Finská sauna - venkovní:)

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Finská sauna - venkovní:)

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř čer 29, 2011 8:59 pm

Ani ona pohledem neuhne a když před ní stojí nahý, sjede ho dlouhým, hodnotícím pohledem. Když přistoupí těsně k ní, nepatrně se pousměje. Vážně? No když myslíš. Mávne zlehka rukou a je stejně nahá jako on. Pohodlně se usadí na lavici a pozoruje ho skrz clonu páry. Řekni mi...co tě vedlo k tomu, stát se Smrtijedem? Pohlédne na něj se zájmem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv čer 30, 2011 6:02 pm

+když si ho Becca tak pozorně prohlíží, nestydatě jí poskytne trochu času, aby se pokochala. Zvedne hlavu od žhavých uhlíků a přesvědčí se, jestli dala na jeho radu. Spokojeně se usměje, když vidí, jak kráčí nahá k lavici a nespustí oči z jejího vrtícího se zadečku. Všeho nechá a jde za ní, sedne si naproti, aby měl hezký výhled+ Celý život jsem zasvětil uspokojování své touhy po vítězství, krvi a bolesti a tato práce mě dokonale naplňuje +odpoví na její otázku+ Dal bych za to krk, že už při mém narození mi bylo souzeno sloužit zlu. Takže když před lety můj Pán začal dávat dohromady svoji armádu, neváhal jsem ani minutu. Ucítil jsem svoji životní příležitost. A nikdy jsem toho rozhodnutí nelitoval, přestože jsem si mnohokrát sáhl až na samé dno svých sil nebo utekl hrobníkovi z lopaty a zranění a jizvy, které jsem v bitvách utržil už nikdo nespočítá. Vlastně... možná právě proto +ušklíbne se+ Být smrtijedem je takové legální naplnění mých zvrhlých tužeb.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát črc 01, 2011 12:21 am

Poslouchá ho a zamyšleně ho pozoruje. To máš tedy pravdu, kdybys nebyl Smrtijed, určitě by se z tebe stal sériový vrah. Uculí se pobaveně. A co tvá rodina? Byli na tebe hrdí, že ses dostal až k samotnému Pánovi Zla? Zadívá se na něj zvědavě. Pak se zatváří trochu rozpačitě. Jestli ti ty moje otázky připadají moc osobní, nemusíš mi odpovídat. Jen jsem si uvědomila, že jsem se nikdy s žádným Smrtijedem nějak moc nebavila. Usměje se nevinně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát črc 01, 2011 11:16 pm

Sériový vrah? Myslel jsem, že jím už dávno jsem +ušklíbne se a natáhne se po ručníku, kterým si zlehka utře zpocené čelo a pak si jej ledabyle přehodí přes klín+ Ne, nevadí mi tvé otázky, klidně se ptej smrtijeda... ale jak jsem ti řekl už minule, kdybych ti něco prozradil, musel bych tě zabít. Jinak by můj pán zabil mne. A protože se mi umírat ještě nechce a tebe by zase byla škoda, radši toho výslechu necháme. Co kdybychom radši pokračovali v tom našem rozhovoru o hraní si s ohněm +uculí se a přesedne si k ní+ Jak si představuješ tu svoji pomíjivou moc nade mnou, krásko? +vyzvídá, aby si mohl promyslet, co jí dovolí a co si už nenechá líbit+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob črc 02, 2011 11:33 am

Pro mudlovský svět rozhodně jsi. Uculí se. Dobře, nebudu už tedy vyzvídat, abych se náhodou nedověděla něco, o co vůbec nestojím. Pousměje se. Jak si představuju... Zamyslí se. No to je těžký víš, já většinou nejraději improvizuju. Ale figurují v tom nějaká pouta a tak podobně. Uculí se nevinně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob črc 02, 2011 3:49 pm

Tak pouta jsou tvoje specializace? +pozvedne překvapeně obočí a v očích mu blýskne jakési zvrhlé potěšení, pak se na ni upřeně zadívá, oči mu ztemní+ Myslíš, že bych se nechal jen tak spoutat? +přimhouří oči, je zvědavý, co mu na to odpoví+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned črc 03, 2011 11:44 am

Specializace? Ani ne, jen si ráda čas od času hraju. Uculí se nevinně. No popravdě, nemyslím si, že by ses nechal a jen tak už vůbec ne. Ušklíbne se pobaveně. Ale možná kdybys pak dostal stejnou příležitost nade mnou...? Zadívá se na něj s vyzývavými jiskřičkami v očích.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned črc 03, 2011 2:14 pm

Taky mě baví hrát si +v očích mu svítí rozverné plamínky a pak se usměje při její odpovědi+ To máš úplnou pravdu. Nikomu nedovolím spoutat mě... ani svému nepříteli. Špatně by pochodil + nakloní se k ní blíž+ Hm... stejnou příležitost? +plamínky v očích mu náhle vzplanou jako požár+ To mě láká... nad tím bych už možná i uvažoval +chvíli ji pozoruje, z jeho kamenného výrazu není patrné, co se mu honí hlavou+ Máš tady nějaká pouta? +zavrní nakonec+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon črc 04, 2011 6:22 pm

No, že to nedovolíš nepříteli, to mě ani nepřekvapuje. Uculí se. Hmm, myslela jsem si, že to by tě mohlo zaujmout. Pousměje se a dívá se mu do očí, na rtech slabý úsměv. Když se zeptá na pouta, pozvedne obočí. Tady sice ne, ale to se dá velmi rychle změnit. Zkoumavě ho pozoruje. Máš snad něco v plánu?

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř črc 06, 2011 8:06 pm

Jak by mě taková nabídka nemohla zaujmout? Je to moje oblíbená činnost +ušklíbne se+ Nemám žádný plán... rád improvizuji. Ale jelikož mám dnes opravdu dobrou náladu, nabízím ti jedinečnou příležitost, která se víc nebude opakovat. Takže... +napřímí se a kolem beder si omotá ručník+ dělej si se mnou, co chceš... než si to rozmyslím +spaluje ji pohledem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti