Moje komnaty

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje komnaty

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 04, 2011 11:53 pm

Ze rtů jí unikají tiché, spokojené vzdechy. Tělo se jí slabě zachvívá pod jeho doteky. Když si ji zvedne na sebe, shlédne do jeho tváře, na rtech slabý náznak úsměvu a v očích se jí zrcadlí stále vzrůstající touha a chtíč. Obejme ho nohama kolem pasu a pánví zlehka téměř neznatelně krouží proti němu, svaly na břiše napjaté a chvějící se. Skloní se k němu a dlouze ho políbí na rty, pohrává si s nimi, občas ho jemně kousne nebo přejede jazykem po dolním rtu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte dub 05, 2011 4:00 pm

Usmívá se ji do rtů a nechává ji hrát si, navíc, když Becca začne kroutit boky proti němu, i z jeho hrdla unikne několik vzrušených vzdechů. Sedne si s ní na kraj postele, nechá ji usadit se mu na už pořádně nabuzený klín. Opět si začne vychutnávat vůni a chuť její kůže. Zlehka jí okusuje krk, občas skousne trochu pevněji, až Becce na něm zůstane malý otisk. Rukama jí omačkává zadeček, zajede jí zepředu pod kalhotky a pohladí ji přes Venušin pahorek a prstem vklouzne mezi její velké pysky a zatlačí na klitoris, přičemž jí pohlédne do očí mírně zdivočelým, chtivým pohledem.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 05, 2011 4:52 pm

Užívá si naplno jeho péči a když ucítí jeho prsty v klíně, dech se jí na okamžik zadrhne v hrdle. Na to, dlouze vydechne, zakloní hlavu a podvědomně znovu zakrouží klínem proti jeho ruce. Ze rtů jí sklouzne tiché zasténání a když mu znovu pohlédne do očí, jsou ty její téměř černé a vzrušením a chtíčem se lesknou téměř horčnatě. Skloní se a divoce ho políbí a zatne mu nethy do zad.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte dub 05, 2011 7:51 pm

Chvíli uhranutě hledí do jejich nádherných očí, ale jak ho políbí, vzpamatuje se a do polibku se vloží se stejnou divokostí. Svaly na zádech se mu napnou pod jejími nehty a dlouze, vrčivě vydechne do jejich úst. Oběma rukama jí chytne za záda a bez větší námahy ji povalí na postel a stáhne jí kalhotky, poslední kousek oblečení. Čím to, že jsem z tebe úplně mimo? ušklíbne se, když se na pažích nad ní vzepře a jeho penis, pořád uvězněný v kalhotách, dělá v jeho rozkroku pořádnou bouli.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 05, 2011 8:06 pm

Tak to vážně...netuším... Vydechne trhaně a pousměje se. Nadzvedne se trochu na rukou a mrkne do jeho klína. Její úsměv se rozšíří a v očích jí zablýskne. Mám dojem, že tohle moc pohodlný není... Přitáhne si ho na postel, klekne si a hbitými prsty rychle rozepne jeho kalhoty a stáhne je přes úzké boky dolů. Pohladí tu mohutnou erekci a v očích se jí rozhoří plameny vzrušení. Mimoděk si olízne rty a podívá se mu hluboko do očí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte dub 05, 2011 8:34 pm

(Předpokládám, že oba klečí)

Tohle je mnohem lepší. Pomůže ji svléknout mu kalhoty a jak jsou oba nazí, usměje se. O tomhle se mi často zdálo, Rebecco, ale v skutečnosti jsi mnohem krásnější.
Jak ho pohladí po erekci, prudce se nadechne a boky se automaticky pohne proti její ruce. Opětuje její pohled a také se jí hluboce zahledí do očí. Co se ti líbí? Co chceš, abych ti udělal? zeptá se tiše. Prsty ji pohladí po tváři a zajede jí do vlasů.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 05, 2011 8:50 pm

Pousměje se a na okamžik sklopí oči. Nějak jsem těmhle pěkným řečičkám odvykla. Pohlédne na něj a zvedne jeden koutek v úsměvu. Ač tě to možná překvapí, jsem v posteli spíš submisivní...i když, záleží na náladě. Uculí se. Ale tím, že na veřejnosti jsem pořád silná a často dominantní, potřebuju se občas cítit trochu...bezbranně. Zamrká na něj andílkovsky. Ale dost mluvení, protože právě teď tě chci a je mi jedno jak. Zavrní mu do rtů, přitiskne sek němu a dlouze ho políbí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte dub 05, 2011 9:06 pm

Trochu možná,... připustí. ...ale příjemně. Usměje se upřímně. Pramínek vlasů jí zasune za ucho a něžně jí po něm pohladí, než mu ruka sklouzne níž. Hmm, to se mi líbí. Usměje se jí do rtů, přitiskne si ji k sobě, takže se jí jeho mužství opře o bok a polibek jí dlouze opětuje. Rukama jí cestuje po těle dolů, pohladí ji po zadečku, po stehnech a jak se vrací zpátky, pohladí ji opět mezi stehnama. Pak se na ni natiskne trochu víc a přinutí ji, lehnout si na záda.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 05, 2011 9:15 pm

Podvolí se jeho tlaku a lehne si do černých saténových přikrývek. Dívá se mu hluboko do očí a slabě se usmívá. Zachvěje se a nepatrně zvedne kyčle proti jeho ruce.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte dub 05, 2011 10:29 pm

Jeho rty zvlní jemný úsměv. Jednou rukou se podepře, aby ji nezalehl a druhou se dotýká jejího těla, konečky prstů mapuje její kůži, jakoby si ji chtěl po hmatu zapamatovat, od stehen, přes boky, bříško, hrudník.... skloní se k její tváři rty jí jemně olíbne čelo, pak nos, na obě víčka jí vtiskne něžný polibek a pak se konečně dostane k jejím ústům. Dlouze, hluboce ji políbí. Rukou se opět sveze níž, pomalu jí roztáhne stehna a lehne si mezi ně. Jeho penis se však jenom otře o její vstup. Pohne boky a pohladí ji jím přes poštěváček.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall