Naposledy upravil Margarit Black dne pon kvě 30, 2011 11:04 pm, celkově upraveno 1
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
(kruci a Jeho Veličenstvu Creagovi to v tom saku taky sekne... )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(jen rychlovka v saku, nemám kdy mazat ty ošklivé reklamní věci v popředí:))
a dar pro novomanžele:
speciální dodávka vín z mé domoviny. a jedna sbírková lahvinka pro znalce (přívlastkových ) vín, tatáž značka, jiný ročník:
rok 1869 nebyl vůbec špatný....
*a dary nechá samozřejmě doručit na Manor*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
*pro golux "pařátek" a zbytek páva k pařátku:) (asi paví mánie nebo co)*
*a to hlavní....kouzelná fontána do zahrad Manoru, umístěná hezky na očích, ve které neteče voda ani šampaňské, ale něco, z čeho bude mít Lucius určitě radost:)* Golden Fountain:
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
No tak z té fontánky mám opravdu radost. Ale k tomu pařátku mám trochu výhrady. Pokud se to golux bude líbit, budiž. Ale byl bych nerad, aby to nosila v mé přítomnosti. Jen doufám, že nemá takových věcí víc
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
jen počkej, až tě s ním bude drbat na zádech s pařáátkem