Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 06, 2011 11:22 pm

Ty jsi teda...! +rozesměje se i ona.+ ...tuším dostaneš na holou ode mně, takhle mě napálit. +culí se a jde za ní, přitom jí zezadu sjíždí pohledem.+ Kdes sehnala takový....šaty? A ten zmrzlinářskej vozík? +ušklíbne se.+ Kam jinam bys tu zmrzlinu mohla naservírovat? +neunikla jí její malá odmlka.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 06, 2011 11:29 pm

+dojde mezi keře, kam není vidět, je tam takový travnatý plácek+ Vážně, dostanu? Slibuješ? +zaculí se na ni, odněkud z vozíku vyloví deku a rozprostře ji na zem a při tom se zohne, že jí je málem ten zadek vidět+ Já se ženu všechno. +narovná se a usměje se na ni+ Tak s čím si tu zmrzlinu dáš? Mám tu čokoládovouo polevu, kakaovou, karamel, ovocnou polevu, čokoládový... +kouká na to+ čárky. A nějaký oplatky. +vytáhne z vozíku pohár+ třeba do poháru, jiné varianty můžeme probrat později. +řekne a v hlase má trochu příslibu a trochu doufání+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 06, 2011 11:47 pm

Tak to ti můžu velice ochotně slíbit, obzvlášť když tady nejsou... veliké překážky. +Jelikož ty šaty jsou poměrně krátký.... jak se Wenai sehne, má opravdu velkou chuť jí po tom zadku plácnout, no zatím to neudělá. Jenom jí konečkem ukazováku přejede po leme šatů, kde končí látka a začíná její kůže.+ Ehm.... +chvíli jí trvá, než se vzpamatuje, ruku však stihne dát dolu.+ ...s čokoládovou....a karamelovou. Šlehačku náhodou nemáš? +koukne do vozíku, pak se šibalským úsměvem na Wenai.+ Dobrá, zatím se spokojím s pohárem.... +přičemž zdůrazní slovo zatím. Sedne si na deku a zuje si boty i ponožky, když je tak krásně teplo. Navíc má hezký výhled pod Wenainu sukni.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 06, 2011 11:56 pm

+ptěšeně se usměje, když se jí dotkne, ale tak aby to neviděla+ Máš to mít. Jasně že mám šlehačku, bez té by to nebylo ono. +povídá, zatímco jí nandává plný pohár zmnrzliny, na to jí dá karamel, pak čokoládu a pak horu šlehačky a lžičku. Sobě si taky nandá zmrzlinu a zalije to kakaovou polevou a šlehačku. Podá jí její pohár+ Prosím, slečno. +mrkne na ni, vezme si svůj a sedne si za ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte čer 07, 2011 1:01 am

Děkuji vám, slečno v růžové. +poděkuje s pobaveným úšklebkem, vezme si pohár, nabere si na lžičkou trochu šlehačky požitkářsky ji slízne.+ V těch šatech vypadáš jako panenka. +usměje se na Wenai, když si sedne vedle ní a pohladí ji po stehně, zajede i kousek pod tu sukýnku, nemůže prostě odolat.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 07, 2011 1:28 am

+usměje se, pohledem na chvilku zavadí o její ruku pod svou sukní, ale pak se zas soustřední na ni+ Tak v tom případě doufám, že jsi na panenky. +zasměje se, nabere si zmrzlinu a strčí si ji do pusy, tak nějak elegantně a sleduje u toho Kim+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte čer 07, 2011 9:06 am

S panenkama jsem si nikdy nějak zvlášť nehrála, ale v tvém případe.... +nedořekne, ale oči jí zajiskří. Následně však ruku stáhne a zavrtí hlavou.+ Promiň. +že jí tam hned osahává.+ S těmi šaty jsi mě dostala. +zasměje se a sleduje s jakou elegancí jí tu zmrzlinu.+ Nestudovalas náhodou herectví? +zeptá se s úculem. Nabere si svou zmrzlinu s pořádnou dávkou čokolády, karamelu a šlehačky a všechno si to strčí do pusy.+ Jakou sis dala zmrzlinu? +vyzvídá, když to všechno spolkne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 07, 2011 11:56 am

V mém případě? +usměje se na ni a v očích jí jiskří+ To jsi ještě neviděla ty kalhotky. +zasměje se až se popatlá šlehačkou, ale elegantně se otře ubrouskem+ Heretví? Ha ha, to teda ne, jen mě to baví. No... +zarazí se+ Banánovou jsem si dala, ale jak mě tak napadá, tak punčovou jsem nikdy neměla. Dáš mi ochutnat? +natáhne se se svou lžičkou a trochu zmrzliny jí z poháru sebere+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte čer 07, 2011 12:38 pm

Může být ještě něco víc, než ty šaty? +nadzvedne jedno obočí, ale vzápětí se zazubí a v očích má pořád ty jiskřičky.+ A ukážeš mi je? +nevinně zamrká. Trochu zklamaně sleduje, jak tu šlehačku utírá.+ Tys ještě neměla punčovou? +téměř zhrozeně.+ Mně zajímá ta tvoje banánová, jestli je opravdu tak dobrá. +ušklíbne se a taky jí lžičkou ukradne kousek i s polevou.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 07, 2011 1:34 pm

Hmmm, můžeš se podívat sama. +usměje se na ni+ Nebo si sáhnout. +mrkne na ni vyzývavě+ No jo neměla, život mě připravil o spoustu věcí, ale hodlám to co nejrychleji dohnat. +nabídne jí svou zmrzlinu+ Banánová s kakaem, já ji prostě miluju. +strčí si do pusy pořádný kus až jí zatrnou zuby, tak se trochu oklepe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower