Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Tirage » čtv dub 28, 2011 10:25 pm

Fab: tam. ukáže na malý altánek v zahradě pivoněk, který se tam najednou ukáže, jakoby tam byl odjakživa. vezme ho za ruku a po pěšině jdou k altánku. uvnitř je stolek s láhví malinovky a mísou jablek malináčů. lavičky po obvodu altánku, taky pár poliček a skříněk s knížkami plnými obrázků a hračkami. na polštářopelíšku tam spí štěně, rozvaklené stejně jako bývá spící Tir. jde k němu a opatrně ho zvedne do náručí. rozespalý psík ji olízne tvář. jmenuje se Berry. nechá Faba, aby psíka pohladil a sedne si vedle nej na schůdky altánu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv dub 28, 2011 10:39 pm

Tir: +Kouká po všech věcičkách v altánu, zahraje rukou na zvonkohru, co tam visí ze stropu, ochutná skvělou limonádu a sedne si na schody.+ Pěknej...+podrbe psa za ušima.+ Až budu mít narozeniny, dostanu králíka. :P :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 28, 2011 10:48 pm

Fab: živýho? jakou bude mít barvu? zajímá se a ňuňá štěně, které se u ní rozvalí na zádech a ukazuje bříško. když Fab přihlíží, Tir důležitě informuje, jakoby to Fab nevěděl líp :lol: je to kluk! a hele jak má to bříško růžový, má tam málo chlupů... :* :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 28, 2011 10:56 pm

Tir: +Ppodrbe psa taky na břiše a pod krkem a trošku ho legračně zatahá za tlapku jako výzvu ke hře.+ No jo, kluk! +souhlasí s Tir.+ Dostanu strakatýho, s jedním černým a jedním bílým uchem a zrzavým zadkem. Už se narodil, ale maminka ho ještě kojí mlíkem...+ sděluje taky důležitě.+ Všechny chlupatý mámy kojej i lidský mámy...až budeš velká, budeš taky kojit...+ještě důležitěji :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 28, 2011 11:07 pm

Fab: ale štěně je patrně přejedné a líne. nechá si všechno líbit a lísá se k Tir. nechce se teď zrovna prát. hmmm. to bude hezkej. a jak je malinkej narozenej? Berry byl takovej. ukáže menší velikost, než je štěně teď. a zvažuje informaci. mlíkem? aha. a taky budu chlupatá? zamyslí se, jak vybarvenou srst by chtěla mít ona :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 28, 2011 11:25 pm

Tir: +Ukáže podstatně menší velikost čerstvě narozeného králíka, než je velikost štěněte.+ Já myslím, že chlupatá asi nebudeš. Moje máma taky neni chlupatá a kojila mě. + odtuší vědecky.+ Vědělas, že králíci se roděj zadkem? Já na to koukal a normálně jí vylezli ze zadku...+názorně na štěněti ukáže odkud... :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 28, 2011 11:29 pm

Fab: hmmm. já vím. ale Et říkala, že jde první hlavička... pochybuje a snaží se vyznat v zmatení a změti informací. mě Et nekojila... uvědomí si a zamyslí se, jestli to tedy nemá vliv na váhu a věrohodnost informací, co jí Etrnity poskytla :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 28, 2011 11:50 pm

Tir: Et je máma? To je divný? Možn á kojila někoho jinýho...třeba máš eště někoho?+ Fab to strašně řeší, prtože prostě všechny mámy musej kojit, když to říkala jeho máma.+ Hlavička? Já nevim, ale vždycky je potom olíže... :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 28, 2011 11:57 pm

Fab: jo. ne. skoro. řekne po pravdě. a nenapadne ji, že by to měla blíž vysvětlit. Et mě olizuje jenom když se umažu od čokolády a není tam voda... a nadává u toho... já když jím čokoládu, nenadávám... chutná ti čokoláda? Tir pluje v myšlenkách.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 29, 2011 9:11 am

Tir: +Rozzáří se.+ Čokoláda je super! Moje máma ji někdy roztaví a naleje na jahody...a pak jsme zapatlaný všichni. Mám rád i šlehačku. Žere štěně šlehačku a čokoládu? +ukáže na rozkošnicky se rozvalujícího psa.+ Králíci ne..Jednou mi jeden králík sežral kus čítanky.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette