Chcete-li něco zaslat přímo na Nocturnu, zde je možnost.
S odpovědí čekejte Garru (sokol stěhovavý)
nebo jeho společnici Cascabel (sokol šahin)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Jééé, to je pěkný...*hned si to sebere, než příjde někdo z posádky...*
+v Nocturně se zhmotní Styxin patron+ Man, dostala jsem tvůj vzkaz. Měla bys vědět, že jsem byla před časem taky okradena. Zjišťovala jsem si informace o tom mizerovi, takže něco málo vím, jestli ti to pomůže. Styx +patron se rozplyne+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)
*lach a Cascabel na bidýlku vejrá jak výr, což je na sokola docela výkon, co že se to děje *
*jeden z posádky zaslechne vzkaz, tak ho předá dál - elektronicky*