Pokoj yohannky

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj yohannky

Příspěvekod David Stadler » sob kvě 21, 2011 12:24 pm

+no on vrazil do té koupelny, ale tak..+ no a co?! i kdyby byl zasranej silvestr! Jednou si má žena, tak se podle toho kurva aspoň trochu chovej! Víš jak pak vypadám?! Jednou šukáš s mým nejlepším kámošem, podruhé s nějakým lemplem z ochranky - takhle to nejde! +mračí se na ni+ Vím já, já ho nesbíral...
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
David Stadler
Security

Příspěvekod yohannka » sob kvě 21, 2011 1:03 pm

odkdy ti Greg vadí?! Sami ste říkali že se o mě radši podělíte než abych se na vás vykašlala úplně! Vždy´t sem s ním byla naposledy.. no.. no.. tehdy s tebou! +zamračí se+ ale.. máš pravdu.. ste nejlepší kamoši.. tohle nemůžu dělat +sedne si na postel a koukne na něho+ bylo by ti líp beze mě
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod David Stadler » sob kvě 21, 2011 2:45 pm

odjakživa! od té doby co se probudím a ty si to s ním rozdáváš! říkali, říkali..+mávne nevrle rukou+ co?! +prudce se k ní otočí+ jak bez tebe?! na to rovnou zapomeň! půl roku se tam prokopávám ledem a teď mě pošleš..zpátky? ne-e, holčičko, to bysme si nerozuměli!
David Stadler
Security

Příspěvekod yohannka » sob kvě 21, 2011 3:52 pm

+našpulí vzdorovitě pusinku+ a já myslela že se ti to líbilo! když sme všichni.. to.. to! No to je výborný! fakt výborný! +žduchne ho rukama do ramen+ takže ze mě chceš mít vzornou ženušku? faaajn! +založí si ruky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod David Stadler » sob kvě 21, 2011 4:41 pm

Když sme všichni tak jo, ale když ste si to začali natajnačku rozdávat sami, tak už sem blahem zrovna neslintal! +lapne jí packy pevně tlapama a namáčkne se k ní docela+ a co když jo? +zavrčí nebezpečně, dívá se jí hluboko do očí a pak ji bez varování majetnicky hluboce políbí+
David Stadler
Security

Příspěvekod Kellerman » ned čer 26, 2011 2:36 pm

+Sice k ránu vytuhl, ale probudí se dřív než yohannka, zavostří koho to tam má a spokojeně se usměje. Pohladí ju po vláskách a prstíkama jí jemně ohlazuje ramínko a prohlíží si ju jak mile spinká.+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned čer 26, 2011 3:21 pm

+utahaně spinká, jednou rukou se ho furt drží za triko a druhou rukou dlachmí plyšáka a jak občas pohne nožkou tak jenom kníkne+ auauau... +a hledá jak by se nejlíp natulila, stulila, až se mu xichtíkem nalepí na krk+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned čer 26, 2011 3:26 pm

+cukají mu koutky a snaží se nesmát, jak vypadá yohannka kotěcky, aby ju neprobudil a oňufne jí vlásky, on přitom ještě voní příjemně kolínskou z večera..nebo že by ten playboy?+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned čer 26, 2011 3:33 pm

+lach playboy beztak, ten yohannka rozdávala všem+ mm.. mhmmmm +zaňufá fakt jak koťátko a se zavřenýma očkama mu krk oňufává+ to znám.. +zamrouká a otevře oko.. a vidí krk, tak to rozmrkává trocha, než jí dojde kde vůbec je+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned čer 26, 2011 3:38 pm

+prstíkem ju pohladí po tvářičce+ vyspinkaná? +sleduje ju a docela i čeká, že až zjistí kde a hlavně u koho - je, tak že od něho odletí ani nemrkne+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje