Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod mollyz » pon čer 13, 2011 10:14 pm

SAm: Myslíš, že se vrátí? že je to kus mě? Co budeme dělat, miláčku? Já žádnou mátohu nechci!!+ je vyděšená a pevně rozhodnutá každou mátohu utlouct palicí. :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte čer 14, 2011 9:35 am

Molly: to nevím, asi bys měla jít k doktorovi... ééé teda k vymýtači, ne? copak znám každou divnou obludku? jsem expert na jíné věci. pohladí ji po ruce.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 15, 2011 8:42 am

Same: Same...já žádného vymítače neznám a nechci k nikomu...vážně s tím nemůžeme nic udělat? Co třeba Et? Nevěděla by si rady? Ta si ví rady skoro se vším...nebo Morf?+ A pak se na něj rozpačitě koukne.+ A nevadí ti, že mám v sobě nějakou mátohu? :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 15, 2011 12:06 pm

Molly: jak nevadí? proč? pohladí ji přes celá záda. no, Et se můžeme zeptat na každej pád, to nemůže škodit... u snídaně se jí zeptáme. půjdeme se najíst dolu za chvíli, ne?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 15, 2011 12:41 pm

Sam: Ano, obojí je skvělý nápad. Doufám, že je Et doma.+ Odsouhlasila sice snídani, ale zatím je bez hnutí natulená, pořád trochu zaskočená, ale cítí se teď u Samíka bezpečně.+ Líbilo by se mi, kdybys mi mohl ukázat ten dům, na kterém teď pracuješ...teda, pokud na tebe celou dobu nebude upřeně hledět ta zamilovaná dcerka majitele... :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 15, 2011 6:54 pm

Molly: dobře. zbavíme tě parazita ( :lol: :lol: odčervíme :mrgreen: ) a pak se tam můžeme kouknout. ovšem mladou asi těžko zamknu na hajzlíku... drží ji v náruči a ví, že snídaně bude až za chvilku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 15, 2011 7:09 pm

(ovšem pozor...víš, jak je náročné dravému zviřátku podávat odčervovací tabletku.. :mrgreen: :lol: )

Sam: Dobře...hlavně, aby k tomu vymítání nebyl potřeba heřmánek...+vzdychne.+ Jé...hrozně se těším, že uvidím tvoji práci. Třeba to slečna nějak zvládne...+marně zatouží. :roll: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 16, 2011 9:55 am

Molly: no, anebo krumpáč... uvidíme. tak pojď, medvídě. bude chleba s medem... zvedne se a bere ji za ruku. vezmeme si něco na sebe a dáme si to kafe. promluvíme s bližními a ono se nějaké řešení ukáže.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 16, 2011 10:16 am

Sam: +Štrachá se za ním z postele.+ Hehe...mám pocit, že už krumpáč v hlavě zaseknutý mám...to snad ani nemusí dělat Eternity...+povzdechne a nechá se jím vytáhnout na nohy. + Kafe a chleba s medem...to mají medvídci rádi,+ pokývá hlavou a kouká po nějakém oblečení.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 16, 2011 1:13 pm

Molly: hodí na sebe triko a nějaké kalhoty měkké a pohodlné, neb je naostro :lol: medvíďtata mají furt různý nápady... tak pojď, medvídě, budeš cvičené... směje se medvíděti, když neterefí nohou do svýchc kalhot a tak medídkovsky se vrtí a kutálí.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles