San Francisco

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: San Francisco

Příspěvekod Christa » ned črc 10, 2011 10:21 pm

No... možná. +otevře dveře, pustí Wenai dovnitř a pak jde za ní a sedne si k jednomu stolu+ Jde o to, jestli znáš kapelu Phantomania. Nejsou tak strašní, jako jejich název. +usměje se na ni a pak koukne na obsluhu, která tam přijde+ Já si dám colu a hamburger s hranolkama.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 10, 2011 10:23 pm

Hm, to neznám. +zavrtí hlavou, sedne si a rychle prostuduje jídelní lístek+ Já taky. +kývne nakonec na obsluhu+ A chilli omáčku. +dodá pak ještě+ Otázkou ovšem zůstává. +podívá se vážně na Christu+ Co budem dělat celý odpoledne. +pokývá hlavou, jako že to myslí vážně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » ned črc 10, 2011 10:25 pm

Odpoledne? +zamyslí se+ No, můžeš se jít podívat k nám do bytu, přestěhovali jsme se totiž na lepší. Four Non Blondes nám začalo nějak vynášet, až podezřele. Možná budeme mít i album. +zasní se+ Vlastní album, to by byla paráda.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 10, 2011 10:28 pm

Vy bydlíte jinde? +vykulí na ni oči+ No tak jo. +pak hvízdne+ Páni, album? To by jste pak byli děsně slavný. Měla by jsi na mě pak ještě čas, kdyby jsi musela odhánět ty davy fanynek?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » ned črc 10, 2011 10:34 pm

Já a davy fanynek? +rozesměje se+ To si teda nemyslím, my je spíš budem odhánět od Lindy a budem ji krýt, aby ji neudupali. Už teď se zdá, že jich má víc než dost. Do postele určitě. +řekne s určitým spikleneckým náznakem v hlase+ A co ty, ty nikoho nemáš, že sis najednou na mě takhle vzpomněla?
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 10, 2011 10:36 pm

+číšnice jim donese, co si objednali a zase zmizí+ Já? +napije se, aby získala čas+ Nee, já nikoho nemám, asi teda. Asi. Vlastně ne. Nemám. +pokrčí rameny+ Proč bych si neměla vzpomenout na tebe? Na okouzlující basystku, kvůli které jsem si založila kapelu, začala hrát na basu a přemýšlím, že si propíchnu ucho? +zazubí se na ni a zakousne se do hamburgeru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » ned črc 10, 2011 10:53 pm

Nemám, asi teda, asi ne nemám? +zopakuje to+ No tak to zní vážně. +pak začne jíst hranolky a poslouchá ji, ale musí se zasmát+ Tak okouzlující, to mi dlouho nikdo neřekl. Máš u mě plusový body, bledule. A co tetování? Máš už nějaký? Doufám, že ne stejný, jako já.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 10, 2011 10:55 pm

Tetování náhodou už mám a nááhodou není vůbec stejný jako máš ty. +ukáže jí basovej klíč na zápěstí a hvězdu na rameni+ A ty máš nějaký nový? Abych pochytila inspiraci na další? Už teď vypadáš jak omalovánka. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » ned črc 10, 2011 10:56 pm

Nó. Ta hvězda skoro vypadá jako moje, ale dobrá, budiž ti odpuštěno, protože jsi tak mladá a nezkušená. +blahoskloně k ní kývne, jakože jí odpouští+ Ts, prý omalovánka, to je umění a mě se to líbí a abys věděla, tak mám a neřeknu ti kde, aby sis ho musela najít sama.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 10, 2011 11:37 pm

Sama? +v očích jí zasvítí+ Tak to budu hledat velmi pečlivě. +usměje se+ Jen doufám, že mě nebudeš zkoušet ze hry na kytaru, to by mohlo dopadnout dost katastrofálně.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí