Vzhledem k tomu, že nemáte žádnýho psího hlídače, dostanete rovnou dva. Samozřejmě s dlouhým šlechtickým rodokmenem! A bacha musí se česat, jinak budou mít dredy!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -
Tony si tuhle významnou událost nenechá ujít. To musí na vlastní oči vidět, jak golux nasadí Luciusovi chomout na hlavu. Proto se tak potutelně usmívá.
Jeho svatební dar, čistokrevné koně s dlouhým rodokmenem - černého hřebce s malfoyskou hřívou a bílou klisničku - už jeho sluha odvedl do malfoyských stájí.
(:D njn, to je oblíbený dáreček..což mi připomíná, že bych měla jít zkontrolvat své dárečky do hippodromu:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(Proboha hlavně mi nikdo nikdy nedávejte koně! Jako hezký, ale to rači tu žirafu, tu užiju, ale koně by chudáci u nás asi chcípli. - Teda pokud možno už žádný zvířata...max žábu...a tu mám v Itálii... Člověk je pak chudáky musí flákat...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.