Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Kim Jasper » úte čer 07, 2011 1:56 pm

+Ochutná tu banánovou.+ Hmm...ta je taky dobrá. +olízne si rty, na kterých jí zůstala trocha šlehačky.+ Jaké věci, například? +zaujatě.
Usměje se s malým náznakem nedočkavosti v očích.+ No když jinak nedáš... +cuknou jí šibalsky koutky. Pohladí jí po stehně a rukou vyjede výš pod šaty, až se dotkne jejich kalhotek....+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 07, 2011 5:17 pm

Například... +zamyslí se a poklepe si lžičkou na rty+ třeba čepovat za barem. Nebo jet na koloběžce z Brna do Vídně, prý to není zas tak daleko. Nebo nafouknout tolik balonků heliem, že mě unesou. +fantazíruje a láduje do sebe zmrzlinu+ A nebo... +nakloní se k ní, když jí jede rukou po stehně+ Nebo se s tebou muchlovat v parku za deního světla. +krátce ji políbí+

(asi bych měla dodat, že Wena má na sobě takový ty starodávný pokrajkovaný kalhotky s nohavičkama, samá krajka. Teď mě mrzí, že jsem si ten obrázek neuložila, už ho nemůžu najít, ale vypadali fakt vtipně.)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 09, 2011 9:30 am

Ta koloběžka zní zajímavě, ale na to jsem já asi moc líná.+ ušklíbne se.+ Ale do balonků bych šla. +Nabere si pořádnou dávku zmrzliny a požitkářsky ji slízne.
Jak jí jede po stehně a narazí na kalhotky, chvíli je tak trochu nevěřícně osahává a pak Wenai nadzvedne sukni a koukne se. Začne se smát.+ Tak ty jsou opravdu vtipný.+ Usměje se a oči jí šibalsky zajiskří.+ Tak to poslední můžeme zrealizovat velice rychle. +polibek jí opětuje.+ Kde je ta šlehačka? +rozhlíží se kolem a ďábelsky se při tom culí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 09, 2011 3:02 pm

Super, takže příště bude balonková párty. +usměje se, když jí nadzvedne sukni, tak si skousne spodní ret, uculí se trochu se začervená, vezme jí sukni a zase si ji uhladí+ Ha ha. +uculuje se pořád+ Šlehačku... +natáhne se a sundá z vozíku šlehačku ve spreji+ mám tady. Dáš si trochu? +zeptá se jí nevinně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 09, 2011 7:32 pm

+Jak se začervená, tak se musí usmát a prstama jí jemně přejde po tváři.+ Nikdy bych neřekla, že se umíš červenat.+ No je na ní vidět, že se jí to líbí. Vezme ji šlehačku a opět ji políbí, teď o něco víc kousavěji a hlouběji.+ Dám si i víc než trochu... +řekne, když se kousek odtáhne.+ ...Ale z tebe. +dořekne a oči jí zasvítí počínajícím vzrušením.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 09, 2011 7:50 pm

+když ji líbá, tak ji obejme kolem krku a přitáhne k sobě, pak se usměje+ Vážně ze mě? +za krkem si rozváže mašli, takže jí výstřih trochu povolí a poposune se dolů+ A na jaké části by jsi chtěla začít, hm? +vezme jí šlehačku trochu si nastříká na paži, nad loket+ Tady? +pak trochu nad výstřih, aby to nebylo na šatech+ Nebo snad tady?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 09, 2011 8:02 pm

+Sleduje jak šaty popojedou trochu níž, i to jak si Wenai stříká na tělo špehačku a pak jí s úsměvem koukne do očí. Chytne jí za ruku a tu šlehačku jí z paže slízne. To samé udělá na jejím hrudníku, akorát si na těch místech víc vyhraje jazykem. Opět Wenai šlehačku vezme, rty se posune po jejím krku výš a tiše jí šeptne do ucha.+ Lehni si na břicho.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 09, 2011 8:25 pm

+potichu, jen se zrychleným dechem, ji nechá, aby to z ní slízala, olízne si vysušené rty a dá jí hluboký a vášnivý polibek+ Jak si přeješ. +zašeptá a pomalu se polží na břicho, opře se o lokty a koukne na ni+ Ještě nějaké přání? +zeptá se a mírně si vyhrne sukni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 09, 2011 8:54 pm

+Usměje se na ni, trochu tu šlehačku v ruce protřepe.+ Jenom jedna otázka... +prsty jí jemně přejede po jednom stehně a sukni ještě víc odhrne, až se ukáže kousek krajky z kalhotek.+ Jsi lechtivá? +zeptá se a na stehno jí nastříká porci šlehačky.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 09, 2011 9:03 pm

Co? +koukne na ni, trochu podezřívavě+ Obávám se, že jsem. Nebudeš mě lechtat, že ne? +trochu se zavrtí+ To bycch si to s tebou musela pak vyřídit. +mrkne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower