od Beatrix » úte kvě 10, 2011 11:31 am
Et: Určitě se nám tam líbit bude! +kývne k flaškám+ A s tímhle je to sichr! +přiťukne si a upije+ mmmh, tohle je fakt dobrý!
+s úsměvem sleduje Morfea a uculí se na Et+ tak ho netrap a vem ho s sebou. yohannka má kotě, já...mám flašku, tak si ho vem do party. +si říká, že si měla vzít aspoň králíka+
yohi: asi tak nějak...+přikývne+ já je nerozmazlila! sou to samorosti! né..se je snažím vychovávat, ale někdy mají takový svoje náálady, a to s nima nehnu. ale jak sou dvě, tak si vystačijou víc, než když byla jenom kitty, ta chtěla pozornost pořád. teď si občas uzme winnie a vtipně si ju mazlí jak plyšáka. a té to zase až tak moc nevadí. noo vidíš, všichni umijou plakat! i Dixie! když se mně nasomrujou ty dvě do postele, tak vydává takový..smutně sípavý zvuky, že ho tam musím vzít taky.
+směje se jak poslouchá Morfea+ No fakt to tu je ale příjemný! Na druhou stranu chápu moc dobře, co máte na mysli. Na mýtince člověk taky nikdy neví..takovej veřejnej dům to tam je..ve vší slušnosti!, samozřejmě.
+dopije skleničku+ Můůůžeme! +zahlásí a lapne košík+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.