Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Beatrix » pát led 09, 2009 8:22 pm

+našpulí pusu a dá máriovi pusu+ jo, sloneček, můj roztomilej...+tlemí se mu+ Meg neboooj, my to zvládnem, máme to natrénovaný.

jen si dej dýmku...+mávne rukou+ ty s tou malou ale děláš tajnosti! pořád sme ju ještě neviděli a já pro ňu mám takovou drobnůstku doma. (esi sem jí to teda už nedala, ale myslím, že tohle ne...)

Nene +zmává prstýnkem+ pořád sme "svoji". tak svatební cesta...my furt někde lítáme, po vánocích sme dokonce byli u Mariových rodičů v Americe! +chlubí se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát led 09, 2009 8:32 pm

Téda, to jsou mi ale novinky...a? jakou máš tchyni? *vyzvídá* Vím, že to zvládnete, toho se nebojím *mrkne na ni*

Já s ní nedělám tajnosti. Jen prostě není čas...začala jsem zase pracovat, do toho ještě zkoušky a malá...no, je toho prostě nad hlavu. Myslím ale, že bude lepší, když vám ji hromadně ukážu, až bude starší...na větší společnost totiž není zvyklá *pokrčí rameny* Hmm, dáreček...ale víš, že jí vůbec nemusíš nic dávat *mrkne na ni* ale vážím si toho *usměje se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát led 09, 2009 8:39 pm

Vím, ale je to jen taková maličkost. Líbilo se mi to v obchodě. +zatváří se svatě+ No jo, mohla by z nás mít ještě šok. +směje se+ Ale už se na ni teda těším!

Tchýni? Skvělou! Na svačinu nám nachystala jídla asitak na týden a s tcháánem byli úplně unešení z Adolfa, žejo? +drbne do Mária+ Ten ježek si omotá okolo prstu naprosto každýho. Přestavěli kvůli němu barák jak jim furt zdrhal a vůbec mu to neměli za zlý. Neuvěřitelný. A Mário má taky skvělou ségru a synovce Diéga! +chrlí to ze sebe+ Ve sklepě má normálně velkou posilovnu i s boxerským ringem a boxovacím pytlem! A mají tam teplo! Hrozně se divili, že tu máme tři metry sněhu a dojedou se na Mýtinku někdy podívat!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 8:59 pm

Jde připravit pitu. Pro gyros se ale musí přemístit, protože ten tu nemá. Tak po dvaceti minutách se vrací Takže jednou pita s balkánským sýrem a olivami pro Meg, dvakrát s gyrosem pro novomanžele. Nechte si chutnat.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » pát led 09, 2009 9:09 pm

Díky *kývne k Eillen s úsměvem a zakručí jí v břiše* Tý jo, já mám nějaký hlad *zakousne se do horké pitty* Mňam *s plnou pusou*

Vy máte ježka? *podiví se* A ty Mario pocházíš vlastně odkud? Z Jižní Ameriky? Tak s tou tchýní se teda máš...já jsem šťstná, že nemám žádnou, by mě asi trefilo nebo bych trefila já ju *zasměje se* Téda, to musíte mít ale velký barák, že tam máš tolik věcí *snaží se všechno v té rychlosti, co to na ňu Bea vychrlila, pobrat* A ségru máš starší nebo mladší? A co jsi vlastně dělal před tím, než jsi začal dělat na Mýtince? Pardon, že vyzvídám, ale jsem zjistila, že toho o tobě vlastně moc nevím *usmívá se a pokrčí rameny*

Jsem ráda, že se na malou těšíš...však už ju brzo uvidíš..však ona neuteče *usmívá se, potěšilo mě, cos mi řekla:-)*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát led 09, 2009 10:05 pm

Eillen: no novomanželééé..už dávno ne...sme spolu už přes půl roku..+zamyšleně+ a..ty bramboráčky s kuřecíma nugetkama nebudou? +smutný oči že na její přání eillen zapomněla+

Meg: No jasně, ty neznáš Ádu?(Je v galerii na mýtince) Byl aji na nějaké party kdysi. Ho dostal Mario, aby se taky o něco mohl starat. +krmí ho zatím nastřídačku+
No neuteče...+zašklebí se+ aby ses nedivila! Joo tchýni mám skvělou, to jo. ham. +nacpe máriovi plnou pusu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pát led 09, 2009 10:12 pm

Beuš, do roka jsou to novomanželé. Nekaž mi to. A za ty nugetky se omlouvám. Jsem se trošku popletla, takže jestli ti nevadí pita na účet podniku, ať nehladovíš. Mezitím nějak zkusím zařídit i ty bramboráčky a nugetky. odbíhá do přípravny s malým plánem.

Tentokrát to trvá trošku déle. Vrací se tak po půl hodině, ne-li víc. Pokládá talíř před Beu. Na talíři jsou malé nugetky ve tvaru čajových konviček, bramboráčky vypadají stejně, jen jsou větší. Poté dá Bee ještě příbor Snad jsem tak odčinila svojí chybu. Ještě jednou promiň.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Mario » pát led 09, 2009 11:55 pm

Meg: no narodil jsem se v Californii.. a hic, ten tam teda je +směje se+ to má Bea pravdu... ale tak, mě to už ani nepřijde. Spíš si teď zvykám na ty mrazy teď. No.. před mýtinkou.. +pokrčí rameny+ jsem hrával v různých seriálech a tak.. fotil, tancoval, boxoval. Od každýho trochu +směje se furt a má ďolíčky ve tvářičkách+

Jé jídlo! No to vypadá skvěle +zdlábne kousek, čím ho cpe bea, pak veme kousek nugetek a krmí jím naoplátku Beuš+

áda... ježiš, to byl zážitek, naši mi furt teď telefonujou a ptají se jak se má. Né, že by se ptali na mě, nebo na beu.. ale na ježka!
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob led 10, 2009 12:07 am

+chvílu na Mária zamilovaně zírá, usmívá se a nevnímá, pak se "probudí"+

Eillen: ježiš to sis neměla dělat takovou prácu! to je nádhera! a jak sou dobrý! +láduje se a málem Máriovi sežere i prstíky+ děkujem! Do roka říkáš? No tak jooo...+spokojeně se tam po Máriovi válí dál+

Mario: něco mi o tom povídej! Naši se mě nezeptali už půl roku na to, jestli něco nepotřebuju, nejsu nemocná nebo mně někdo neubližujte! To je pořád: a jak se má Adolfek? a kdy ho zase dovezeš? a co Mário? staráš se o něho dobře? +směje se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eillen » sob led 10, 2009 10:21 am

Beuš, v pohodě, kdyby to bylo těžké na výrobu, tak bych to vzdala. Alespoň máme nějaké jídlo ve stálé nabídce. Speciální konvičkové nugetky. Ačkoliv to není standartní jídlo pro čajovnu, tak se mi líbí s úsměvem odchází za Bilk do přípravny
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna