Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Chris Devon » úte kvě 03, 2011 12:54 am

Jho, baby! +její otírání jenom přivítá, volnou rukou ji pohladí po zadečku a po zádech a nepřestává jí naprosto dokonale rukou obdělávat a dráždit, aby si vychutnala každičkou chviličku do poslední kapky.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte kvě 03, 2011 3:55 pm

Odrazu jej telom preletí orgazmus, až ju to samú prekvapí, akú má silu. Prehne sa, hlavu zakloní dozadu a z hrdla jej unikne dĺhý, uvoľňujúci vzdych. Následne, ako sa napätie uvolní, len s velkou námahou sa drží na všetkých štyroch, aby na Chrisa nepadla. Pomaly klesne na jeho telo, nohy dá k sebe a chvíľku oddychuje, než sa k nemu otočí. Usmeje sa naňho trochu vyčerpaným, ale uspokojeným úsmevom a nežne ho pobozká. "To bolo skvelé." šepne mu tichučko do pier. "Ako chceš, aby som ti to oplatila?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř kvě 04, 2011 12:33 pm

+Ani na chviličku ji nepřestane ohlazovat a jeho ruky, jako by měla po celým těle. Když je po všem, tak z ní jemně vyklouzne a ohlazuje jí zadeček. Polibky si od ní hezky bere a nachvilku si ji přidrží, aby jeden z nich mohl trošku prohloubit a vychutnat si její rtíky.+ Seš přitom nádherná, vážně nádherná...+usmívá se+ Noo...buď to vezmeš do svých rukou...případně rtíků...+přejede jí palcem přes rty+ nebo..bysme se mohli pomilovat?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř kvě 04, 2011 4:12 pm

Začervená sa trochu, keď jej povie, že je pri tom nádherná, no nič na to nepovie, len mu dá ďalšiu nežnú, dlhú pusinku. "Čo keby som sa priklonila k tomu milovania?" povie potichu a usmeje sa naňho šibalsky. "Teraz som pomerne dosť vlhká a stiahnutá."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv kvě 05, 2011 12:40 am

Tak se přikloním já k tobě...+opatrně ju položí na zádečka, napresuje se jí mezi nožky a okusuje jí krček, přitom se o ni jemně -něžně otírá erekcí+ Toho sem si nemohl nevšimnout...+mělááá myslím něco na sobě, tak jí to shrne pohlazením z ňadérek a hezky se jim nastřídačku začne věnovat rtama a zoubkama+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv kvě 05, 2011 11:47 pm

Len sa naňho milo, pobavene usmeje a pritiahne si ho k bozku. Panvou sa prehne proti jeho erekcii a párkrát sa oňho sama otrie. Medzi stehnami trochu zovrie jeho boky a pozerá naňho s trochu nedočkavým výrazom. "Chcem ťa cítiť v sebe." zašepká potichu, pričom mu hľadí do očí a opäť sa oňho klínom otrie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát kvě 06, 2011 12:27 pm

+Má co dělat, aby se vůbec ovládal, ale prodlužuje předehru jak to jenom jde. Jemně jí skousne bradavku mezi zoubkama a pěkně jí ňadérko začne osávat.+ Divoško...+zachraplá a chtivě proti ní přirazí bokama a hladce do ní vklouzne. Tiše zasténá a chvilku se vůbec nepohybuje, jen si užívá jejich spojení, najde její rty a krásně hluboce ji líbá+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob kvě 07, 2011 8:42 pm

Usmeje sa spokojne. "To sme dvaja." prehne sa proti nemu hrudníčkom, keď jej skusne bradavku a na chvíľku sa jej zadrhne dych v pľúcach, keď do nej vnikne. Zovrie sa okolo neho a chtivo mu bozk opláca, zľahka skusne jeho dolný ret.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned kvě 08, 2011 12:07 am

+s tichým stenem do polibky se v ní začne vláčně pomalu pohybovat a kousnutí jí trošku víc oplatí, ale pořád né tak, aby ji to doopravdy bolelo. jednou tlapou se zapírá o potel a druhou ji pohladí přes bok a jemně jí omáčkne ňadérko+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned kvě 08, 2011 6:58 pm

Pohladí ho po hrudníku, bokmi mu vychádza v ústrety a neprestáva hľadieť do jeho očí. Dlaňami ho pohladí po ramenách po chrbte, až sa zvezie na jeho pevný zadok. Zovrie mu boky medzi stehnami a potichu zavzdychá, ako sa v nej opäť prebúdza vzrušenie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house