s Fabienem za hranice všedních dní

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: s Fabienem za hranice všedních dní

Příspěvekod Tirage » ned črc 24, 2011 2:43 pm

Fab: to já nevím - měco mě zastudilo a byly to ty hodinky. to by bys měl vědět, pohádkáři! tys vyprávěl o kukačkových hodinách s drakem místo kukačky, prohovaných mrožích a dostizích mořských koníků... vyhrabává se z pelíšku na nohy a prstama si urovnává rozcuchané vlasy. olíbne u toho párkrát Faba, který se taky sbírá.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned črc 24, 2011 2:59 pm

Tir: +Okukuje ďábelský strojek.+ To je jasný...to byla zlatá velryba! Já ti to říkal...a mně se nevěřilo!!+ nafoukne se jako krocan.+ Ženo, co bude ke snídani? +zeptá se pak nenápadně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned črc 24, 2011 4:23 pm

Fab: já ale žádnou velrybu neviděla... co kdyžs to byl ty? hledá oblečky nějaké. aspoň kalhotky a triko. no právě! tys už měl k snídani mě, ale co bude hamat Tirinka? zlobí ho. natáhne si kalhotky a udělá těch pár kroků do kuchyňky a prohledává zásoby, co si dají. cestovní suchary Kapitána Osmidrápa... sardinky, syreček, nebo co... a chceš kafe nebo čajík? přehrabuje proviant a chystá snídani.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned črc 24, 2011 4:36 pm

Tir: Nemůžeš věřit jen tomu, co vidíš...+taky hledá nějaké trnýrky.+ A nejen láskou živ je člověk, dokonce i na dovolené s milovanou bytostí je potřeba probrat mozek kávou a pozřít několik sucharů...Osmidráp dělá skvělé..užs je chutnala? Syreček si dám, až budu chtít, abys mi na chvilku dala pokoj ... :mrgreen: ...olíbne jí krček, jak je sehnutá nad proviantem.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned črc 24, 2011 4:42 pm

Fab: cheche, jestli je to syreček výstražný tak je můj! zamlouvá si ho.taky je tu nějaká marmeláda... asi Mollyin lektvarový deficit z prázdnin, typuju... chceš červenou, nebo oranžovou? ta oranžová, to budou ty meruňky, co jsme dělaly spolu... postaví na vařič konvici s vodou na nápoje.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned črc 24, 2011 5:05 pm

Tir: Nesahej mi na syreček!! si ho tady už šest neděl schovávám!! +rozhorlí se.+ Radši bych něco, cos dělala jenom ty. Vůbec bych se nedivil, kdyby sem Molly podstrčila něco, po čem mi naskáčou hnisavý boláky na zadku...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned črc 24, 2011 5:54 pm

Fab: no dobře, tak si syreček nech. ale nepřeháněj! je to normální marmeláda! zalije kafe a čajík a namázne si suchárek mamtěrárou meruňkouvou. normální meruňková... pronese a znovu si ukousne. měli bychom se někde stavit pro ovoce a zeleninu... kam vlastně plujeme?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned črc 24, 2011 6:31 pm

Tir: +Strčí do marmelády prst, očichá ho a pak oblízne.+ Dobře - věřím ti...marmeláda...Ale pro jistotu mi po snídani ukážeš zadeček, co? A kam plujeme? To já nevím. Loď může plout, kam chce. Ale je nasměrovaná na jeden docela malý půvabný přístáveček, kde se dá koupit na trhu zelenina, korálky od domorodců a mají tam i docela pěknou hospůdku a pláž nedaleko....+slibuje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned črc 24, 2011 6:37 pm

Fab: to je dobře. nakoupíme papání a korále... nadzvedne se, vyšpulí na něj zadeček a odhrne i nohavičku kalhotek, aby ukázala, že je neporušený a pěkně marmeládou vykrmený :D a ty půjdeš plovat a já do hospody. namaže další suchary a dá je na společný talíř.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon črc 25, 2011 8:05 pm

Tir: +Nahne se a pečlivě kontroluje, zda je se zadečkem vše v pořádku.+ Hele...jak to, že já půjdu plovat a ty do hospody? +docvakne mu se zpožděním s ohledem na kontrolu.+ To je jako zase nějaká kulišárna?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles