Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Memory » stř bře 23, 2011 10:51 pm

Nevracia sa k tématu, keď vidí, že sa jej o tom moc nechce rozprávať. Odpije si z piva, čo má pred sebou a potom sa obzrie na Kristiána, ktorý stojí pri pulte a rozhliada sa naokolo. "Hmm, no vlastne, prečo nie. Krisovi to snáď nebude vadiť." zamyslene. "Vírivku? Myslíš pre nás dve?" nadvihne spýtavo obočie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř bře 23, 2011 11:01 pm

Ano, je to náramně příjemné poležet si v bublinkách. A kdyby chtěl jít i tvůj bratr, myslím, že by se místo ještě našlo. taktéž se napije piva a myslí zabloudí k horké vodě. Mám tam spoustu alkoholu a mám hroznou chuť se opít. pošeptá jí a v očích má přitom ďábelské jiskry.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř bře 23, 2011 11:14 pm

Zasmeje sa pri jej pohľade. "Zdá sa, že si už dávno nebola na žiadnej party." mrkne na ňu. Potom trochu zvážnie. "Nemyslím si, že je dobrý nápad volať tam Kristiána." pokrúti hlavou. "On by nepil. Navyše by kazil atmosféru."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř bře 23, 2011 11:18 pm

Dobře. zasměje se. On není na večírky? upíjí a zvědavě se vyptává.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř bře 23, 2011 11:24 pm

Pokrúti hlavou a tiež upíja. "Nie, nikdy nebol...zázrak, že ho občas niekam medzi ľudí vytiahnem." uškrnie sa a mrkne na ňu. "Takže si chceš spraviť súkromnú party. Ešte u teba býva tá...Arwen?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv bře 24, 2011 12:53 pm

Creagan Elat píše:Manori: To já umím dobře. Eillen z toho už zuří a dává si pozor, co říká. zasměje se Kdyby to byli jen poddaní, tak bych byl šťastný. Sousední země nám asi hodlá vyhlásit válku. Požadují navrácení Aldormy, protože to bývalo kdysi jejich území. Zatím se to snažíme vyřešit diplomaticky. Ale znáš to. Když se jedna strana sekne, tak se můžeš zbláznit a nic s tím nenaděláš.

Creag: víš, že se jí ani nedivím?*uculí sea pak vytáhne obočí překvapeně málem až do vlasů* No, to znám...*kývne na to poslední* ale..co že si vzpomněli zrovna teď? když jsi říkal kdysi...chm...spory o území, to je koukám stejně věčné...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv bře 24, 2011 9:38 pm

Memory píše:Pokrúti hlavou a tiež upíja. "Nie, nikdy nebol...zázrak, že ho občas niekam medzi ľudí vytiahnem." uškrnie sa a mrkne na ňu. "Takže si chceš spraviť súkromnú party. Ešte u teba býva tá...Arwen?"

Ano, bydlí. Ale myslím, že by bylo vhodné, kdyby se usídlila jinde. Ne, že bych ji tam nechtěla, jen myslím, že už je tu dostatečně dlouho, aby se postavila na vlastní nohy. Ostatně, já ji i zaměstnávám. nasadí lehce samaritánský výraz, který ale hned zmizí a nahradí ho nedočkavost. Kris s tebou taky bydlí?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv bře 24, 2011 10:01 pm

"Ako ste sa vlastne vy dve spoznali?" naozaj ju to zaujíma. "Uhm." prikývne a zas si odpije. "Ale už spomínal niečo, že sa odsťahuje. Ja som ale rada, keď je tam. Mám veľký dom a sama sa tam cítim dosť osamelo." pokrúti hlavou.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv bře 24, 2011 10:21 pm

Potkali jsme se, když jsem byla na cestách. Hned jsme si padly do oka. mimoděk se zatoulá pohledem k ostatním stolům. Další varianta je, vyhodit bratříčka a nastěhovat si boyfrienda. zamrká na ni. Nemáš někoho na blízku?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pát bře 25, 2011 3:11 am

+Venku zaparkuje auto, vystoupí Chris a otevře bei dveře+ Díky...+Bea vejde dovnitř jako první a de rovnou k Eillen+ Ahoj! Ty to s tou zelenou myslíš vážně vážně, co? +mrkne na ni a podá jí dortík+ Něco na zub, až budete mít toho piva plný zuby. +přivítá se s ní a přistoupí rovnou ke Kristiánovi, klepne mu na rameno a když se otočí, tak ho hezky hluboce políbí, že to už vypadá, že se od něho nehodlá ještě dnes ani odlepit, ale nakonec to udělá a usměje se+ Ahoj lásko, bavíš se?

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna