Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Fabien » pát čer 24, 2011 9:24 am

Tir: +Vrátí se za chvilku s náčiním sekacím a vidí Tir, roztomile špinavou od toho barvoředění, jak maluje na plot vyznání.+ Počkej...+vezme druhý štětec a přimaluje líbající se králíčky.+

Obrázek
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 24, 2011 11:02 am

(ťuťuťu :Love :D )

Fab: jé, ty jsou celý my! škoda, že je budeme muset zamalovat... musíš mi stejný namalovat na tričko. nasadí mu kšiltovku, c o si ona půjčila od Nicolette.
Obrázek
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát čer 24, 2011 2:52 pm

:lol: :lol: :ss

Tir: Proboha!!! To ti podstrčila matka, tuhle kšiltovku, že jo? +Trochu z toho mámina králíčka šílí, ale pak ho zaujme, že Tir má jen velmi krátké šortky. Odvetně za kšiltovku jí namaluje na nohu srdíčko.+ Ty králíky zamalovávat nebudu! Ty tady nechám!! +prohlásí rezolutně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 24, 2011 3:10 pm

Fab: našly jsem je tuhle na půdě. je jich tam asi 15. maminka říkala něco o nějaké soutěži králíků, nebo pořehlídce... nasadí si svou vlastní. říkala, že si je máme brát na práci jako ochranu před barvama, prachem, sluníčkem a tak. Sam a Molly je budou mít taky. a těším se obzvlášť na Honorého v kšiltovce. poťouchle se zubí. co děláš?! ucukne. budu celá šmolková. copak jsem Šmoulinka? že ti udělím knír!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 24, 2011 3:26 pm

Tir: +Pozvedne oči směrem ke kšiltovce.+ Vousáč bude mít určitě kliku, že mu bude malá. Podle mě ji na ty svoje provazy nedostane...+ a tiše zatouží po dredech. :lol: + Honoré nosí slamák. Takovej starej, prožranej od molů či čeho, ale je to jeho základní letní pokrývka hlavy. Však uvidíš.+ A docela nenápadnšě jí mázna na malinký vykukující kousek prdelky.+ Teda - doufám, že Šmoulinka nejsi... to bych se cítil...ani to nedokážu říct...+oklepe se.+ :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 24, 2011 3:34 pm

Fab: chm! ohrne nos a hodí zadkem, te´d už kropenatým :lol: . najednou! mě matláš a najednou bys se štítil Šmoulinky... chopí se štětky a jde natírat tam, kde nejsou žádné maliny. ale stejně si srpem trochu vysekává jiné rostliny divoce se pnoucí ke slunci podél plotu, aby natřela pořádně všechno co je nad miniaturní kamennou podezdívkou. hele, Fabí... tady se hřejou malikký ještěrky na kamenech... okouzleně vydeche tiše a popatrně se sklání nad řečenými, aby je nepoplašila. ty jsou malinký a hezky vybarvený... :* :happ2*
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 24, 2011 7:18 pm

Tir: +Obejme ji kolem pasu a tiše jí taky šeptá.+ Gekonci...je jich tu spousta...jsou hrozně milí, spousta jich chodí i do domu, ale teď je nás tam moc, tak se asi vyhýbají hluku. Jsou úžasní lovci...Září jako drahokomy, co? :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 27, 2011 9:01 am

Fab: no jo! gekonci... ťuťu... pojď sem... natahuje pomalinku ruku, a snaží se prťouse přilákat. moc hlučíš. já bych chtěla, aby šli i k nám do pokoje, nebo aspoň na balkon.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 27, 2011 9:19 pm

Tir: Já přece vůbec nehlučím...+ hlastě se ohradí. :lol: + Já nevím, kdo v tom baráku furt huláká... :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte čer 28, 2011 9:18 am

Fab: jak huláká, mrňavé ještěrky utečou. Tir plácne Faba po stehně, když jsou sehnutí. ty! tys je zahnal, řveš jako pakůň s paviánem dohromady a ještěrky jsou pryč. protahuje xicht.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette