Fab: culí se a jak po nic koukají Nicolette a Honoré, trochu zrudne. šlápne nenápadně trochu Fabovi na nohu, aby brzdil. šepten. uvidíme...
Sam: jo, pečený to je. kde máš Molly? neodpustí si. ale zas se zvedne a jde mu naložit na talíř abere ještě jeden právě pro Moll. nalej vám víno. pokyne hlavou k "samoobslužnýn" láhvím.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Sam: Áááááááá...pan kolega! Jen pojďte do houfu! No jo,už je pečeno a ujedeno! Ale ještě něco se peče a něco zbylo...Vypadáte vyčerpaně!+ Sám vstane a naloží Samovi talíř laskomin.+ :l
+Cestou ze schodů si stihne upravit vlasy a dopnout šaty. Teď vkročí do společnosti jakoby nic.+ Hmm..tady to hrozně voní! Jé, Same! Ty už máš nandáno?+ Vidí Tir obsluhující.+
Tir: Mohla bych taky poprosit nebo si mám nandat sama?
Molly: jistě. podává jí plný talíř. trochu se bojí, že kdyby jí nevyhověla, začne třeba zase křičet . dobrou chuť. musíte mít hlad...
Fab: ty víš! a ještě ho drcne loktem do žeber, když tak nepokrytě ryje do Sama. nezlob je! ale sama je taky pěkně poťouchlá. odběhne si uklidit čokoládu, než se jí na hrudníčku úplně rozteče.
Fab: ano, hladoví. koukne na něj přísně. ale pak se k němu přitiskne a šeptá, pokryteček malej, poťouchlej: viděls přeci Mollyin okousanej zadek, prostě mají hlad a pak dochází i ke kanibalismu... kulí oči a šklebí se. ale před Moll dělá jakoby nic
Tir: +Málem se udusí smíchy.+ Jo, kdyby ke kanibalismu...to by jí vožral kozy, nemyslíš?+ Ovšem do ucha jí šeptá.+ Nedalo by se to tady nějak urychlit?