Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Tirage » čtv dub 14, 2011 9:41 pm

Fab: zasměje se a dá mu pusu na nos. myslím, že ti dva jsou hotoví už teď... zašklebí se, jako by oni dva byli vrchol sebeovládání. i když jim to po jejich maratonu teď chvíli i docela jde ;)
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát dub 15, 2011 10:50 pm

Tir: Jsou jako králici...+oprotočí oči, ale hned se opraví+..nééé...to by bylo pro králíky urážlivé!+ Samotného ho vlastní vtip rozesměje a líbne Tir na tvář.+

Nicol: +Otočí se po matce.+ Tak za jak dlouho to bude, mami?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob dub 16, 2011 10:20 am

Fab: právě že nejsou... ty jseš můj králíček... pošeptá mu, položí dlaně na jeho tváře a moc hezky ho políbí. pak vstane a jde otočit masíška na grilu a vůbec to porovnat. za chvilku. a nehoň maminku, teď se vrátila. a Honoré se jí teď taky vrátil akorát... pomyslí si.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob dub 16, 2011 11:21 pm

Tir: +Spokojeně zavrní ne jako králíček ale jako kocour a nakukuje, co Tir kutí s masíčkem.+ Já? Já nikoho nehonim, já jsem jenom hrozně hladový masožravý králík! :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Honoré » sob dub 16, 2011 11:34 pm

+Sleduje se zájmem Molly a Sama a pak i Tirage a Fabiena a nevychází z údivu. Nakloní se k Nicoll.+

Nicol: Nicolletko, vidíš to co já? To je normální? Chápu celou situaci správně? + Pak ještě koukne na malý.+ A náš Fab...já ho nepoznávám, on ji snad láskou sní...teda hned po tom mase.
Honoré
Mág

Příspěvekod Nicolette » sob dub 16, 2011 11:43 pm

Honoré: +Rozesměje se, stiskne svému muži ruku a druhou pozvedne sklenku a pokyne Fabovi a Tir.+ To nic, Honoré, zvykneš si. Co ti čtyři přijeli, tak je to pořád stejné...a hrozně milé. +šeptá mu.+ Mám velkou radost...za všechny!

Fab: Miláčku...bude ti špatně, jestli to nenecháš dopéct a sdlábneš to hned. Poslechni Tirage! :lol:
Nicolette

Příspěvekod Tirage » ned dub 17, 2011 10:07 pm

kontroluje a přeskládává a doplňuje pochutiny na grilu. ty prostřední už jsou. ty krajní ještě chvilku... naloží hned na talíře propečené kousky masa a zeleniny. podá talíře Nicolette, která zřejmě přihodí chlebíky a distribuuje největším hladovcům. pak Tir naskládá na gril další dávku a dolije si do sklenky víno. oždibuje lilek, který si uzmula a jde se posadit zase k Fabovi, aby ochutnala maso od něj. dobrou chuť! je to už, že jo? zblajzne soustíčko, co má Fab přichystané, ale zatím se mu nevešlo do plné pusy. za to mu dá napít.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned dub 17, 2011 11:07 pm

Tir: +Hladově kouká, jak Tir nakládá a pak jí málem vytrhne talíř z ruky. :lol: Začne si cpát masíčko do pusy, ale vzápětí ho zase plive, protože je horký. Pak už obezřetněji fouká a cpe si do pusy křupavé kousky.+ Hmmm...mňo...dobfvlý...+souhlasí na Tiragin dotaz, zda je propečené.+ :lol: Lilek...+ukáže bradou na opečenou zeleninku a naznačí Tir, že by rád taky ochutnal.+ :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 18, 2011 9:49 am

Fab: tcc. udělá, jako že jí užírá, ale už odkrojí kousek a na vidličce mu ho podrží před pusou. mňam... dhobý... chválí maso i lillek, obojí ještě docela teplé. a neodpustí si otřít Fabovi z brady trochu mastné šťávy.

Nicol: už je i zelenina. dáte si něco?
Honoré: a ajk to dopadlo s tím omrzlým pánem?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » pon dub 18, 2011 10:13 am

+Spokojeně se nacpává masem, zajídá bílou vekou a upíjí vínko. Je v sedmém nebi, neboť takovou krmi už dlouho neměl.+

Tir: +Usmívá se na ní jako na anděla.+ No, že jste to vy, Tirage a že jste nám připravila takovou úžasnou krmi, tak vám to povím. Zachránili jsme mu ho...Nebylo to jednoduché, chvíli to vypadaléo na amputaci, ale protože nikdo z nás není chirurg a Fabiena jsme s sebou neměli, raději jsme mu ho máčeli ve vlažné vodě a potírali mastí...řeknu vám - zážitek na celý život....+a zase se sváří tak, že vážně není jisté, zda to myslí vážně.+ A trochu zeleniny bych si dal, pěkně prosím. :P
Honoré
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette