věřit že by si s ním Styx nikdy nezahrávala, každopádně je cítit magii všeobecně+ Ano, když se s ním setkala Buffy v Sunnadale informoval jsem se +ve skutečnosti od nástupu do funkce ředitele L.A. pobočky WaH ji tak trochu sledoval, ale to už nezmíní. Nechce být za šmíráka+ Nemůže zabít člověka přímo, nemá hmotnou podobu. Vrací se v podobách milovaných mrtvých a vemlouvá se zejména duševně narušeným, slabým a těm co nemají jak se bránit +na chvilku se zarazí když Neferet vstane, omluví se odejde, pak se pomalu vrátí k tématu+ Většinou... V Sunnydale byla Pekelná brána, díky tomu že se otevírala získal víc moci +trochu porkčí rameny+ Nebudu spát v cizím hotelu, když mám vlastní +oduvodní to logicky+ Nestárnu a mrtví už jsem.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Styx » ned bře 20, 2011 8:51 pm

Myslela jsem, že to bude nějaký démon, nebo něco podobného. Ale nemůže být zase tak silný, když potřebuje k tomu, aby mohl zneužívat svou moc slabé jedince. Je tím dost omezený +koukne, že je tam nasucho, tak jako správné hostitelce jí to docela vadí+ Co bych vám mohla nabídnout, co můžete jíst nebo pít? +zavolá sluhu, aby mu to přinesl+ A kde jste nechal svého přítele Spikea? +vyzvídá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned bře 20, 2011 9:18 pm

Neexistuje v našem světě, nemá fyzické tělo. Jen nahlíží skrz barieru mezi světy. Navíc +semkne rty+ ono stačí jediné slovo, vyslovené v ten praví okamžik a davy lidí začnou šílet a vraždit +nechápe proč mu neustále lidé vnucují něco k jídlu nebo k pití, když to nepotřebuje ani si to pořádně nevychutná, ale aby neurazil hostitelku+ Whiskey bych si dal +jestli začne zase pít, asi hned tak nepřestane. Bude v lihu neustále jako Spike :D + Je v hotelu.
Angel
Upír

Příspěvekod Styx » pon bře 21, 2011 10:55 pm

No nevím... ale takhle se mi nezdá zase tak nebezpečný, když nemá ani tělo. Znám i větší zlo +pokrčí rameny. Nalije mu whisky a přisune skleničku+ V hotelu? +je překvapena stručnou odpovědí+ Vy asi moc rád nemluvíte, že +usměje se na něj+ Proč s vámi taky nepříšel? +ohlédne se, jestli se už nevrací Nef+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon bře 21, 2011 11:06 pm

Věřte mi že je +zaujme ho to větší zlo než První. Nic horšího než on si nedovede představit, dokonce ani WaH nepovažuje za tak moc nebezpečné+ Co je větší zlo než První? +zajímá se+ Nevím nač planě žvatlat, když člověk stejně nic neřekne +trochu pokrčí rameny a napije se alkoholu+ Vlastně ani nevím. Neferet pozvala jen mě
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx