Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Tony Dolohov » ned kvě 29, 2011 10:07 pm

+zachytí v letu jednohubku do dlaně+ Styx není potřeba verbovat... vím, že by se o mne postarala... stejně jako já o ni +řekne sebejistě, nějak si věří, no. Otočí se zase k Therese a oklepe se z toho chladu, co z ní sálá+ Je to skutečně sexy, co tady předvádíte... +zkoumá ten její kroutící se zadeček+ ale já měl na mysli taneček jenom tady pro kamaráda... dokud to má povolené +ušklíbne se škodolibě a i když striptérka tančí jenom pro Luciuse, Tony, opřený o bar a se sklenkou v ruce si ji taky pěkně vychutnává. A než se Theresa vypaří, stačí jí zastrčit odměnu do výstřihu+ Ženská by měla sálat jak výheň a ne být studená jako psí čumák +zamrmlá k Luciusovi+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 29, 2011 10:20 pm

V tom s tebou naprosto souhlasím, příteli otočí se k Tonymu a pak kouká za odcházející Theresou A to bylo všechno? Kde jsou další dámy? koukne na Postracha Máte tam připravené ještě nějaké překvapení?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Theresa » ned kvě 29, 2011 10:21 pm

*a jak zaslechne Tonyho, tak jen dořekne poslední slabiku je u něj zpátky a zasyčí mu u ucha*to si ale pán musí zasloužit...*zlobně prskne, jak holt je temperamentněší, tak po něm blýskne pohledem a v nebezpečném úsměvu i zuby a okázale přitančí zase k Luciusovi a s ní i vířivá hřejivá energie ve vzduchu kolem ní* nebo to musí být někdo, kdo si ji zasluhovat nepotřebuje..*dokončí tiše k nakloněná k Lucovi, takže má pěkný výhled do dekoltu..lehce přejede prsty po ruce, ve které drží sklenku a její jsou překvapivě teplé, se dobře napapala:) Jak se sklání u něj, tak se tetelící se horký vzduch kolem nich víří a jakoby vábivě šeptá, slibuje...pak se zvonivě zasměje, přetrhne ten vír a zase se narovná. Natáhne se pro sklenku a doleje mu panáka*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Postrach » ned kvě 29, 2011 10:25 pm

(jinak, klidně to berte tak, že tam jsou i jiné..číšnice, tanečnice...nestíhám psát víc...a Theresa je tady jediná konkrétní ženská.. :lol: )

*a barem jak na povel prochází skupina hezkých mladých dam chtivých společnosti, tak se jen usměje*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 29, 2011 10:30 pm

může Therese ve výstřihu oči nechat Tančíte opravdu skvěle, vážená. Rád si to představení zasloužím, ale musíte mi říct, co mám dělat nakloní se k ní a šeptá jí do ucha
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 29, 2011 10:31 pm

*Postrach: o.k., jenom že tak Theresa odchází nebo neodchází, to je fuk :lol: *
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned kvě 29, 2011 10:42 pm

Regulus: Jo, jasně...pokecáme...*namíří si to k baru a pokukuje po slečnách* Taky jsem byl dlouho pryč a teď se snažím vychovávat dítě *pobaveně..Regulus barák, Sirius dítě:)* Myslím, že tady budu chodit častěji..to tu je tak furt? *vyzvídá*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Theresa » ned kvě 29, 2011 10:58 pm

*no, ona se tak nějak chudera asi půlí, no*

*Sjede si Luce pohledem, lehce provokativně* vy dnes co jen chcete...můžete se přidat...nebo...pokud se vám zdá mé představení studené...si mohu odložit....*zapřede altem a v očích jí jiskří*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 29, 2011 11:35 pm

Sirius: Objedná u barmana dvakrát skotskou whisky. Doufám, že pořád piješ stejnou značku. Usměje se a přiťukne si s ním na zdraví. Kde ses toulal? A co Meg... jak se má? Zajímá se upřímně. Občas otočí hlavu na parket a pozoruje tanečnice. Vím já? Zasměje se. Jsem tady stejně poprvé jako ty.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Amon » pon kvě 30, 2011 1:29 am

Lucius: +ušklbíne se+ prááávě, pokud jí to někdo neřekne...nevím, jestli svou drahou přítelkyni (napodobí přízvuk jakým říká Lucius Bei) mám svěřit zrovna tobě...navíc..neříkals předchvílou, že o tom vlastně ví? Takže by se stejně nic nedělo...a kdyby náhodou jo, tady tvůj věrný přítel +kývne k Dolohovovi+ ti určitě rád píchne.

Tony: Určitě budete mít možnost si to vyzkoušet... +dopije skleničku a nechá si nalít další a uzme si rovnou slečnu, která mu došla nalít+ A ty mi musíš popovídat, odkud pocházíš...+uzme si ju na sedačku a nechá se hezky opečovávat od kočky+

+Chris si dá dva panáky, aby nebyl trapně střízlivej a okouzluje nějakou slečnu u báru, která je z něho odvařená, což mu ke spokojenosti bohatě stačí+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre