Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Chris Devon » pát bře 25, 2011 3:16 am

+Vejde hned za beou a počká až se přivítá s Eillen+ Dobrý den, Christopher Devonshire. +představí se jí slušně a kývne k bei, že patří k ní a dá eillen kytici slunečnic, ze které si dvě ale nechá+ Kdybych mohl s něčím pomoct...+kývne k sudům s pivem, že klidně donese nebo tak. Kývnutím hlavy se s ní rozloučí a zamíří k Memory a Mystick.+

Obrázek

+Ty dvě už si ho asi všimly, tak se koutkem pusy pousměje+ Doufám, že neruším. +sehne se k Memory a dá jí pusinku na tvářičku+ Ahoj krásko...+dá jí jednu slunečnici a zadívá se zkoumavě na Mystick+ My se ještě neznáme...+podá jí druhou slunečnici+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Eillen » pát bře 25, 2011 9:04 pm

Eillen -> Bea: Jen co odloží dort, tak ji obejme Jsem ráda, že jsi přišla. A ten dort si schovám, je nádherný. Musela jsi s tím mít hrozně práce. nabídne jí sklenku piva To víš, zelené není nikdy dost. zasměje se

Eillen -> Chris: Děkuji. Jak za kytku, tak za nabídku pomoci. Kdyby bylo třeba, ozvu se. přivoní si ke kytici a jde si jí dát do vázy, aby dlouho vydržela.

Creagan -> Manori: Nečekal jsem, že by s tím někdy vyrukovali. Je to sice jen pět generací, kdy bylo mému předkovi za prokázané služby přiděleno nově získané území, ale do dnešního dne nebyl jediný náznak, že by se k něčemu takovému schylovalo. upije piva Ale na naší straně máme draky, tak to snad barbary přejde.

Creagan -> Memory: Doufám, že se dobře bavíte. když do něj Eillen šťouchne, to kvůli vykání, tak se opraví tedy bavíš. Doufám, že tykání nevadí, pokud bych ale nadále vykal, tak budu mít zlomeninu žeber. zavtipkuje a promne si místo, kam jej Eil rýpla.

Kapela si opět vezme nástroje a začne hrát další svižnější píseň.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Kristián » pát bře 25, 2011 9:22 pm

Bea: +Pomaly sa otočí, ako ho niekto poklepe na rameno a naozaj sa snaží nemať na tvári otrávený výraz, keď v tom uvidí Beu, rozšíria sa mu oči prekvapením a ako ho pobozká, tak si ju k sebe veľmi ochotne pritiahne a bozk jej nadšene opätuje.+ Ahoj, teraz už áno. +usmeje sa a tvár sa mu rozjasní, že vyzerá ako úplne iný človek.+ Kde si sa tu vzala? +neprestáva ju objímať a pohľadom zaletí k Memory, kde si všimne Chrisa.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » pát bře 25, 2011 9:39 pm

Mys: Pousmeje sa. "No v skutočnosti som o tom aj uvažovala, ale nemyslím, že by chcel so mnou bývať." prikývne. "Mám. Vy ste sa vlastne ešte nestretli, že?"

Chris: V tom sa tam ako na zavolanie objaví Chris. "Chris." skoro až vykríkne a na na tvári sa jej rozleje úsmev, aj keby nechcela. "Ahoj." usmieva sa a nechá si olíbnuť tvár. Vezme si slnečnicu. "Páni, ďakujem....toto je Mystick." pozrie na Mystick. "Toto je Chris, ten môj boyfriend." mrkne na ňu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát bře 25, 2011 10:41 pm

Eillen: Sem přivohla personál na Mýtince. Dííky! +ochotně si pivečko vezme a nasává+ Mmmh! Výborný!

Kristián: Nepovídej..+rozhlídne se+ Neříkej, že tě tu nikdo nebalil? +nenápadně sonduje esi to vypadá, že tam má nějakou novou známost+ Noo dojeli sme s Jerrym autem. Pometlo nebylo naleštěný. +uculí se a napije se+ To pivo je fakt dobrý, ochutnej. +dává mu cucnout, ale odlepit se od něho moc nehodlá. A mávne Memory.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát bře 25, 2011 11:13 pm

Memory: +potěšeně se usměje, že ho ráda vidí.+ Chtěl sem růže, ale vypadaly jak v posledním tažení...+omluvně, že slunečnice+

Mystick: Jo, já jsem její byfriend +uculí se a asi si potřepou tlapou+ Těší mě.

Memory: +sedne si vedle ní a obejme ji kolem ramen+ Probíráte tu nějaký tajný záležitosti, nebo mě zasvětíte? +donesou mu pivo, tak se domluví, ať donesou rači džus, že řídí+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát bře 25, 2011 11:23 pm

Creagan: "Nevadí." usmeje sa. "Ešte som tu pred tým nebola." rozhliadne sa automaticky okolo seba a usmeje sa aj na Eillen. "Je to tu veľmi pekné prostredie a tá hudba je naozaj skvelá." ohodnotí spokojne.

Chris: Veselo sa zasmeje. "Slnečnica je perfektná." oprie sa oňho. Ako príde čašník, vypýta si od neho pohár s vodou, aby doňho mohla slnečnicu dať. Usmeje sa tajomne. "Práve sme ťa ohovárali." uškrnie sa naňho. Všimne si Beu, tak na ňu tiež s úsmevom zamáva. "Si tu autom?" keďže si objednáva džús.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát bře 25, 2011 11:45 pm

Memory: Ohorováraly? Mě? To de? +zavlní obočím+ A něco co bych neměl vědět? +zvědavě+ Mhm, dovezl sem šéfovou. Díky..+poděkuje za džus a upije+ Tebe dovezl počítám..Kristián..+uculí se na něho a mávne mu+ Ale klidně tě můžu odvézt já...benzín mně proplatijou. +zatváří se svatě+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » pát bře 25, 2011 11:46 pm

Bea: Celé zástupy. +uškrnie sa, takže je jasné, že vtipkuje.+ Pometlo je nejaý váš typ metly, že? +zaujato.+ Som tu autom.+ povie, no predsa len si trochu cucne.+ Hmm, dobré. +prikývne uznanlivo.+ Mimochodom, keď sme pri tom aute, niečo si mi tuším sľúbila. +uculí sa a rukami sa jej zvezie na zadoček a pekne, mazlivo jej ho ohladzuje, nech každý chlap vidí, že táto ženská patrí jemu.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Styx » pát bře 25, 2011 11:52 pm

+přijde do čajovny a rozhlédne se, jestli někde neuvidí Eillen a Nef. Když je zahlédne, dojde k nim+ Omlouvám se, že jsem přišla tak pozdě, ale něco mě zdrželo. Tady je malý dárek pro vás obě +dá jim malé krabičky, ve kterých je brož a přívěsek ve tvaru trojlístku+

Obrázek
Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna