Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Beatrix » čtv bře 31, 2011 2:53 pm

Kristián: Tak..někteří jo..jednou sem tajně toužila po jednom brankářovi..+zadívá se na něho+ Vlastně ti byl trošku typově podobnej, ale raději mám uniformy..+olíbne mu bradičku+ Sou víc sexy...+sjede mu tlapkou na zadek a omáčkne ho+ A chlapi v nich mají naprosto dokonalou postavu!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv bře 31, 2011 2:54 pm

Memory: +rychle se k ní otočí a skoro až přistiženě zahodí cigaretu a v duchu si nadává, že má nějaký podrážděný nervy, nebo co. snad by si i tu cigaretu zvedl, ale doví co tam po zemi leze všechno, tak ju rači zašlápne+ Problémy v práci..+koukne jí přes rameno dovnitř k Bei+ Jako vždycky. +ale zase věnuje pozornost jí a usměje se+ Zatoužilas po mně? +přitáhne si ju k sobě+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv bře 31, 2011 10:12 pm

Memory: sedí a čeká, až si vyřídí svoje věci.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pát dub 01, 2011 1:31 pm

(malinko sa rozdvojím, nech Mys nemusí čakať)

Chris: Nechá sa pritiahnuř, no stále naňho pozerá dosř nedůverčivo...podozrievavo a súčasne zavedavo. "Aké problémy?" no proste si nedá pokoj. Neujde jej ten jeho pohľad za Beou. "Týka sa to Bei?" vyzvedá a uprene mu pri tom hľadí do očí.

Mys: Keď tiež oznámi Krisovi, že ide s Mystick, pozdraví Beu a zakýva Eillen a Creaganovi, vráti sa a usmeje sa na ňu. "Dobre... prepáč,že to toľko trvalo. Môžeme ísť?" oblečie si kabát.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pát dub 01, 2011 1:35 pm

Uniformy, hmmm... +zamyslene. Neprestáva jej otlapávať prdelku a pri tanci, ako sú na sebe tak nalepení, sa ich telá o seba dosť intenzívne otierajú, takže ho to nenecháva celkom chladným.+ Dá sa oblek považovať za uniformu? +kukne na ňu skúmavo.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát dub 01, 2011 2:08 pm

Kristián: Dá, když přivřu obě oči, ale taková ta černá ze zásahovky, ta je! +okousne mu krček a odtáhne se+ Asi bych měla pomalu jít, mám ještě hodně věcí na vyřizování.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát dub 01, 2011 2:11 pm

Memory: Nějaý balíky...přišly jinam, než měly...vlastně neměly vůbec přijít...a teď s tím bude problém. +přikývne+ Jo, týká se to Bei, ale nic co by se nedalo zvládnout. +pousměje se na ni a dá jí pusinku na nosánek+ Děje se něco? +kývne dovnitř+ Ste se pohádaly? +že tam Mystick nechala samotnou+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát dub 01, 2011 11:16 pm

Chris: "Aha." prikývne a trochu zahanbene sa začervená. "Prepáč, že vyzvedám, ale.... len sa o teba bojím." pusinku na bradu. Spamätá sa po jeho otázke, prečo vlastne prišla. "Nie, nie..." pokrúti hlavou. "Len Mystick už chce ísť. Prišla som ti to povedať, aby si ma potom nehľadal."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pát dub 01, 2011 11:26 pm

Bea: A ninja oblek by ti nestačil? +uškrnie sa. Keď Bea povie, že odchádza, pokrúti nesúhlasne hlavou.+ Práca, práca.... ja ťa domov odveziem, ale pred tým by sme sa mohli niekde zastaviť.+ Nevyzerá, že by mal v pláne ju niekam púšťať.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob dub 02, 2011 12:05 am

Kris: Ninja? Nosíš ho na spaní? Tak lepší, než drátem do voka, ale uniforma s neprůstřelnou vestou a tak to moc není...Ale neboj, ty bys mně sačil i v trenýrkách. +trošku se zašklebí s dá mu pusinku na tvářičku+ Tak jo..můžem..jak budeš chtít...ale jestli tě to zdržuje, klidně mě odveze Chris. +přikývne, nějak se rozloučí s Eillen a Cregem, s Memory, Chrisovi dá instrukce a asi teda s Krisem odjedou+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna