Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Nicolette » pon čer 20, 2011 9:45 am

Sam: Ale drahoušku...ten dort je samozřejmě pro všechny...+hodí významný pohled na Fabiena, že opravdu pro všechny.+ :lol:
Nicolette

Příspěvekod Honoré » pon čer 20, 2011 9:47 am

+Když několikrát padne narážka na jeho noční košili, probodne Fabiena velmi přísným pohledem.+

Fab: Králíku? Tys tahal moji noční košili?
Honoré
Mág

Příspěvekod mollyz » pon čer 20, 2011 10:04 am

Sam: +Vděčně přijme maxihrnek (a už ho nehodlá vrátit :mrgreen: )+ Díky...Ne, to bych vážně nestihla. Musel bys o tom vědět...+směje se.+ Ale udělám ti dneska malinový, jestli budeš chtít...+a pošeptá mu do vlasů+..jenom pro tebe :Love

Fab: +Přes maxihrnek kouká na Faba.+ No...jak jsme se prali...já jsem si ji přišlápla, protože jsi byl hnusnej...+ a je úplně jako malá holka.+

Nicol: Dobré ráno.Jestli tě bolí hlava, dám ti na to něco účinného...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon čer 20, 2011 10:22 am

Molly: Jestli sis ji přišlápla, můžeš si za to sama..+ vyplázne na ní jazyk.+

Honoré: Hele, tučňáku, neber si to nějak špatně, prostě mi byla zima a potřeboval jsem nějakej bytelnej vobleček a tohle bylo navrchu...+vymlouvá se.+

Nicol: No mami!!!!...+vyděšeně zírá, jak ještě Samovi dortík nabízí.+ Víš, že je to MUJ dort!!! A to sem chtěl s Tir dneska natírat plot, ale když budu zeslábný...+hroutí se na Tir v mdlobách.+ :roll:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 20, 2011 12:11 pm

Fab: chytá hroutícího se faba a lochtá ho po žebrech, aby se napřímil. vy jste oba stejně nenažraný. kárá ho šeptem. a pak zaslechne Mollyin šepot a napopak brání pozice. do placu prohlásí.
Fabien mi slíbil, že se mnou nasbírá maliny. budu péct bublaninu a další pochoutky. aby si VŠICHNI uvědomili, že u malin je králíkárna.

mrkne na Nicol. asi by ta hlava chtěla chvíli klid, ne? my s Moll uvaříme a napečeme a kluky pošleme na trávu a na plot. a Sam říkal, že by natřel štíty... kopne ho pod stolem, když chce mít připomínky.

Honoré: ale Fabien měl košili pradědečí, viděla jsem ty krajky krásný. a Nicolette říkala, že je paličkovala snad ječtě její prapraprababička... políbí Faba, neb ho na veřejnosti hájí a peskuje jen v soukromí, většinou. moc mu slušela, byl úplně králíkovitý... :* :*
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon čer 20, 2011 12:19 pm

Molly: o hrn se s ní netahá, ovšem klidně z něj rovněž upíjí. když já nemám rád ty zrníčka malinový, co lezou do zubů... meruňky už nejsou? klidne je načešu... ofrňuje se.

Tir: to že jsem říkal? tohle jsem já nik... AUU! jo vlastně říkal, říkal... chytí ji pod stolem nohu a když se mu vysmekne, tře si nakopnutou holeň.

Nicol: moc dobrý, díky... dojídá svou porci a ozobává i tu, co kamuflážně podstrčil před Molly. ovšem už mu to tolik nejede, jako před tím.

Honoré: jenom sleduje očima jeho přestřelku s Fabienem.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 20, 2011 1:22 pm

Tir: +Analyzuje situaci. Bude sbírat maliny s Tir..dobrý, pomáhat při vaření - super (bude moct užírat), natírat plot vedle maliní s Tir - nádhera, ale sekání trávy se Samem - katastrofa. Na druhou stranu, na střechu poleze vousáč - to je dobrý...Spokojeně se přitom usmívá a nenápadně se natáhne přes stůl a šlohne Molly její ještě nesnědený kousek dortu.+ :lol:
Tir, miláčku, doufám, že k té těžké práci dostanu do košíku svačinu... :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » pon čer 20, 2011 1:28 pm

Tir: Ty jsi vážně zlatá, děkuju. Myslím, že se natáhnu do stínu na terasu a budu si číst nebo spát. Nějak toho teď bylo moc a jak se vrátil Honoré - jsem z toho všeho hrozně vykolejená... :P

Sam: No to je skvělé! Ty štíty už nátěr potřebovaly jako sůl. Já už se tam neodvážím a jsem radši, když tam Honoré taky neleze. Ale vážně nechci, abyste tady dřel..

Fab: Fabiene! Nešaškuj...jsi úžasný, že posekáš...a Tirage je tak hodná holka..+ je vidět, že jí hlava vážně bolí+..jen u toho hlavně nehluč!!

Molly: Vážně budu ráda, že mi něco přineseš. Takový ten tvůj čaj levandulový nebo co mi to vždycky dáváš - to mi moc pomáhá.
Nicolette

Příspěvekod mollyz » pon čer 20, 2011 1:37 pm

Sam: Jsi příkladný mlsoun...meruňky, když načešeš, budou..teda pokud na to budeme mít čas...+koukne přitom na Tir.+

Tir: Úplně přesně to nechápu, ale proč by měl Sam natírat štíty?+ brání si zase ona svoje. :lol: + Fab se v této činnosti už osvědčil, tak proč to měnit. Navíc - my jsme měli v plánu vinohrad...!!! :lol:

Nicol: Hned ti to připravím, jen dopiju kafe. A co bysme měly s Tir vařit? Máš nějaké speciální přání?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 20, 2011 3:03 pm

Fabien: šlohne Molly tak maximálně talířek s drobkama, neb Sam byl rychlejší. zašklebí se na něj vítězně. mimochodem, umíš sekat kosou? nebo máte traktůrek na ty latifundie?

Molly: unisono s Tir odpoví na její námitky se štíty. tomu nerozumíš, napiš vozová hradba! a rodinnému vtípku se s Tir zasmějí. já to klidně natřu, to není problém. ty navaříš a když si mákneme, odpoledne můžeme ležet u rybníka a dát si koláč meruňkovej a klidně i Tirageinu malinovou dřeň.

Honoré: ukážete mi, kde jsou žebříky, barvy a další věci? a nějaká apartní košile, nebo něco, co můžu zacákat barvou?

Tir: udělej hodně těch malin, aby zbylo i na večer... a mohla bys mi plnit kyblíky s barvou. a udělt s Molly fakt pořádnou svačinu pro všechny chlapy. nejdřív natřu a sekat kosou stejně můžu až večr za rosy, nebo zítra ráno.

Nicolette: to klidně zvládnu, rád pomůžu.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette