Tetovací salón - zdobení těla, piercing

Moderátor: Styx

Re: Tetovací salón - zdobení těla, piercing

Příspěvekod Astrai » pon dub 18, 2011 12:23 pm

Je jen maličký a vcelku obvyklý. Natočí hlavu na levou stranu, aby viděl drobnou zlatou pecičku v nose. Ano je mi to blízké, ostatně v zemi, kde jsem se narodila je zdobení těla velmi časté. Třeba malování hennou. Usměje se.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Personál salonu » pon dub 18, 2011 4:19 pm

+koukne se pozorněji+ Moc pěkné +pochválí jí šperk a zase se věnuje práci a soustředěně kreslí náročný motiv+ A odkud pocházíte? Podle toho oblíbeného zdobení těla bych to tipoval na indiánské předky +řekne ne zcela vážně+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Astrai » úte dub 19, 2011 12:50 am

Díky. Usměje se potěšeně. Indiánské ne, ale jste blízko. Narodila jsem se v Indii, ale mám na ni jen velmi matné vzpomínky. Od dvou let je mým domovem Los Angeles. Vysvětlí ochotně. A jsem ráda, protože Indie je sice krásná, ale...no není to země, kde bych chtěla žít.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Personál salonu » úte dub 19, 2011 5:33 pm

Aha, tak proto ta kobra... že mě to hned nenapadlo. Indičtí fakíři a jejich tančící kobry +uchechtne se+ A co vlastně děláte tady u nás? +je zvědavý jak bába z pavlače+ Teď začnu vyplňovat, tak to možná i trochu ucítíte +upozorní+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Astrai » úte dub 19, 2011 10:02 pm

No jo, kobry a hadi celkově jsou mi blízcí... Pousměje se, ale dál to nerozvádí. Co tu dělám.... Zasměje se. To je dobrá otázka, na kterou ale nemám pořádnou odpověď. Ale řekněme třeba, že jsem tu na dovolené. A musím říct, že tohle je skvělé místo na dovolenou. Je tady toho tolik, že to snad ani nemůžu všechno prolézt. Uculí se.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Personál salonu » úte dub 19, 2011 10:25 pm

Ženy se obvykle hadů bojí. A vás bude jeden dokonce doprovázet celý váš život +zhodnotí si svoji práci, kterou každou chvíli dokončí+ Máte pravdu, je tady spousta věcí, které stojí za to. Jste na dovolené sama? +ještě poopravuje poslední drobné chybičky na obrázku+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Astrai » pát dub 22, 2011 9:09 pm

Obvykle ano, i když nechápu proč. Jsou to nádherná a obdivuhodná zvířata. Ano, jsem tu sama. A zatím tu vlastně vůbec nikoho neznám. Přijela jsem sice před nějakou dobou, jenže pak jsem zas musela odjet do L.A. a vrátila jsem se až teď. Na nic nebyl čas, tak doufám, že to doženu. Pousměje se.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Personál salonu » pát dub 22, 2011 9:25 pm

Souhlasím s vámi. Taky se mi hadi moc líbí. Není na nich vůbec nic strašného +přikývne+ Nebojte se, tak krásná žena jako vy se tady určitě brzy seznámí s místními +mrkne na ni a konečně dokončí obrázek tak, že je s ním dokonale spokojený+ Tak hotovo. Můžete se podívat +nastaví jí zrcadla+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Astrai » pát dub 22, 2011 9:31 pm

Usměje se polichoceně a slabě se začervená. No doufejme, ráda se seznamuju s novými lidmi. Natočí se tak, aby viděla na obrázek a spokojeně se rozzáří. Je to perfektní! Vypadá jako živá, mnohem líp než na předloze. Usmívá se nadšeně.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Personál salonu » pát dub 22, 2011 10:05 pm

Tak to jsem opravdu rád, že se vám to líbí +usmívá se na ni, je na něm vidět, že mu to udělalo radost. Očistí jí kůži, natře mastí a ováže a poučí ji o ošetřování tetování+ Platí se na recepci.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Tetování a piercing