Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Theresa » pát kvě 27, 2011 4:08 pm

Chris: *tsch, prej ve srovnání s čokoládou-..*

Amon:*hned se spokojeně vyprsí a dolívá všem štědré panáky*tak to je jen dobře...*prohodí s úsměvem* přece jen, tu čokoládovou si sníte, a co pak?*skoro by je politovala, že pak by tam byli sami*

(eh, Cregova rozlučka? tam Postrach byl?)
Theresa
Upírka

Příspěvekod Kim Jasper » pát kvě 27, 2011 6:44 pm

Wenai Lafayette píše:+pokrčí rameny+ Na sladký koblihy a dobrou muziku? +řekne co ji prvního napadne a hodí to do sebe na ex+ Už tě můžu vytáhnout na parket? +koukne na ni když i ona skončí se svým panákem+ Přece bys mě neodmítla.

To je vydírání. +ušklíbne se, jak postaví prázdnou sklenku na stůl a hned ji naplní.+ Ještě si dej jednu se mnou... +posune jí po stole panák, sama si vezme flašku.+ ...a pak pudem. +mrkne na ni šibalsky.
A najednou se to tam začne hemžit lidma....muži....+ Co to je? +koukne tázavě na Wenai.+ Dnes je tady opět nějaké představení? +prohlídne si přítomné muže trochu podezíravě.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 27, 2011 7:23 pm

Jasně. +kývne a vezme si panáka+ Já o ničem nevim. +rozhlídne se kolem, podezřele koukne na chlapy, co tam jsou+ Pojď, radši zmizíme na parket, tam nás otravovat nebudou. +chytne ji za ruku a vede ji na parket+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát kvě 27, 2011 9:00 pm

Remus: Ani ne tak odvaha, jako spíš pěkná hloupost. Ale doufám, že na rozdíl od jiných hloupostí, které jsem zatím napáchal, téhle litovat nebudu nalije jemu i sobě panáčka Doufám, že ti po whisky netrnou zuby... ušklíbne se a přiťukne si s ním

*Amon: Jelikož Pán zla může úplně všechno, Lucius to ani nezkouší komentovat a už vůbec nic si nemyslí*
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » sob kvě 28, 2011 1:17 am

(Lach, Lucius už rači ani nemyslí...)

Theresa: +obhlídne jí hrudníček a nevážit si jí už jen proto, že patří ke stálýmu osazenstvu, tak by si i s chutí sáhl, ale tak...je na cizím území..a nerad by přišel třeba o ruku, bo tak+ No co by pak...pak budete na řadě vy, slečno. +zazubí se na ni+ Nebo...+koukne jí na zoubky+ My...

(Já si z toho jenom pamatuju, že Lucius chtěl kouřit doutníky, nebo tak něco a hovořit na úrovni? Víc nix.)
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » sob kvě 28, 2011 10:56 am

(hm..mno, možná že byl...nevím...na svatbě ne, jelikož mi do toho tenkrát cosi vlezlo a Postrach je měl oddávat myslím....a nemoh..)

*Usměje se na Theresu, když se blíží s lahví* mě tohle čisté ne...*koukne na ni upíříma očkama a zvedne sklenku s rudou*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » sob kvě 28, 2011 10:57 am

Hm..pokud v té.."hlouposti" figuruje golux, tak snad ne....*usměje se a přijme whisky*ne, naopak, spíš nabrousí...tak na hlouposti*kopne do sebe panáka*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Theresa » sob kvě 28, 2011 11:02 am

Amon:*lach*Thheresa...tu slečnu vynechte*tváří se, že jako to může jen málo lidí* hm...byste mě chtěli sníst? Kdo by vám pak zatančil?*lehce se zavlní*hm...že by?*usměje se šířeji, takže ji bílé špičáčky problesknou mezi rty*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Tony Dolohov » sob kvě 28, 2011 11:12 am

+nechá si dolít od Theresy plnou sklenku a zhodnotí ji pohledem, pak se na ni usměje+

Lucius: Tak takhle to je. Zajistit si stáří s mladou pečovatelkou +zachechtá se+ Už jsem se málem začínal strachovat, že ses na stará kolena zbláznil a že je v tom jen ta... láska +odfrkne si pobaveně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob kvě 28, 2011 12:14 pm

Pch, zbláznil ses? Láska? To se tedy mně stát nemůže kopne do sebe dalšího panáka, při tomhle tempu o sobě nebude brzy vědět Nejsem přece blázen, abych se ženil z lásky a ani se nezačervená, zmetek, ostatně už na sobě cítí vliv alkoholu, takže dostane hlad Je tu něco k jídlu kromě té čokoládové krasavice?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre