Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » stř dub 27, 2011 3:38 pm

+plácne ji po ruce+ Kdybys nekecala. +schová papírky do pytlíku+ Tak počkáme po další muzikantce, ale budete mít štěstí jestli natrefíte na někoho nadanějšího než jsem já. +vyskočí a otevře dveře+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » stř dub 27, 2011 3:56 pm

+Pískne, pak se usměje.+ Nevypadáš jako někdo, kdo má rád samotu....a taky nevypadáš jako Irka. +mrkne na ni. Pak se jen uculí nad tím, jak mu rozcuchá vlasy.+ Není to náhodou tvůj mladší, znovunalezený brácha? +zeptá se, když je tak vidí.
Ušklíbne se.+ To jistě ne, Byrone. Ale potřebujem ženskou zpěvačku. +zazubí se na něj a pak čeká, než tam vejde nová zájemkyně.+ Dnes se to sem celkem trousí. +poznamená spokojeně a připálí si to cigáro, s kterým si až do teď hrála.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Sid Vicious » stř dub 27, 2011 4:38 pm

Přisedne si k nim trochu blíž, aby se taky zapojila do rozhovoru. Taky se přimlouvám za Byrona (ještě předtím). Náhodou se mi moc líbil tou svojí transvesti show. Je vidět, že mu děsně záleží na tom, aby mohl hrát v kapele, když tohle podstoupil. Já nejdřív myslela, že je to tvůj přítel. Uculí se na Wenai. A co vy dvě, jste singl? otočí se i na Kim Pokud začneme spolu hrát, budeme muset tady trávit hodně času, než se sehrajeme. Na kluky nebude čas.
I am an anti-Christ
I am an anarchist
Sid Vicious
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř dub 27, 2011 5:12 pm

+nahodí široký úsměv, když se otevřou dveře+ Dobrej. +pozdraví snažíc se zakrýt nervozitu+ Doufám, že nejdu pozdě, na ten kasting co tu měl být. +nakoukne dovnitř, jak si to tam sedí pohromadě+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 27, 2011 5:27 pm

Sid: Ne, ne, já nikoho nemám. +zavrtí rozhodně hlavou+ Mě to jednou stačilo. A fakt jsem nechodila s Byronem.

Kim: No, já za to nemůžu, jako zrzavý vlasy mám, ale moc se mi to nelíbí. Takže barva to jistí. Brácha? Mě stačí ten jeden co mám. +zasměje se a koukne na Byrona+ To bys nepřežil.

Jessica: Ahoj, ahoj, pojď dál, jdeš v čas. Já jsem Wenai, tohle je Kim a Byron, my jsme kapela a tohle +ukáže na Sid+ je Sid, ta tuz dneska taky dělala konkurz. Tak mi o sobě něco řekni, jak dlouho už hraješ, co máš všechno za sebou, kapely a tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř dub 27, 2011 5:48 pm

Sid: Spíš to vypadá, že dělá rád blbiny. +ušklíbne se. Následně se zasněně zahledí kamsi na stěnu.+ Já jsem zamilovaná....do muziky. +pak koukne na Sid a zavrtí hlavou.+ Já s tím problém mít nebudu. A co ty? +když už se Sid ptala jich.+

Wenai: +Chvíli na ni kouká s dost nechápavým výrazem.+ Opravdu máš zrzavé vlasy? +nadšeně.+ To je ale skvělé. Tedy, podle mě je to hezké.+ pokrčí rameny.+

Jessica: Ahoj. +kývne jí na pozdrav, když ji Wenai představí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » stř dub 27, 2011 5:51 pm

+Dnes se tam nejspíš dvéře netrhnout. Venku zaparkuje taxík a zůstane tam čekat, zatímco Mgala s velkýma černýma brýlema na očích zabuší na dvéře a vejde tam+ Zdravím..+rozhlídne se okolo+ vespolek...
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 27, 2011 5:52 pm

Kim: Jo, je to pěkný, ale jenom dokud je nemáš sama. +šlohne jí cigáro a připálí si od jejího svoje a pak jí ho vrátí+

Mgala: +překvapeně na ni koukne+ Ahoj, jdeš taky na konkurz?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » stř dub 27, 2011 5:57 pm

Wenai: +uculí se+ Vás znám! +pak se ale zatváří seriozně a sundá si brýle, takže trošku zasvětýlkujou zelený oči od Grünnblitzu+ No vlastně tak nějak napůl. Slyšela sem, že tady zakládáte novou kapelu. A žel bohu neumím vůbec na nic hrát, ani zpívat. Aleee...než sem nastoupila v DROGérce, tak jsem dělala něco jako manažerku kapele mýho bývalýho. Sjednávala jsem jim konzerty a tak, znáš to. Tak sem se došla zeptat, jestli byste někoho takovýho nepotřebovali, v práci je docela nuda...
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » stř dub 27, 2011 6:23 pm

Wenai: +Pokrčím rameny.+ To mohu těžko posoudit. Hej! +křikne jak jí vezme cigáro, pak jen pokroutí hlavou, no musí se při tom usmát.+

(Nebo už jsou spíš natrhlý....) +Jak tam vejde Mgala, překvapeně zvedne hlavu. Už chtěla říct, ať počká, že tam někoho zrovna mají, dokud nezjistí, proč přišla. Ten nápad se jí docela líbí, ale počká, co na to Wenai.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette