Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Tony Dolohov » ned kvě 29, 2011 3:59 pm

Theresa: +vezme si plnou sklenku od Theresy a jak se tam před ním kroutí v bocích, neodolá a lehce si ji k sobě přitáhne a trochu se s ní zavlní, no co, přinejhorším dostane od ní facku+ Zatančila byste tady kamarádovi jeden sexy taneček, krásná slečno? +pustí ji a vytáhne z kapsy saka bankovku+

Lucius: Tak to máš tedy ideální ženu. O majetek nestojí, spokojí se s podnájmem, na nevěru ani nepomyslí, je ti vždy k dispozici a na stará kolena ti poslouží jako ošetřovatelka. Lépe sis nemohl vybrat +ťukne si s ním a připálí oběma doutníčky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 29, 2011 5:28 pm

Dorazí taky, nemůže si nechat ujít tolik kolegů smrtijedů pohromadě a vyhledá Luciuse. Dojde k němu a podá mu s úsměvem ruku. Gratuluji, příteli, k tak závažnému kroku a přeji hodně štěstí v manželství. Předá mu dárek, dřevěnou kazetu se dvěma lahvemi kvalitního vína a golfovou sadou. Doufám, že si někdy spolu zahrajeme. Řekne s úsměvem.

Obrázek
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Amon » ned kvě 29, 2011 7:09 pm

+Hodí po Luciusovi jednohubku+ No no no, to sou mi ale výlevy. Co kdyby se to doslechla golux? +zvedne obočí a druhou hodí po Tonym+ Nebo nááhodou Styx? Tus taky verboval aby ti dělala ošetřovatelku, až tě zmrzačijou na akci? A já si celou dobu myslel, že vám na těch ženských snad nějaká záleží... +zakroutí nad nima hlavou a další jednohubku sežere+ Thereso vykašlite se na ně, poďte zatancovat nám! +vstane a dá jí bankovečku elegantně za výýýstřih a sedne si zpátky vedle Chrise.+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned kvě 29, 2011 7:17 pm

Zdravím, pánové... *když se konečně vzpamatuje ze slečny a jde za Luciusem* Tak hodně štěstí a ať vám to aspoň chvilu vydrží *ušklíbne se a dá mu "malou pozornost"* *koukne pak na bráchu a vůbec netuší, v jaké fázi jejich vztahu vlastně skončili..*

Obrázek
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 29, 2011 7:51 pm

Sirius: Shodou náhod se potká u Luciuse se Siriusem. Přistoupí k němu, chvíli mu hledí do tváře a po krátkém zaváhání mu podá ruku. Ahoj, bráško. Dlouho jsme se neviděli.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned kvě 29, 2011 8:12 pm

Nazdar *uculí se a místo podání ruky ho obejme* Jak se vede..
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Theresa » ned kvě 29, 2011 8:26 pm

Tony:*jak si ji přitáhne, tak sice facka nepřiletí, ale po kůži mu přeběhne kousavý mráz* tohle se vám zdá málo sexy?*povytáhne obočí, zářivě se usměje a opře se do toho víc, teď už se vyloženě předvádí s tím, co by normální tanečnice nedala...pak zmizne...*

Amon: *objeví se pro změnu u něj, aby taky nedostala jednohubkou, ale když zašustí bankovka, tak se taky hezky rozvlní a s ní i vzduch kolem ní, takže pánům poblíž začne být horko*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Postrach » ned kvě 29, 2011 8:28 pm

Amon: *pozoruje líně dění kolem* a to jsi se bál, aby někdo dorazil...*kývne bradou na sešlost a zdraví sklenkou všechny příchozí*

*a Remus se tam asi vrhnul taky na nějaké maso..na talíři, né na obsluhu:)*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 29, 2011 8:45 pm

Sirius: Trochu ho to zaskočí, jak ho Sirius najednou obejme, ale nebrání se, bratrsky ho sevře v náručí a párkrát poplácá po zádech. Už si ani nepamatuje, kdy naposled se takhle objali. Docela to jde, díky za optání. Byl jsem hodně dlouho pryč. Teď opravuji barák. A jak se máš ty? Ukáže směrem k baru. Zvu tě na panáka.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 29, 2011 9:51 pm

odrazí jednohubku dobře mířeným úderem prázdného talířku a ta spadne někam pod stůl Tak moment. Já jsem tady oslavenec, takže dáma bude tancovat pro mě. To za prvé. Za druhé, golux se nic nedozví, pokud jí to někdo z vás neřekne. A za třetí se za tyhle výroky omlouvám Pánovi Zla uchechtne se, už má taky vypito
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre