Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Chris Devon » úte kvě 31, 2011 12:36 am

Možný to je, kdo se v ní má vyznat. Stejně je pryč, tak co.
Ale jo, žije...Markus si ho vzal do parády...ale bylo to docela maso. Taky to není poprvé, co ten yohannčin magor někoho poslal do špitálu.
(lach!) No jen aby...nerad bych..nějaký šoky.. Mám čáás...co třeba ve středu? +imaginární+ To by měl být v práci klid, tak se na to můžem vrhnout..teda...popovídat si..s helgou..nebo jak se menovala.
Každej má rád něco, hlavně aby to pak nevyhodili...
Mmmh...náročně...no...+dojí pomalu co má na talíři a požírá okurek+ to co předtím...jen víc v terénu a ve sklepě. Už se neprocházím po kavárnách a obchoďákách, jinak je to pořád stejný.
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte kvě 31, 2011 10:08 am

Za mračí sa a zamyslene pozrie do okna. "Vieš, keby to nebol môj brat ..." pokrúti hlavou. "Vôbec sa mi za celý ten čas neozval. Neviem, či je živý, mŕtvy, ako sa má....nič." pokrúti nahnevane hlavou, no potom dodá. "To je Kris. Ozve sa, až sám uzná za vhodné." a radšej zmení tému. "Nevedela som, že yohannka má manžela." spýtavo naňho pozrie.
"Dobre." súhlasne prikývne a usmeje sa. "Tak teda stredu." (my sa nejak potom dohodneme, keď budeš mať po TOM ;) )
Postaví sa a vezme prázdne taniere, naskladá ich do myčky. Moc sa jej tá jeho pracovná náplň nepáči, ale nič nepovie, len si kusne do pery. "A čo.... tí tvoji, vaši nepriatelia? Ešte stále je to také nebezpečné?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte kvě 31, 2011 11:52 am

Tak bych ho asi musel zabííít - na rozkaz šéfové. +ušklíbne se+ Takhle dostal nejspíš milost z milosti. +přivine si ju k sobě, jak uklízí nádobí a hezky jí dá pusinku+ Určitě je v pořádku, víš, že je...neozývací. Je to profík, toho jen tak nedostanou. To je něco jako Pán Zla...takoví lidi mají z pekla štěstí.
Mhmm...+olíbne jí krček+ Středu bude ok. +jj+
+pustí ju a nalije jim nějaký vínko, aby jim jídlo hezky sedlo+ Nepřátelé...už nejsou..+zašklebí se+ Tamti. Ale sou jiní. Tak to v téhle branži bude vždycky, s tím nic nenaděláš. Doufám, že zbytečně neriskuješ? +nakrčí starostlivě čelo+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte kvě 31, 2011 1:21 pm

Zavrtí hlavou, aby sa zbavila tej predstavy, že by sa mohli zabiť navzájom. "Som rada, že Bea ti to neprikázala." zašepká potichučky. Otočí sa od kredenca, rukami ho objíme okolo pása a pritisne sa k nemu tak, ako to len ide. "Ja viem." prikývne. "Nemala som s tým začínať." zdvihne hlavu a ospravedlňujúco naňho pozrie.
Pri jeho otázke jej pohľad však zneistie, keď si spomenie na to, na čo chystajú so Styx. Skloní hlavu, aby v jej očiach nemohol zahliadnuť ten previnilý výraz, odtiahne sa od neho a vezme si pohár. "Nie....ehm... ako by som ja mohla riskovať?" Napije sa a konečne sa jej podarí ovládnuť svoj výraz, dokonca sa na Chrisa aj celkom presvedčivo usmeje.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát čer 03, 2011 2:47 am

