Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod Isamun » pon črc 11, 2011 4:08 pm

Molly: dívá se na ni pobaveně, jak se roztřese mlsností a vizitýruje místnost. její pomatení smyslů připisuje hlavně abstinenčním příznakům (čokoláda, kafe). ale Moll, přece by byly nejspíš dole v lednici, nemyslíš? víš co? skoč si na záchod, dej si sprchu, jestli chceš. já je přinesu. nabídne.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte črc 12, 2011 9:27 pm

Samík: +Je absťákem vážně trochu rozklepaná a tak jí dělá potíže nechat Sama jít. + Jo...záchod...koupelna...ale přineseš je, jo? :roll: :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte črc 12, 2011 9:43 pm

Molly: jasně! za chvilku jsem zpátky! vyběhne trychle do kuchyně, ukořistí talíř s asi osmi maxikošíky
Obrázek

slyší, jak se Molly sprchuje a napadne ho (ze zálohy :lol: ) zajímavá myšlenka . rzyche vběhne do svého kutlochu, kde bleskově svlače oblečení, proběhne rychle taky sprchou a jen v ručníku se vrátí k Molly, nedbaje mokrých šlápot na chodbě. lehne si na záda na postel, do klína si položí podnos se sladkostmi a ležérně si složí ruce za hlavu (nohy NEmá propleteny do lotosu :mrgreen: ). a vyčkává, až Molly vyjde z koupelny.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte črc 12, 2011 9:57 pm

(zákeřnost... :lol: :o :mrgreen: )

Sam: +Vyjde z koupelny zamotaná v osušce a zrak roztěkaný ji padne na postel. Málem jí to zklátí. :lol: Tolik lákadel naráz... :mrgreen: + Hmm...+zamručí. Nechá spadnou osušku na zem a po čtyřech se přes velkou postel krade na košíčky.+ Samíku...ty jsi pokušitel... :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte črc 12, 2011 10:24 pm

Molly: jak se k němu plíží, chňapne ji za nohu. ha! chytila se do pasti na medvědy! i na ty malý! co mi dáš, medvídě, když ti dám jahůdku?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob črc 16, 2011 8:17 pm

Sam: +Zacuká chycenou nožkou a pokusí se zasmlouvat. :lol: + Půjčím ti chycenou tlapku na hraní... :lol: :Love ...a chci jahůdku i s košíčkem!! :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte črc 19, 2011 12:53 pm

Molly: leda bych si ji mohl odšroubovat! pošimrá nožičku a pak naznačí to šroubování. jahůdky lahůdky by chtělo každé medvídě... a já jsem čekal aspoň pusu a nějaké to opěvování, jak jsem hodný a šikovný, kdy bych se mohl tvářit skromně. ušklíbne se.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte črc 19, 2011 4:52 pm

Sam: +Rozesměje se při lechtání a ruce se jí podlomí.+ Pusu možná...+zauvažuje.+ Ale proč opakovat známé pravdy?+ utahuje si z něj, i když je ve stavu, kdy by ho klidně i svatořečila, jen kdyby dostala něco sladkýho. :lol: + A ty se stejně nikdy skromně netváříš!+ Přejede mu jazykem po žebrech. :* +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned črc 24, 2011 1:18 am

Molly: kdepak, já jsem vtělená skromnost! ale ty se nějak pleteš a místo tady kočíčku mi olizuješ hrudníček. chechtá se, neb olizování lechtá. aspoň se na vlastní chuť přesvědčíš, že jsem samá skromnost a dobrota... :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned črc 24, 2011 9:38 am

Sam: +Už to neprodlužuje. Ukořistí košíček a i když je lapena a pohyblivost má ztíženou, i tak si ho spokojeně nacpe do pusy.+ Hmm...Samíku - tohle je dobrota sama..+huhlá s plnou pusou.+ Ty jsi Udo Ješita! Kocour, co se rád nechá drbat za ušima. :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles