Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Jessica Latem » pon čer 27, 2011 4:28 pm

+snaží se udržet vážný výraz, když se tak Byron hlásí o podpisování+ No... +koukne na Wenai a usměje se stylem, že ona se rozhodně nikde nezašívá+ ...myslím, že bychom to měli vzít. Jak řekla Kim, může to být dobrá zkušenost. A léto bude ještě dlouho, takže budeme mít dost času na zkoušení. +podrbe zvíře za krkem+ Podle mě je to skvělá příležitost. +pokrčí lehce výmluvně rameny+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 27, 2011 11:22 pm

+tleskne do dlaní a nadechne se, pak se usměje+ Tak jo. Budem tam hrát, teda. Dej nám vědět kdy a my budem zkoušet, až se z nás bude kouřit. +otočí se ke skupině+ Neflákat se, neflákat se, dáme si ještě jednou Trip, abysme ho nezapomněli. +žene je ke strojům a sama si nasadí kytaru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » pát črc 01, 2011 1:18 am

+Spokojeně se uculí a promne si ruky+ No výborně, tak s tím počítejte tak..v srpnu, to by mělo být času dost. +koukne na ně, jestli souhlasijou a udělá si poznámku+ Zbytek domluvíme, až to bude aktuální. Neboj, Byrone, pivo bude extra chlazený! A...+začne se rozhlížek, kde je Stinkie. Ten u Jess skoro vrní spokojeností a lísá se, jako by ho Mgala snad celý dny nevomazlovala+ Tsch...+zakroutí nad tím hlavou, ale nastaví tašku na zem, Stinkie se takovým mucknutím rozloučí s Jess a hezky tam zaběhne zpátky+ Nebudu dál rušit, hezky dál zkoušejte! +uculí se na ně+ Kdyby vám něco chybělo, víte, kde mě najdete! +v DROGérce... Rozloučí se s nima a maže do práce.+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » pát črc 01, 2011 5:16 pm

Měj se. +kývne hlavou Mgale na pozdrav, uhasí cigáro v jednom z popelníků, kterých je tam všude kolem dost, prokřupe si prsty.+ Dobrá, tak trip. Jedem! +začne hrát.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 03, 2011 12:25 pm

+začne taky hrát, když skončí, tak se koukne po ostatních+ Ok, takže to bysme měli, další zkouška, za dve dny, co vy na to? Musíme zkoušet, když už máme domluvenej koncert. +zazubí se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 03, 2011 1:12 pm

Tak ahoj. +broukne k Stinkie, když se s ní rozloučí a odběhne k paničce+ Ahoj. +mávne na Mgalu a vydrápe se na nohy, aby se dostavila na svoje místo+ Já rozhodně nejsem proti. +usměje se a povzdechne si, když jí pohled padne na tašky+ Říkali jste, že je nahoře nějaký volný pokoj? +zahledí se do stropu+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 03, 2011 1:25 pm

Jo, +kývne na souhlas+ Pár jich tam ještě zbylo, jestli chceš, dveře jsou ti otevřený a udělám ti cenu. +mrkne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 03, 2011 1:32 pm

To by bylo skvělý. +usměje se+ Při představě že to všechno potáhnu minimálně přes půl města. Mě berou mdloby. +zašklebí se+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » ned črc 03, 2011 3:00 pm

Dobrá, takže zkouška za dva dny. +souhlasně přikývne a zapálí si další cigaretu. Ještě se ale nemá k odchodu, protože má v úmysle si chvíli sama pocvičit.+ Tady se ti bude líbit. +usměje se na Jess a mrkne na Wenai.+ Můj pokoj je přímo boží. +řekne a musím se nad tím zasmát, že od Wenai se na ni ty slovíčka nějak lepí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » ned črc 03, 2011 3:13 pm

+sundá si kytaru a odpojí ji od komba a položí+ Já ti pomůžu. +usměje se na Jessicu+ Chceš?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette