Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » úte dub 05, 2011 9:20 pm

Fab: už před chvílí jí bylo něco podivné... odhrne Fabovi tričko a pod lopatkou a trošku na boku odhalí motýlý obtisk. nové tetování? culí se. pak od něj přebere motýlokalhotky na prstík. druhý ukazováček zahákne za druhou starnu gumky do pasu. a prohlíží si je. teda fabísku... a to se nosí kde? vždyť je to jako nic... uculuje se a cucá si spodní ret, jak si představí, co kalhotky s Fabienem udělají.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte dub 05, 2011 9:30 pm

Tir: +Je trochu zmatený, co se mu to stalo na zádech a o jakém tetování to Tir mluví. Culí se na kjalhotky a pošilhává po Tiragině klíně.+ Jsou jako motýlek, tenhle motýlek...+zamotává se do toho.+ To jsou na...to je...kalhotky...+ nevšimne si Tiragina pobavení a už jen to, že Tir drží motýlka v ruce, s ním pěkně mává.+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 05, 2011 9:40 pm

Fab: vidí ho, jak se těší a zamotává do motýlka. pustí jednou rukou motýlokalhoté a přejede mu bříškem prstu po obtisku na zádech. máš tam toho motýla otlačeného... ty ses tak těšil, žes s nima i spal... políbí ho na nos a hezky pohladí. tak počkej... na chvilku zmizí v koupelně a rychle se vrátí - jen v motýlcích, bez králičí prsenky, ale má rozčesané vlasy, tak že jí padají až na bábovičky. taky se trošku navoněla za uši a mezi bábovičky. ale decentně, aby Fabíska naprosto neodrovnala před akcí :lol: . vlnivě k němu přijde. motýlek... takhle jsi ho ctěl, lásko?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 05, 2011 9:45 pm

Tir: +Civí, skoro přestane dýchat. Tirage je jako víla, voní něžně, vlasy se jí vlní na ramenou a je překrásná. Motýlek se třepetá v jejím klíně.+ Takhle...+zašeptá a natáhne k ní ruku, aby se třepetálka dotkl.+ Jsi nádherná... :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 05, 2011 9:49 pm

Fab: umhmm. je moc spokojená s účinkem. a je na Fabiena moc hodná. dojatá jeho okouzlením, že to pořád ještě zabírá. hezky ho hladí a ňuňá. jseš můj miláček. a já jsem tvoje... :Love :*
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 05, 2011 10:03 pm

Tir: Jenom moje..ještěřička..+přitashuje si jí k sobě.+ Když jsi spala, líbal jsem tě a prohlížel si tě. Jsi tak krásná...heboučká...moje...+ dotýká se jejího hladkého těla a bloudí po motýlích křídlech.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 05, 2011 10:07 pm

Fab: prudce dýchá a snaží se sundat Fabienovi tričko králičí. taky ho hladí po hrudi a olíbává. ty jsi můj... krásný... milovaný...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 05, 2011 10:18 pm

Tir: +Zaplétají se a taky si trochu při tom svlékání překážejí. Nakonec je jeho triko dole a on položí Tir na postel a líbá motýlka, hladí její stehna, která od sebe jemně odtlačí, jazykem sleduje tenkou šťůrku patřící k motýlkovi až do hlouby jejího klína.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 06, 2011 9:47 am

Fab: nechá se štelovat a otevře mu klín. hlavu zvrátí do polštářů a dlaněmi si drží ňadra. jeho jazyk jí působí sladkou rozkoš. kňourá a má potíže s dechem.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 06, 2011 10:54 pm

Tir: +Prsty se mu třesou vzrušením, jak hladí její stehna, svírá je a líbá ten milovaný klín. Posune motýlí šňůrku tak, aby mohl všude, kam potřebuje, pokračuje v započaté činnsti, kolena se mu podlamují a svaly má napnuté k prasknutí.+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles