Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Styx » pát čer 24, 2011 8:50 pm

+zavede sem Shane a poukazuje jí to tam+ Tak tohle je náš kadeřnický salon. Máte tady všechno potřebné k dispozici a pokud by náhodou něco scházelo, stačí říct naší recepční, ta se o všechno postará +mávne rukou kolem sebe+ Můžete si to tady celé projít, pokud chcete, a zeptat se, co vás ještě zajímá.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » pon čer 27, 2011 2:38 pm

+rozhlédne se tam, pomalu si to tam projde a kouká, kde co je, pak pokývá hlavou+ Super. Já myslím, že je tu všechno. +podívá se na ni a usměje se+ Tak... chcete teda ostříhat?
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Styx » pon čer 27, 2011 10:13 pm

+nechá ji chvíli, ať si to tam omrkne a pak se na ni usměje+ Troufáte si hned? Hm... proč ne +ukáže jí všechny pomůcky, které kadeřnice potřebuje a sedne si do křesla+ Tak ukažte, co ve vás je.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » pon čer 27, 2011 10:24 pm

+nasaje vzduch mezi zuby a kývne+ Jo. +z kapsy vytáhne pouzdro s brýlemi, které si nasadí, stoupne si za ni a koukne na ni do zrcadla+ A máte nějakou konkrétní představu, nebo jenom pocit? +prohrábne jí prsty vlasy+ Zkrátit? Nechat to takhle dlouhý? Jinou barvu? +kouká na ni do zrcadla, jako by si na ní ty účesy představovala+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Styx » úte čer 28, 2011 4:00 pm

Nemám žádnou představu. Nechám to čistě na vás, jak se předvedete. Berte to jako přijímací praktickou zkoušku +usměje se+ Doufám, že máte ten pověstný šestý smysl, kdy se vám stačí podívat na zákaznici a hned víte, co by jí slušelo, jaký střih, barva nebo účes. Ostatně, zákaznice budou od vás vyžadovat radu často, s tím počítejte. Takže... +otočí se v křesle zády k zrcadlu, aby na sebe neviděla dřív, než bude práce hotová+ ...můžete začít experimentovat. Barvu a délku vlasů ale neměňte.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte čer 28, 2011 4:50 pm

Tak jo. +skloní se k ní, aby měla hlavu ve stejné výšce a chvilku si ji prohlíží, pak kývne a vezme sprej s vodou a vlasy jí postříká, aby tak nelítaly, pak vezme hřeben a nůžky a dá se do díla. Vlasy zkracuje tak o centimetr, dva, víc ne, pak jí je trochu sestříhá, pracuje mlčky a soustředěně, sem tam koukne na Styx, co ona na to+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Styx » úte čer 28, 2011 8:55 pm

+sedí v klidu, aby ji neznervózňovala a aby jí neustřihla to, co nemá+ Odkud jste se tady vůbec vzala? A kde bydlíte? Plánujete tady zůstat na delší dobu? +konverzuje nezávazně, spíš ale vyzvídá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » stř čer 29, 2011 10:30 am

Já jsem z LA. +vezme žehličku na vlasy a začne s ní žehlit+ A plánuju tady zůstat přesně tak dlouho, jak bude potřeba a když se mi tu bude líbit, tak klidně i dýl. +usměje se na Styx a dál žehlí+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Styx » stř čer 29, 2011 8:15 pm

Přesně takhle jsem se kdysi toulala po světě já, než jsem zabloudila sem. A vidíte, už jsem odsud neodešla +usměje se+ Máte přítele... nebo jste sama? +trochu pošilhává po té žehličce, je zvědavá, jak jí budou slušet rovné vlasy+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » čtv čer 30, 2011 7:44 pm

A proč jste tu zůstala? +střelí po ní tázavým pohledem a dál se věnuje jejím vlasům+ No... já jsem se před nějakou dobou s jednou holkou rozešla, takže tak. Chci si dát pohov, ani nikoho nehledám. +začne ji česat, přehodí jí tam a sem pár pramínků, pak se k ní skloní a poměřuje jí vlasy, jestli je má na obou stranách stejně dlouhé, pak se usměje a narovná se+ Tak, hotovo. +otočí jí židli, aby na sebe viděla+ Co vy na to?

Obrázek
Shane McCutcheon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví