Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod mollyz » pát dub 29, 2011 9:23 am

Sam: Vím, jak to myslíš. Mám Et ráda, ale někdy ...někdy si před ní připadám jako malá. Morfeus to s ní umí. To je legrace.
Ne, už bych to neudělala - hlavně kvůli sobě. Bylo to moje peklo, než jsem se propracovala k tomu, že to má řešení - a že je to řešení na mně! A taky kvůli tobě ne! Moc mi na tobě záleží...až moc!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 29, 2011 12:14 pm

Molly: pohladí ji po ruce. tak se ještě musíš snažit. musí ti na mě záležet tak akorát. políbí ji tu ručku upracovanou zafačovanou. to znamená hodně. tak jako mně na tobě.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 29, 2011 1:57 pm

SAm: Pořád se učím...+ Teprve teď si nějak uvědomí, že jsou sami.+ Kde jsou vlastně všichni?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 29, 2011 8:23 pm

Molly: jo. to my všichni. je to dobře. rozhlédne se. to... ani nevím... taky kouká, co to.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 29, 2011 8:43 pm

Sam: +Venku se začalo stmívat a cikády se pustily do večerního koncertu.+ Chce se ti ještě ven?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 29, 2011 9:02 pm

Molly: no třeba bychom mohli udělat pár kroků po zahradě a posedět na zápraží pod hvězdami. ovšem vetknu ti do drdólu zapálený doutník, aby nás nesežrali komáři a vlci a jiná divá zvěř... pohladí ji po vlasech.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 29, 2011 9:12 pm

Sam: No, hlavně, když mi tam nevetkneš rachejtli! Můžeme udělat pár kroků kolem jezírka a vrítit se cestou podél živého plotu. Myslím, že tenhle kout usedlosti ještě neznáš. Ovšem připouštím, že hmyz by nás pronásledovat mohl. Možná by postačila pochodeň...ostatně - ty máš drdol mnohem větší než já!!! :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 29, 2011 9:18 pm

Molly: s jezírkem souhlasím! a do drdolu chci repelent! ukaž se, lektvarovarkyně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 29, 2011 9:22 pm

Sam: +Vypne hruď jako že je naprosto samozřejmé, že takovou věc má a že ji má právě proto, že je věhlasná lektvarovarkyně. :lol: + Tss...a dokonce ani nesmrdí jako běžné repelenty a je účinný! + Najde na křesle svou kabelu s lékarničkou a vytáhne z ní středně velkou lahvičku.+ Koukám, že Fab se nežinýroval a pořádně sebe i Tir orepelentil! +kouká, že moc toho nezbylo.+ Navařím zítra nový a tohle nám zatím stačí.+ Aplikuje látku na Samíka i sebe.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 29, 2011 9:32 pm

Molly: drží při mazání a větří. připomíná mi to francovku... fakt je to repelent? a nemohlo by to radši vonět po fialkách? a mazán nenápadně Molly zastrčí do vlasů lesklou palmičku do zmrzlinových pohárů, co najde v kredenci. ona to hned nepozoruje zaujata repelentěním.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette