Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Chris Devon » stř bře 30, 2011 1:39 pm

Memory: Ty děláš takovou špinavou práci? No to mě klidně zavolej, přece tě nenechám strhat! +uculuje se, jak ho hezky otlapkává+ Hodná mačička...+šeptne jí do ouška a okousne jí ho a než odejde, tak ji zvonění-nezvonění docela dlouze doknale políbí, a pak se od ní rychle odlepí, aby ju nemusel unést a zneuctíít jak ho bere+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » stř bře 30, 2011 2:21 pm

Bea: +A on sa jej do toho výstrihu nepokryte na chvíľku zahľadí, skloní sa k jej hrudníčku a tam, kde začína látka jej dá nežnú pusinku.+ Zas sa narovná, pozrie jej do očí a pri tom zabití sa malinko uškrnie. No nič na to nepovie.+ Tak ideme na to. +uculí sa, chytí ju za tlapku a vedie na parket trošku bokom, aby na nich nebolo moc vidno. Pritisne si ju k sebe, tlapami sa jej zvezie na zadoček a začne s ňou v tempe, asi nejakej pomalej pesníčky zrovna, tancovať.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř bře 30, 2011 2:44 pm

+Usměje se a tiše mroukne+ Něco zajímavýho? +pohladí ho špičkama prstů po zátylku a vzorně za ním cupitá, přitulí se k němu, zajede mu zase rukama pod tričko na záda, protože neodolá pokušení dotýkat se jeho dokonalýho těla a spíš tak relaxačně se tam s ním vlní+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » stř bře 30, 2011 7:25 pm

+Ohladzuje jej chrbátik a zadoček a spokojne sa usmieva, keď cíti jej ruky na svojom tele. Skloní sa, oňufe jej krček a jemne jej ho olíbne.+ Už som ti povedal, ako veľmi ti tá zelená pristane? +ďalší bozk na krček.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř bře 30, 2011 7:58 pm

M-m, +spokojeně mu nastaví krček+ dřív sem nosila pořád jenom zelenou... Tobě to taky sekne..vypadáš jako bys šel hrát fotbal. +jemně ho na zádečkách zaškrábe+ Hraješ fotbal?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř bře 30, 2011 8:48 pm

Memory píše:
Chris Devon píše:Memory: Tsssch, nááhodou...i tam je občas potřeba uklidit. +mnohoznačně se uculí+ A mám snad na výběr? Jako by ses mě někdy ptala..+nahne se a dá jí maličkou jemnou pusinku+ Doufám, že se z dámské jízdy nevrátíš s novým pánským doprovodem...

Chris: "Tak hovoríš, že keď nabudúce budeme upratovať sály a izby, mám ťa zavolať." cuknú jej kútiky a uškrnie sa naňho. "Ja viem." trochu previnilo naňho kukne. "Preto sa ťa teraz pýtam." ruka jej skĺzne na jeho stehno, po ktorom ho pohladí. Zasmeje sa a pokrúti hlavou. "Chlapov mám už v dome až až, ďalší chlap....už len to by mi chýbalo."
"Jasne, omluvíme." usmeje sa naňho ale než zdrhne, chytí ho za tričko a vynúti si peknú pusu. Až potom ho pustí.

Mystick: Keď Chris odíde, usmeje sa na ňu. "Tak to bol on." povie akoby pokračovali v rozhovore.

Působí na mě docela sympaticky. zamyslí se a típne svoji cigaretu. Co kdybychom se vypařily? culí se na ni a dopije pivo.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř bře 30, 2011 9:40 pm

Uškrnie sa trochu. "Noo...trošku vstúpil so seba." usmeje sa a pozrie smerom ku dverám, kde Chris zmizol. "Ehm...mala by som im povedať, že už idem. Kývne smerom aj ku Krisovi." dopije tiež svoje pivo a postaví sa. "Počkáš tu? Hneď budem späť."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř bře 30, 2011 9:51 pm

+Zajde kousek za roh a dost nevybíravou mluvou na někoho vztekle řeve do telefonu, pak se trošku uklidní+ To jí ani nemůžu říct, ta mě nakrájí na nudličky do číny! Ne...řeknu jí to zítra..ne! Jo...sbohem...+zafuní+ Co si člověk neudělá sám..
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv bře 31, 2011 2:26 pm

Vyjde von a asi ešte zachytí nejakú časť z toho telefonátu. "Čo sa stalo?" opýta sa, keď Chris zloží.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv bře 31, 2011 2:29 pm

Bea: +Veselo sa zasmeje.+ To si pekne povedala...ale asi máš pravdu. Už som si tak navykol na obleky, že sa v obyčajných rifľoch a tričku cítim...ehm...trochu nesvoj.+ Pozrie jej do očie a usmeje sa.+ Páčia sa ti fotbalisti? +sonduje.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na čajovna