Ložnice pro hosty

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Andrého rezidence

Příspěvekod André Bourson » pon kvě 16, 2011 7:02 pm

+necukne sebou, když ho Styx obejme, jako by o ní už věděl. Dál si hmatem prohlíží zbraň+ Nádherná práce +po chvíli položí dýku na stůl a chytne ji za ruce+ Chodíš tiše jako kočka. Nemít tak dobrý sluch, vylekala bys mě.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » úte kvě 17, 2011 6:04 pm

Tys o mně věděl? + řekne překvapeně a obejde ho, aby mu viděla do tváře. Chvíli ho zkoumavě pozoruje, než se opatrně zeptá+ Proč jsi vybral tu zbraň z vitríny, André? A... kde máš svůj prsten? +povšimne si, že mu chybí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte kvě 24, 2011 10:33 pm

Věděl. Všechny ostatní smysly kromě zraku mám teď citlivější. Obzvlášť sluch +otočí se směrem, kterým ji cítí+ Myslíš, že jsem se chtěl zabít? +zeptá se klidným hlasem a pak se pousměje+ Podívej se, co je to za zbraň +podá jí dýku+ Chtěl jsem si ji opět prohlédnout... už dlouho jsem ji nedržel v ruce... a prsten jsem odložil, abych nepoškrábal vzácnou čepel.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv kvě 26, 2011 9:48 am

+opatrně vezme do ruky zbraň a prsty pohladí vzácnými kameny vykládanou čepel+ Obřadní dýka +řekne tiše+ S touhle jsem byla přijata do Řádu +chvíli ji prohlíží a pak s úctou položí zbraň na stůl+ Měla jsem velký strach, že máš... černé myšlenky +pohladí ho po tváři+ Mám takový návrh... co kdybychom spolu zašli za Memory... určitě ji zase rád uvidíš... tedy... uslyšíš +neřekne mu celou pravdu, že má v úmyslu poprosit Mem, aby se nenápadně podívala na ty jeho oči, André by byl zcela jistě proti+
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » sob kvě 28, 2011 10:38 am

+pousměje se+ Zdá se, že černá mě poslední dobou všude doprovází... černá duše... černý svět kolem... tak proč ne i myšlenky? +pak si povzdechne+ Rád bych ji zase... slyšel... ale taky bych jí nerad zase vstupoval do života.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Styx » pát čer 03, 2011 1:29 pm

Mám se s ní brzy setkat, tak to zkusím domluvit +slíbí mu a pak se zvedne+ Půjdu, musím se pomalu připravovat na tu goluxinu svatbu. Půjdeš tam taky? +zeptá se skoro zbytečně+ Měl bys chodit více mezi lidi +vezme mu z rukou dýku, odnese ji zpátky do vitríny a nechá Andrého nad tím přemýšlet+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon lis 07, 2011 9:28 pm

+po návratu od markýze projedná s Andrém riskantní plán k navrácení zraku. André se nejdřív málem pozvrací, když se dozví, že bude muset sníst lidské oko a dlouho to rezolutně odmítá. Styx se nakonec povede přemluvit ho, aby to alespoň zkusil. Na její naléhání André nakonec svolí, ale pod podmínkou, že rituál provedou ve Francii, to kdyby ho to náhodou zabilo, aby zemřel v rodné zemi. Styx ochotně souhlasí a večer oba v tichosti odjedou do Francie+
Styx
VIP Member

Předchozí

Zpět na Komnaty Tonyho