Čarodějnický slet

Moderátor: Styx

Re: Čarodějnický slet

Příspěvekod Styx » sob dub 30, 2011 10:23 pm

No, pěkný +obdivuje její vozidlo+ Aby ses pak ale nevznesla, až se ti všechny ty airbagy nafouknou +zasměje se+ Skvělé. Já mám zase spoustu nasušených bylinek, trhaných o svatojánské noci +sáhne do koženého pytlíčku, visícího jí na krk +vysype další váček+ A tady mám bludný kořen.. sušené žabí srdce... a tady penis z komára +lehce zavane větřík a penís jí z dlaně odfoukne+ Tak a je to v pytli. Byla to ingredience do ztopořujícího lektvaru +pokrčí rameny+ No nic, tak rozemeleme viagru.

(kouzla a další blbinky budeme dělat, až nás tady bude víc)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned kvě 01, 2011 7:02 pm

*letí na koštěti...resp kličkuje na koštěti..už na něm přece jen řádku let nelítala* Tak leť rovně! *huláká na koště, které se rozhodlo dělat si co chce* Ježiši neee! Stroom! Copak ho nevidíš?? *zahaleká a taktak mine větve smrku* Já tam chcu doletět v pořádku! *hudruje a pak spatří místo setkání* Tak hele, doletíme tam důstojně, né, že mě někde vyklopíííííš! *zakvílí poslední slovo, protože koště se rozhodlo zrychlit* Neeee *ječí s vypleštěnýma očima..málem zapomněla na gepardy, kteří vlajou za ní...pak najednou koště prudce zastaví a všechny tři vyklopí na vrchu...jdou slyšet jen sprosté a snad i zrovna vymyšlené nadávky...kočky se rači odpeláší někam schovat* Do prdele! *zakleje nakonec a chce si vzít koště, jenomže to ju bací po zadku a odletí někam do pryč* Sakra práce s košťaty...*mračí se a téměř si nevšimne ostatních..pak se zarazí* Jééé, ahoj *mávne na ně, celá červená*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 01, 2011 7:08 pm

+chviličku sleduje jakousi postavu, která tam na obloze lítá jak splašený potlouk a sází se rychle s holkama, která čarodějka to na ně letí. Když se jí konečně povede přistát a hrne se k nim Meg, cukají jí koutky+ Ahoj, Meg. Ráda tě vidím. Co to máš, prosím tě, za typ koštěte? +téhle značce se ráda obloukem vyhne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 01, 2011 7:18 pm

+koště má celý černý, samej cvok a řetěz, sem tam osten, koště má i repráky, který zrovna hrajou Hellouweeny, Wenai zastaví smykem, ocasem odmetne trochu prachu a seskočí dolů, vypne hudbu a zazubí se na ně+ Brej večír, dámy. Kdo si dá koláč? +vyndá z krabice dort a postaví ho na stůl+ Ještě tu mám tyčinky. +zaštěrchá s krabičkou a otevře ji a nabídne jim+

Obrázek

[/URL]Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned kvě 01, 2011 7:26 pm

Styx, nooo...víš, že ani už nevím? *zauvažuje* Tohle koště jsem měla už v Bradavicích a od té doby jsem na něm neseděla..a tak se mnou trochu...víc...zametá *chechtá se a pokrčí rameny* Jak já miluju to přemisťování *uculí se a během jejich hovoru se k nim přidají i oba gepardi, kteří se z otřesného zážitku trochu vzpamatovali* Co ty? Ty lítáš na koštěti často? *uchechtne se*

Wenai: wow, to vypadá...zajímavě... *pavoukovi se vyhne obloukem, ale jeden prstíček sivezme* Hm, výborný *pochválí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 01, 2011 7:37 pm

Meg: Já na koštěti lítám jednou do roka, zrovna tuto noc. Vždycky si říkám, že bych si měla udělat pár kondičních jízd, než bude zase čarodějnická noc, abych si neudělala před vámi ostudu +směje se+ Nebo znovu udělat řidičák +pohladí gepardy mezi ušima+ Krásní mazlíčci.

Wenai: Jú, to je krása +zírá nadšeně na ty sladkosti. Přestože čarodějka, taky pavoučka obejde a uždibne si kousek pavučinky+ To ty sama? +vezme si jeden prst a ukousne mu nehtík+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 01, 2011 7:44 pm

Margarit: Dobrý, že jo. Jsou pravý. +zazubí se na ni+

Styx: Jasně, sama jsem vydala rozkaz, aby je Maltezius udělal. +s úsměvem pokývá hlavou a utrhne pavoukovi nohu a začne ji pojídat+ Ten pavouk je z marcipánu, fakt boží.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 01, 2011 7:44 pm

+a taky přispěje něčím dobrým do placu, aby tam neumřely hlady do rána+
(klidně vkládejte taky dvoje čarodějnické propriety)

Obrázek

Obrázek
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned kvě 01, 2011 7:48 pm

Meg: +z uvažování nad tím, kde Styx vzatala ten komáří penis jí vytrhne křik, zvedne hlavu k nebi a sleduje postavu na zmítajícím se koštěti. chvilku čeká co se bude dít, jestli spadne, nebo nakonec koště zkrotí+ Všechno v pořádku? +zajímá se, když se postava vyloupne nakonec nedaleko nich+

Wenai: Ahoj. +zamává na ni s úsměvem+ Já bych si dala.... +koukne na dort, zavřeští jak siréna, když uvidí pavouka a uskočí dva metry zpět+ Proboha řekni mi, že to není Junior. +zaběduje, neví jak by Spikeovi vysvětlila, že si z jeho miláčka udělali zákusek+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 01, 2011 7:49 pm

Wenai: Fakt dobrý nápad +ukousne prst k nejbližšímu kloubu+ Ale na tom pavoukovi bych si nepochutnala, přestože je z marcipánu. Ty se nebojíš těch potvor? Myslím živých.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky