Pokoj yohannky

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj yohannky

Příspěvekod Beatrix » úte srp 02, 2011 5:54 pm

A stavíme se na zákusek v kavárně! +hlásí už dopředu+ Mám příšernej hlad! +vohladí havěť, umyje si ruky a ještě si upravuje pusu+ Pampadam...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte srp 02, 2011 6:24 pm

+maluje si oči, ale jak jí padne pohled na černou tužku, tak ji vyhodí z koupelny+ blbý tužky! hnusný! všechny! +vyleze ven a převlíkne se+ mmm já bych si dala panáka.. jak ste vůbec včera.. dopadly? +dejme tomu..+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte srp 02, 2011 6:30 pm

+uhne tužce, která kolem ní prosviští+ Nemaluje, nebo co? +kopne ju někam bokem, přece se nebude ohýbat+ Mmm toho taky můžeme! ále..sem musela dom chvílu po tobě, aby mi to tu havěť nesežrala! +dou asi pomalu ven a bea se zastaví před autama+ čím pojedem?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte srp 02, 2011 7:25 pm

maluje.. ale ještě bych vypadala jak ten.. blbeček +zamumlá a dá si tmavý brejle+ supr! dáme si dva.. tak kam jedem prvně? ee.. třeba.. tady tím tvým +ukáže na auto+ aa.. mmm nějaký detaily? coo? +uculí se+ pochlub se!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte srp 02, 2011 10:40 pm

bl-be-ček? +zvědavě+ jako..Dero? +zamračí se+ necháme ho zbít! a zavřít! +lach, já chtěla vědět kterýýý, tak třebááá hummera 3, prozměnu. tak ho odemkne, a nasednou+ Detaily? Ani nééé, sme si stihly akorát namalovat pusu a dala sem jí číslo..ale...prý se s Dirkem moc nevídají teď...+potěšeně a přemístí je do Kacupe+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Dero Goi » čtv srp 04, 2011 11:45 am

+Tak nějak se probere, zavostří na to co to vobjímá a vona flaška+ Kurva...+zamrmle a otočí se na druhou stranu+ mhmmm...+spokojeně se usměje a hrozně nenápadně si obejme yohannku+
Dero Goi
Člověk

Předchozí

Zpět na Soukromé pokoje