Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Eternity » ned kvě 08, 2011 1:00 pm

Beuš: je to takový malý milý rodinný podnik... doufám, že se vám tam bude líbit. my to am máme rádi. ťukne si s ní hustým červeným sladkým vínem, trošku jako portské, ale ne docela. díky... usměje se potěšeně. a strčí si do kabelky malý diplomek za drablíky, zarámovaný :lol: , do kabelky, aby si ho pak dala na stůl, jako že slavnostní večer :D . Morf strašně loudí, aby mohl jít taky. je zvědavej a rád sejry... nadhodí, když se Morf vnutí se slanými krekry a oříšky k vínu :roll: .
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » ned kvě 08, 2011 1:02 pm

Morf: to není pravd - nikdy bych se k loudění nesnížil! a taky vás nechci rušit... culí se na holky okouzlujícně, že by ho fakt mohly vzít s sebou. a úplatky dovrší ještě olivami :lol: :twisted:
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod yohannka » ned kvě 08, 2011 1:51 pm

Et: jé ahoooj, vklidu.. aji nohy si můžeš oholit my počkáme +culí se a poňahňá nachvílu všechny koťata+ pusinkyyyy!

Morf: dobrý! já bych si dala třebaaa +zamyslí se hluboce+ to činzááno +usměje se+

Et: nojoo taková výhra se musí oslavit! Jen víc takových krásných drabblů! (a je fakt, že ten se mi fakt mooc líbil)+ťukne si s nima+ a vůbec, máš to tu moc pěkný! +rozhlíží se tam+ vlastně jsem tu nikdy nebyla!

Bea: jo, takže se tě chytí každá za jednu nohu, coo? +směje se+ máš je rozmazlený! teda ještě že leo plakat neumí +a v tom kotě žalostně schválně zamňkouká+ potvora malá!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 09, 2011 1:01 pm

yohi: doručí jí čízo a odpovídá za Et. nebyla... co si mladí našli své drahoušky, je tu poněkud živelná atmosféra... někdy se tu sami bojíme, tak moc návštěvy ani nezveme. kulí na ni přesvědčivě oči.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pon kvě 09, 2011 1:05 pm

yohi: díky. usměje se. a šťouchne do Morfa, když tak sugestivně líčí, proč nezvou: nech toho!
yohi: jsem ráda, že se ti u nás líbí. ale většinou je to tu fakt vzhůru nohama. no a ty drabble... ztochu se začervená, dýchne na sklo diplomku a přeleští ho o sukni na stehně :) ... ten výherní byl vlastně dvojitý... potěšeně se culí.
tak co? dopijeme a půjdeme?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon kvě 09, 2011 3:00 pm

+pocucává spokojeně a nechá si dolít+ tak.. místa je tu dost ne? Ale tak, někdy se můžete stavit ke mě.. já tam mám pusto prázdno! +usměje se+ a dokonce mám krásnej bazén před barákem!

Et: jo dvojitý.. dvakrát tak dobrý tímpádem! Sem ti taky poslala hlas +zašeptáá+ mhm +dobumbá+ já jsem pro!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte kvě 10, 2011 11:31 am

Et: Určitě se nám tam líbit bude! +kývne k flaškám+ A s tímhle je to sichr! +přiťukne si a upije+ mmmh, tohle je fakt dobrý!
+s úsměvem sleduje Morfea a uculí se na Et+ tak ho netrap a vem ho s sebou. yohannka má kotě, já...mám flašku, tak si ho vem do party. +si říká, že si měla vzít aspoň králíka+

yohi: asi tak nějak...+přikývne+ já je nerozmazlila! sou to samorosti! né..se je snažím vychovávat, ale někdy mají takový svoje náálady, a to s nima nehnu. ale jak sou dvě, tak si vystačijou víc, než když byla jenom kitty, ta chtěla pozornost pořád. teď si občas uzme winnie a vtipně si ju mazlí jak plyšáka. a té to zase až tak moc nevadí. noo vidíš, všichni umijou plakat! i Dixie! když se mně nasomrujou ty dvě do postele, tak vydává takový..smutně sípavý zvuky, že ho tam musím vzít taky.

+směje se jak poslouchá Morfea+ No fakt to tu je ale příjemný! Na druhou stranu chápu moc dobře, co máte na mysli. Na mýtince člověk taky nikdy neví..takovej veřejnej dům to tam je..ve vší slušnosti!, samozřejmě.

+dopije skleničku+ Můůůžeme! +zahlásí a lapne košík+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » stř kvě 11, 2011 10:07 am

Beuš: spokojeně se usmívá a bere to jako hotovou věc, ře jde taky, když má Yohi kotě a tak... :lol: ano, ano, přesně tak! veřejný dům ve vší počestnosti... o tom jsem už leccos slyšel... přikyvuje a pohladí Et po rameni a dá jí pusu na tvář, aby si nepřipadala tak moc ošizená ;) . kde to vázne, Et? sejry zrají a čekají!
pak, jak se zvedají, snaží se nabídnout rámě všem dámám, ale nějak mu to nevychází na počet. asi vás budu muset seředit do štrůdlu a jít první... organizuje důležitě.

Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » stř kvě 11, 2011 10:15 am

Morf: tak pojď, když jsi ukecal i holky... vezme ho za ruku. tak fajn, zvedneme kotvy. zavelí a nechá je vést Morfeem na chodbu a ke dveřím vedle špajzu.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 12, 2011 1:38 pm

+se smíchem lapne košík, zařadí se do fronty a zvědavě pokračuje podle návodu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles