Koupelny

Moderátor: Styx

Re: Koupelna

Příspěvekod Styx » sob říj 10, 2009 3:11 pm

+vášeň polibku ji na pomíjivou chvíli zcela ovládne, zavře oči a zapomene na svět kolem, rychle se ale vzpamatuje, kousne ho do rtu a dlouhými nehty škrábne do obličeje+ Nesahej na mně! +zavrčí výhružně jako divoká kočka a prudce ho odstrčí od sebe+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon říj 12, 2009 1:35 pm

Hmm... gepardice... to mě u tebe vždycky vzrušovalo °sykne a prsty si přejede po čerstvém šrámu ve tváři° Máš zbraně, o kterých jsem neměl ani tušení
°sevře jí zápěstí jako do kleští a přitáhne si ji k sobě° Jsi moje °zašeptá jí do rtů a na smrtijeda ji překvapivě něžně pohladí po tváři°
Zabiju každého, kdo by mi tě chtěl vzít. Zapamatuj si to °chvíli jí kouká zblízka do očí, pak povolí sevření a pustí ji°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pon říj 12, 2009 2:07 pm

+pění vzteky, ale proti jeho síle nemá žádnou šanci, tak šetří svůj dech+ Mne nezastrašíš! +řekne opovrženě v odpověď na jeho výhružku a když ji nečekaně pustí, rychle sáhne po své hůlce a namíří ji na něj+ Vypadni! Hned! +zavrčí výhružně a myslí to vážně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon říj 12, 2009 3:36 pm

°pobaveně sleduje výraz její tváře a hůlka v její ruce mu strach nenahání° Nemáš dost odvahy zabít mě, křehká lilie, na to tě znám moc dobře °ušklíbne se° Ale jsi rozkošná, když se zlobíš. Asi tě budu muset zlobit častěji °pobaveně se usměje°
Vypadnout? Kam? °zvedne překvapením obočí° Tento dům je stejně můj jako tvůj. Takže se s tím, lásko, smiř, že se mě jen tak nezbavíš °významně na ni mrkne°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pon říj 12, 2009 10:13 pm

Časy se mění a lidi taky +řekne pevným hlasem+ Co jsem nedokázala kdysi, dnes už bez problémů udělám. Jaksi ti uniklo, drahý, že zatím, co jsi byl pryč, se stala ze mě smrtijedka. Vážně ti nedoporučuji rozzlobit mě +varuje, hůlkou pořád míří na jeho hruď + Dobře +rezignuje a přistoupí na kompromis ohledně bydlení+ Jsem ochotna se s tebou dohodnout o našem soužití pod jednou střechou. Udělej návrh
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 13, 2009 8:49 pm

Tak to nám bude skvěle klapat, když jsme teď navíc ještě i kolegové °ušklíbne se, pak mu ale po tváři přelétne stín znepokojení a v jeho hlase zazní nefalšovaná obava° Dávej na sebe pozor. Přestože bych chtěl, nemohu být pořád u tebe a chránit tě
°pomalu a nenápadně se k ní přibližuje° Skvěle. Začínáš vyjednávat a to znamená, že se mi povedlo zlomit tvůj odpor °zasměje se° Jsem prostě neodolatelný °mrkne očkem a už je skoro u ní, natáhne paži, položi dlaň na její ruku a pomalu ji sklání dolů, čeká, jak ona zareaguje° Tohle není nutné. Neublížím ti
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř říj 14, 2009 8:57 pm

+přehlíží jeho ironii+ Díky za tvůj zájem, ale dokážu se o sebe postarat sama +jízlivě+ Můj odpor je nezlomný, to si pamatuj +uvede jeho mylný předpoklad na pravou míru a očima šelmy ho pozoruje, jak se nenápadně přibližuje a v duchu se usměje představě, jestli si vážně myslí, že to nepostřehne, má to však pod kontrolou, tak ho zatím nechá+ Máš o sobě opravdu vysoké mínění +ušklíbne se, dovolí mu přistoupit blíž, ale je ve střehu a když se dotkne její ruky, nesvolí mu, aby ji sklonil+ Nevěřím ti ani slovo
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv říj 15, 2009 8:43 am

°jen se arogantně pousměje na ty její duchaplné reakce a když mu dovolí dostat se až k ni nadosah, riskne to a přistoupí k ni tak blízko, že se špička její hůlky zabodává do jeho hrudi a snaží se, aby jí ani jediným pohybem nezadal důvod použít nějakou kletbu°
Co kdybychom složili zbraně, dali si sklenku skotské a v klidu projednali naše harmonické soužití?
°zvlní rty v hezkém úsměvu a zatimco ona konečně na chvilku zmlkne, aby zvážila své rozhodnutí, vpíjí zrak do jejích očí a využívá chvilkový mír k tomu, aby si po tak dlouhé době konečně vychutnal vytoužený pohled na svou lásku°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » čtv říj 15, 2009 12:24 pm

+docela žasne nad jeho odvahou, no co se dalo čekat - smrtijed sebevrah - ale zapůsobí to na ni+ Asi máš pravdu +řekne po pečlivém zvážení jeho návrhu, neunikne jí jeho spalující pohled, který ji kdysi dostával do kolen+ Měli bychom se konečně rozumně domluvit na nějakých podmínkách, jinak se tady navzájem pozabíjíme +opatrně skloní hůlku, je ale připravena kdykoliv ji použít, tak bacha+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv říj 15, 2009 6:32 pm

Tebe zabít? To spíš zradím Mistra! °sykne podrážděně, že ji vůbec něco takového mohlo napadnout°
°k jejímu návrhu° Řešit tak důležité záležitosti v koupelně mi připadá trochu nedůstojné °ušklíbne se° Jednáme přece o naší společné budoucnosti a to si zaslouží reprezentativnější prostředí °mrkne na ni významně°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx