od Beatrix » úte dub 26, 2011 11:41 pm
+lach, no vidíš, se tam bude cítit jako doma+ No...+zaváhá chvilku+ něco jako security...military...tak něco. +rači se napije+ Není problém, když to bude na dýl, klidně si to rozvrhněte podle potřeby. Vlastně si to můžete dojít obhlídnout. Část aut je v Hospůdce na Mýtince a zbytek nedaleko odtam, tam by vás někdo zavedl. S tím ovšem souvisí i jistá...dávka..loajality, jestli chápete. +podívá se na ni+ Nerada bych, aby se některé citlivé informace, ke kterým byste se mohla dostat, přímo rozkřikovaly na veřejnosti. Tedy né, že by snad šlo o něco nelegálního. +uculí se+
+přikývne+ Většina aut je..vylepšená, stran neprůstřelnosti, odolnosti proti výbuchu, požáru a tak. Vážně? +zamračí se trošku, ale potřepe nad myšlenkama, kdo tam tak mohl být s hummerem hlavou a pořádně se napije+ Mh...jo, hummer se hodí vždycky. Ne, HáTrojku a Dvojku mám na nákupy jen já, a ty už v servisu byly, takže tam nic netřeba. Alee..+kývne ven k BMW+ Potřebovala bych olej, a ještě jedno mám doma, takže i s sebou - teda jestli mi to do tohohle dolijete...+nebo jako ať jí dá o pixlu víc+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.