od Neferet » čtv kvě 19, 2011 12:09 am
+zarazí se na místě, když jí Angel zatarasí cestu, poslouchá ho, dokonce poslouchá i tu ženu, kterou nikdy nechtěla potkat. zavře oči, ruce sevře v pěst, musí se uklidnit, nebo provede něco, co by mohlo mít nedozírné následky. polkne několik štiplavých poznámek, co se jí derou na jazyk. není nejlepší chvíle se s ním dohadovat, na názor ženy na celou situaci momentálně zvysoka kašle. když se ale zeptá Angel na Spikea soustředí se na to, takže je mnohem snadnější ignorovat momentální realitu a soustředit se na jiný problém+ Našla. +pomalu přikývne a oči otevře. zvedne je pomalu k Angelovi, zračí se v nich smutek a bolest, ale jen vteřinku pak jak mávnutím proutku zmizí a zůstane prázdno+ Není na tom dobře. +musí si navlhčit jazykem rty, aby mohla vůbec pořádně mluvit+ Prozatím je v Mariusově pokoji. Nejsou tam okna, takže přes den nehrozí, že by si ublížil. Když jsme prošli portálem, tak ztratil vědomí. +na chvilku uhne očima, je těžké se ovládnout a nezhroutit se hned teď a tady, Spike jí bude potřebovat, na to se nejspíš upne+ Nevidí, na nic si nepamatuje. Když jsem tam přišla... nepoznal mě... osmdesát let je dlouhá doba a pekelná dimenze, když selžete při útoku na jejího pána je... +zachvěje se, ani si nemůže představit, co všechno mu museli provést+ Musím se k němu vrátit dřív, než se probere. V lednici by měla být ještě nějaká krev, nedávno jsem tam dávala čerstvou... taky bude potřeba čisté oblečení, aby mu ten pach nepřipomínal celu... +dává rychle dohromady, co budou potřebovat+ Neferet. +pohlédne krátce na Buffy, i ona udělala slušnosti zadost, takže se k ní nehodlá vracet, dokud to nebude skutečně nutné+
Draco dormiens numquam titillandus