Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » stř čer 15, 2011 11:38 pm

Seš cvok, +řekne Wenai+ Ale mě se to taky líbí. +pokrčí ramny a stoupne si na svý místo a začne hrát+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 15, 2011 11:39 pm

+koukne na ně stylem, no... co s váma mám dělat+ Aspoň že tak. +usměje se, vezme si kytaru a zahraje to s nima+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » ned čer 19, 2011 2:07 pm

+Zastaví se trošku omrknout jak jim to jde+ Nazdar ve spolek...+položí na stůl igelitku s nějakými vitamííínkama a pakl piv+ Pro vás...+kývne k tomu a když se Wenai nachvílu urve, tak se s ní pobaví o organizačních záležitostech+ Tak jak jsme na tom? Můžu domlouvat nějakej koncert?
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » ned čer 19, 2011 4:45 pm

+Když dohrajou, kývne Mgale na pozdrav a zapálí si cigáro.+ To bylo dobrý. +pochválí všechny za dobře odehranou píseň.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 19, 2011 6:23 pm

Super lidi. +kývne na ně, když dohrajou, sundá si kytaru a odšourá se k Mgale+ No... +poškrábe se ve vlasech+ Není na to ještě brzo? Hrajem spolu sotva měsíc. +koukne na ni+ A umíme tři písničky. Na kdy by ten koncert byl? Protože ještě tak minimálně, minimálně měsíc budem muset zkoušet, ale fakt hodně. Kdyby nám to sakra šlo. Nejsme žádný Mötley Crüe.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » pon čer 20, 2011 2:29 pm

+Stinkie vyběhne z kabelky co Mgala odložila na sedačku a hezky si všechny (ochotný) šleny oňufe a vomazlí, aniž by si toho pořádně Mgala všimla jak je rychlej+ á-ha...jo tak...+prolistuje diář...to není problém, samozřejmě...já si vždycky myslela, že takovýhle kapely nezkoušijou, ale rovnou hrají, ale jasně...tak...+zaklapne diář+ takhle - mám od šéfové domluvený, že když budete mít zájem, udělala by se na mýtince letní noc - takže pokud by to bylo ještě v létě, mohlo by to vyjít. +usměje se nadějně+ Dostali byste slušnej honorář, ubytování a jídlo zdarma...
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 20, 2011 4:27 pm

+vykulí na ni oči+ Na Mýtince? My? Vždyť tam jsou lidi děsně nóbl a vůbec. +opře se bokem a skříňku, co tam je+ Abysme tam nebyli nějaká atrakce na kterou se přišlo kouknout pár zazobanců. +skousne si ret a tázavě se na ni podívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon čer 20, 2011 4:59 pm

(lach!! zrovna nedávno sem koukala na náš interiér mýtinky v galérce tam - ten teda noobl moc není...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mgala » pon čer 20, 2011 5:04 pm

+ona vykulí oči na ni+ Noobl? To akorát šéfová se nosí jak...em...+rači to neřekne, páč by ju mohl někdo slyšet a měla by po práci. ale mávne rukou+ dyť tam bydlijou turisti a makají tam lidi ze statků kolem, nebo z městečka nedaleko. To se neboj. Myslím, že tam bude na letní n oc vyprodáno - vždyť kde sou noci hezčí než v létě v alpách? a jak se to tam bude krásně ozývat! mluvilo se něco i o tom, že by tam lidi mohli stanovat..prý nechají zavřený bojový slípky..+poznamená a rozhlídne se+ Mohli byste zahrát i nějaký písničky od jiných kapel, znáš to - lidi to naladí na dobrou vlnu, starý známý singly...
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » pon čer 20, 2011 5:07 pm

(lach! já tam taky koukala a říkala si to samý! Jj mýtinka je normální hospoda pro místní mudly... co tam hlavně chodijou na pívo, takže to fakt není luxus hotel, to se neboj, Wenai, tam zapadnete, se už na vás těším!) :Gl*
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette