Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Kim Jasper » ned črc 31, 2011 8:36 pm

Takže spolu...spolu. +ušklíbne se s úculem.+ Bruslit? +odklepe cigaretu do popelníku.+ Tak k tomu by mě teď nikdo nepřinutil. +potřese hlavou. Donesou jí kávu a croissanty a Wenai colu.+ Hmmm... čerstvá káva. +broukne si spokojeně a slastně přivírá oči, když se nadechne té vůně. Nasype si tam pořádnou dávku cukru, zamíchá a ani nepočká, než vystydne, hned si z ní trochu odpije. Až pak se spokojeně opře, vezme si jeden croissant a začne z něj uždibrávat. Pobavaně se koukne na Wenai.+ I když to bude velká oběť, snad to vydržím. +dobírá si ji, koutky úst jí cuká a v očích jí svítí šibalské jiskřičky.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 31, 2011 8:46 pm

+opře se loktem o stůl a bradu si opře do dlaně+ Téda, +culí se+ Ty seš tak odvážná a odhodlaná a vůbec, já bych se bála sama sebe poslouchat, zvlášť, když tam budem jenom my dvě. +koukne na ni významně+ A co když zamknu a ty nebudeš moct utýct!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned črc 31, 2011 8:55 pm

No to víš. +přikývne pobaveně a vypne svůj hrudník v bílém tričku, v snaze udělat "chrabré" gesto, jediný výsledek však je, že jí tričko hezky obepne prsa. Začne se smát a opře se o lokty a nakloní se blíž k ní.+ Pak si najdu nějaký způsob, jak tě účinně umlčet. +zavrní tiše s mnohovravným úsměvem na rtech.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 31, 2011 9:04 pm

+nemůže si pomoct, ale když se Kim tak vyprsí, tak jí pohled prostě sklouzne na její prsa, ale za okamžik se ovládne a zas jí kouká do očí+ Vážně? Tak to jsem na ten způsob zvědavá, jen doufám, že to bude jeden z těch příjemnějších. +upije coly a típne špačka cigarety+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned črc 31, 2011 9:18 pm

+Její pohled jí neunikne, uculí se ještě víc, no jinak nedá najevo, že si toho všimla. Zatváří se tajemně, no nepřestává se usmívat.+ Existuje velice dobrý způsob, jak to zjistit. +mrkne na ni.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 31, 2011 9:24 pm

No tak to každopádně. Ale já budu tak laskavá a před tím zážitkem tě nechám dopít to kafe, na který ses tak těšila. +usměje se na ni a opře se v židli+ Mimochodem... kdy by jsi chtěla ten koncert na Mýtince? Já mám teď čas asi tak čtrbáct dní, ani ne a pak na týden odjíždím. +koukne na svý nehty+ Jisté neodkladné záležitosti si žádají mou přítomnost. +řekne strašně škrobeně, ale pak mo ní blýskne úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned črc 31, 2011 9:39 pm

Já se ho neplánovala vzdát, ani kdybychom šli zkoušet hned. +mrkne na ni a taky se opře.+ Ale dobrá. +odpije si další hlt. Zpracuje první croissant a pustí se do druhého.+ Cigareta jí už v popelníku dohořela sama, tak jí tam jenom hodí.+ Já myslela, že to spíš záleží na Mgale a její šéfové, nebo kdo to vlastně má pod palcem. +nadzvedne jedno obočí.+ Ale mně by to taky nejvíc vyhovovalo během těchhle dvou týdnů.+ A jaké? Jestli to není tajné. +vyzvídá s úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon srp 01, 2011 12:16 pm

No jo! +plácne se zdravou rukou do čela+ Já tam za nima ještě musim zajít a dohodnout to. +zatváří se, že se jí moc nechce+ Musím jet domů, přijede brácha a že prý si budem muset promluvit, což znamená, že mě bude otravovat s těma důležitejma věcma jako je spravování majetku a tak. Nuda, nuda, nuda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon srp 01, 2011 10:07 pm

Majetek. +pokroutí hlavou.+ Rozhovory na toto téma vyslovené nesnáším. +zatváří se otráveně. Dojí a dopije café. Zavolá k jejich stolu číšníka a hned to i platí.+ Dobrá, já jsem uspokojila své primární potřeby. +uculí se a postaví se od stolu.+ Jsem připravená poslechnout si tvůj zpěv. +mrkne na ni šibalsky.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon srp 01, 2011 11:29 pm

+odežene číšníka, aby to Kim nemusela platit a taky se zvedne+ Takže jsi si jistá, jo? Naprosto připravená, duševně i fyzicky. +kouká na ni a snaží se neculit a jde pomalu do zkušebny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette