Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Zaměstnanec » pát kvě 06, 2011 4:43 pm

dobře...pak to nebude problém...vzor bychom prosili samozřejmě co nejdříve, ale mohla bych...*rozklikne si na kompu nějakou tabulku* vám na tu speciální zakázku vyčlenit jednoho našeho zlatníka...aby až bude mít předlohu, mohl hned začít pracovat...*koukne na něj od monitoru* mohu poprosit jméno?

*jasne:)*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát kvě 06, 2011 5:05 pm

uraženě se nadechne, jak to že ho nepozná, ts ts ts.... ale pak přimhouří oči a zase vydechne, jako že mu to nestojí za to Lucius Malfoy ledovým hlasem a s velmi nepříjemným úsměvem Možná jste už o mě slyšela... každopádně tady vezměte zálohu hodí na pult váček se slibně cinkajícími galeony
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Zaměstnanec » pát kvě 06, 2011 5:31 pm

*tak to je downtown, čili mudlové...chudera nemá až tak jak vědět,koho má před sebou:)*eh...*malinko se přikrčí pod tím studeným pohledem, ale pak se sebere a tváří se zase profesionálně a tuká jméno do rezervace, pak se podívá pořádně do objednávek* ale no jistě! Před časem jste si u nás objednával prsten... *zářivě se usměje a pak se zatváří omluvně* omlouvám se, pane Malfoyi, že mi to nedošlo, ale obchod byl vyřizován poštou, a tak...*naznačí rukou, že ho nemohla poznat podle vzhledu a trochu se rosí z toho nepříjemného úsměvu, ale jinak nehne ani brvou, je na různé zazobané zákazníky zvyklá:)*vynasnažíme se být co nejrychlejší ve vyřízení vaší objednávky...*vezme zálohu*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát kvě 06, 2011 5:46 pm

trošku vyměkne Ano, ta minulá objednávka byla vyřízena k mé velké spokojenosti. Vzor pošlu co nejdříve. Prozatím nashledanou mírně se ukloní a odchází
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Zaměstnanec » sob kvě 07, 2011 10:12 am

*chvíli fascinovaně kouká za Malfoyem a pak obrátí pozornost na další zákaznici* dobrý den, hledáte něco konkrétního?*koukne na ni, jestli ji má něco ukázat, nebo se chce jen sama porozhlédnout*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Zaměstnanec » sob kvě 07, 2011 9:15 pm

*zapřemýšlí, jestli nebyla Jarla předtím v Drogéérii, ale pak se usměje* tak to vás nechám vybírat...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » úte srp 09, 2011 12:19 pm

+vpadne tam s yohannkou+ Tn Tág... No né moc vhodný znamená...takový...asi se to nebude hodit k té kapele víš...ale já stejně budu kontrolovat jídlo a organizaci, takže mě v davu snad nedokopou..mh...něco takovýhohle mám...+ukáže tam podobnej model na figuríně+ akorát mi z toho víc lezou prsa... A co kdyby sis koupila už vorvaný ryfle?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte srp 09, 2011 1:53 pm

brý den.. +prohlíží si to tam+ jééé, tak to ti bude slušet! tyhle věci ty dycky sluší +přikyvuje+ no nový rozervaný? to se nedělá! musí se rozervat nejlíp dlouhodobým nošením! +směje se+ ale nějakou bundičku bych potřebovala...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte srp 09, 2011 9:27 pm

to doufáám...no vždycky néé..a ty co jo by slušely každýmu, teda každé! +nakrčí čelo+ alex na tři měsíce pozítřku odjíždí...
je pučíme vojákům na ruky a uvidíš jak rychle budou ready...to protáhnou bahnem trochu..
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte srp 09, 2011 9:53 pm

náhodou.. oblíkáš se hezky +pokrčí ramenama a prochází si hadry+ fakt? jakto? +podívá se po ní+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Boutique