+Bea by ho spíš zabila sama, resp. se o to pokusila, než na něho poslat Chrise..ale kdyby se jí to nepovedlo...+
+Ohlazuje jí záda a dá jí pusinku do vlasů+ Vím, že o něho máš starost. Vlastně..docela mně tu taky chybí - jsem tu jedinej kdo háže vajgly z okna a pak vidím, kolik toho doopravdy vykouřím. +ušklíbne se a všimne si, jak se od něho odtahuje. Zaujatě ji sleduje, taky si vezme víno a opře se o linku+ Nejsem tvá chůva, Memory, ale jestli se ti něco stane...budu si to vyčítat. Takže jestli máš nějakej problém...postarám se o to. A rád.
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát čer 03, 2011 3:23 pm

(mohla skúsiť, možno by sa tým mnoho vecí vyriešilo)

"Vážne?" usmeje sa úprimne, potom sa malinko uškrnie. "A neuvažoval si nad tým.... že by si.....prestal?"
Keď ju osloví menom, náhle zdvihne hlavu, lebo to väčšinou nerobí a nič dobré to teda neveští. "Nie, nie." zavrtí hlavou. "Nič mi nehrozí.... ono je to už vlastne aj jedno. Tákalo sa to pomoci... jednej osobe. Ale zišlo z toho. Však už kvôli vám nosím aj tú vestu, keď niekam chodím." povzdychne si, že sa náhodou správa veľmi opatrne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob čer 04, 2011 1:24 am

(by se rači oddělala sama.)

+zvedne obočí a tváří se zaraženě, napjatě+ Přestal..kouřit?
+pousměje se - napůl vděčně a napůl spokojeně a přivine si ji zase k sobě+ Budu rád, když nezjistíš jak moc dobře děláš. +jako když ju nikdo nezastřelí. Trošku si ju od sebe odtáhne a podívá se jí do očí+ Je to pro mě hrozně důležitý, a...dám cokoliv za to, abych tě mohl ochránit. +dá jí pusinku na čelíčko, pak na nosánek a pak jemně na rtíčky+ Víš, že tě miluju.
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob čer 04, 2011 3:10 pm

"Uhm." prstíkom ho pohladí po ramene a nevinne naňho zamrká. "Vieš koľko by si ušetril peňazí?" skúša to po finančnej stránke.
Nechá sa privinúť a spokojne sa schová v jeho náručí. Nosíkom sa mu otrie o krk a nadýchne sa jeho vône. Vďaka tomu sa cíti v bezpečí. Prikývne a bozk mu jemne opätuje. "Aj ja ťa milujem, Chris."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned čer 05, 2011 12:46 pm

No...peněz? +trošku šokovaně, jako by si o něm myslela, že je nějakej chudák, nebo co+ Ale...já nepotřebuju další peníze...mám dost...jestli chceš, můžu platit na barák víc.

+Spokojeně se usměje a drží si ju, jako by ju už nikdy nechtěl pustit a měli tam takhle být napořád. - A jak krásně voní cigaretama, že! :pii +
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned čer 05, 2011 11:34 pm

Chvíľu naňho hľadí trochu nechápavo, prečo by mal za dom platiť viac....nejde jej to do kontextu, keď jej to konečne dojde. Hneď začne vrtieť hlavou a vysvetľovať. "Nie, nie. Tak som to nemyslela." povzdychne si a oboma dlaňami ho pohladí po hrudi. "Muži sú väčšinou na peniaze, tak som to na teba skúšala po finančnej stránke. Myslím s tými cigaretami. S tvojim účtom to nemá nič spoločné." zaškrábe mu nechtíkmi po hrudníku. "Vlastne, si ťa už bez cigariet ani neviem predstaviť. Myslím.... že by si to už ani nebol ty." usmeje sa zmierlivo. "Nevoňal by si tak a ja milujem tvoju vôňu." mroukne potichu a zvodne naňho zamrká.

(však ja si ho len tak trochu doberám ;) , to vieš, že vonia)
"Čo keby sme si zašli niekam do mesta? Do kaviarne, do kina, alebo len tak na Mýtinku na pohár vína? Mám pocit, že sme spolu už dávno nikde poriadne neboli." (svadba sa nepočíta)
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house