Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Personál salonu » úte dub 26, 2011 11:17 am

Keď je z jednou rukou hotová, vytiahne z kúpeľa aj druhú a zpakuje na nej presne rovnakú procedúru. "Žena si určite čas od času zaslúži trochu relaxácie." mrkne na ňu. "Myslím, že vám to pristane." pokýva súhlasne hlavou. "Nakoniec, Dante vám určite poradí, čo sa vám bude hodiť." usmeje sa. "Bývate tu už dlho? V tomto svete, myslím." opýta sa po chvíľke ticha.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » úte dub 26, 2011 3:00 pm

Dante? To je asi váš kadeřník, že? Určitě se tu v nejbližší době zase ukážu +mrkne na ní zpátky a přidá úsměv+ No dorazila jsem teprve nedávno, bydlím na Mýtince. Moc se mi tu líbí, uvidíme, třeba si tu časem pořídím něco malého a svého +chvíli je zticha a přemýšlí+ Vy by jste mohla mít přehled +usměje se na ní+ Nevíte o nějakém volném místě? Sice jsem si říkala, že teď budu delší dobu odpočívat, ale ráda pracuji a jsem užitečná. Nemáte nějaký typ? +zvědavě se na ní podívá+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » úte dub 26, 2011 10:44 pm

"Uhm." prikývne. "Myslím, že je veľmi šikovný." dopiluje aj posledný Smantin nechtík. "Hovorili ste, že by ste chceli nechty dorobiť? Budete chcieť gelovky, alebo radšej akrylové?" spýta sa. "O Mýtinke som počula. Vraj tam dobre varia, ale zatiaľ som tam ešte nebola." pozrie na ňu a s úsmevom prikývne. "Ale vlastné bude predsa asi len vlastné. Dúfam, že vám to vyjde." zamyslí sa pri jej otázke. "Nie som si istá. Šéfová zháňala istého času kozmetičku.....ale o pracovných miestach moc nemám prehľad. Čo by ste chceli robiť najradšej?" opýta sa.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » stř dub 27, 2011 6:55 pm

Chtěla bych je trochu prodloužit, ale tak nějak s mírou. aby se s nimi dalo normálně žít +usměje se+ No myslím, že pro nehty je lepší akryl, ne? +řekne a má dojem, že už o tom někde četla+ Výborně vaří a obsluha je velice příjemná, taková lidská. Jestli víte, jak to myslím +mrkne na ní a nepřestává jí udivovat její šikovnost+ Chtěla bych něco malého, ale útulného, žádné haciendy či hrady a zámky +usmívá se a v duchu vidí svou vysněnou chaloupku, jako z pohádky+ No celý život až do teď, jsem pracovala na vinicích, ale rychle se učím a jsem přístupná všemu +pohodí hlavou, když jí do čala spadne neposedný pramen+ A také mám ráda zvířátka. Nevíte, kde bych se mohla po něčem zkusit poptat?
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » stř dub 27, 2011 8:57 pm

"Nebojte sa." usmeje sa. "Urobíme ich také, aké vám budú vyhovovať." Na chvíľu odbehne k neďalekému pustíku a začne si chytať všetko potrebné. "Akryl je o niečo tenší. Jednak vyzerá prirodzenejšie a jednak je to pre nechty menšia záťaž." prikývne. "Ale vydrží kratšie. Pokiaľ vám to nevadí, tak by som vám akryl doporučila viac." dodá s úsmevom, keď si opäť sadne orpti nej a všetko si to tam rozloží. "Počula som o tom. Niekedy by som sa tam rada šla pozrieť a vyskúšať tú ich kuchyňu." vezme jej pravú ruku a začne jej modelovať nechty. "Niečo so zvieratami?" zamyslí sa. "Priznám sa, že to moc nesledujem, ale je tu niekde zverimex. Možno by ste sa mohli ísť opýtať tam. A zrovna dnes v novinách vyšiel inzerát, že hľadajú učiteľa jazdy. Možno by vám vyhovovalo to."
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » čtv dub 28, 2011 8:59 am

Tak dobrá, bude to akryl +usměje se+ Zverimex? Vážně? Tak to zkusím štěstí. +dívá se jak se začínají rýsovat první nehtiky+ No koně jsou úchvatná zvířata, ale nikdy jsem neměla tu možnost se naučit jezdit. +povzdechne si+ Spíše využiju toho učitele.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » čtv dub 28, 2011 3:23 pm

Keď je z jednou rukou hotová, nechá ju zatuhnúť a pustí sa do druhej. "To skúste." prikývne s úsmevom. "Možno budete mať šťastie." zasmeje sa. "Tak to sme na tom skoro rovnako. Akurát ja mám z koní trochu strach. Sú to úchvatné zvieratá, to máte pravdu, ale nikdy by som na ne nevysadla. Majú svoju hlavu a nemôžete vedieť, či vás náhodou nezhodia." pokrúti hlavou.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » čtv dub 28, 2011 7:43 pm

+chvíli mlčky přemýšlí+ No myslím, že je to u všech zvířat dost podobné. Třeba takový pes, ukážete slabost nebo mu prostě něco přeskočí v hlavě a z nejlepšího kamaráda je nevyzpytatelný nepřítel +poslední slova už jen zamumlá, pak se ale trochu oklepe a usměje se + No možná bychom měly mluvit o něčem veselejším.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » pát dub 29, 2011 9:57 pm

"Áno." prikyvuje súhlasne. "Zvieratá vedia byť veľmi nevyspatateľné.... Asi aj preto radšej pestujem kvetiny." povie po chvíľke zamyslene a dorobí jej aj druhú ruku. Neunikne jej, ako sa pri tej vete zatvárila, ale viditeľne o tom Sam nechce hovoriť, takže sa v tom nebude šťúrať. "Aaa...ako sa vám tu páči?"
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » sob dub 30, 2011 11:28 am

+je vděčná Elisabeth za změnu tématu+ Tady? +zeptá se zamyšleně+ Je tu příjemné prostředí a příjemní lidé +usměje se na ní+ A zbytek města, kde jsem zatím byla, se mi také líbí. A lidé jsou tu taky sympatičtí +mrkne na ní+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Manikura a pedikura