Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 10:18 am

+Pobaveně se ušklíbne a v očích jí zahoří drobné plamínky při pohledu na její úcul.+ Na co právě myslíš? +vyzvídá s úsměvem. Tak Kim nemá důvod jí nevěřit. Přikývne.+ To je pravda. Hrát na baskytaře si vyberou jenom opravdoví fajnšmekři. +Usměje se.+ Na kytaru už teď skutečně umí kde kdo. To je taky důvod, proč já začala hrát na bicí. Není moc holek, co by se na to daly. Spíš se to považuje za výsadu drsných, divokých chlapů. +zašklebí se.+ Na drsné, divoké ženy dnes nikdo nemyslí.+ snaží se tvářit pobouřeně, no jeden koutek jí přesto ucukne. Jak se Wenai tak vyprsí, zasměje se a políbí ji na jedno ňadro.+ To určitě seš. +mrkne na ni.+ A jo, kapela... to mi připomíná, už máme udělaný nějaký seznam písniček? Jak, kdy a co budeme hrát? Měli bychom si to také ještě procvičit. Hlavně co se týče těch našich písniček.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 12:03 pm

Drsná a divoká žena, arrr. +zavrčí a přitáhne si ji k polibku, pak se zase položí, stčí si jednu ruku pod hlavu+ No... seznam písniček, to by sme určitě měli. A cvičit teda taky, když už jsme u toho, aby jsme tam nepředvedli něco, po čem nás už nikdy nikam nepozvou. +ušklíbne se+ Ale ten seznam, měli by sme si ho napsat. Takže naše tři písničky, co už umíme jako skupina. A pak nějaký ty starý známí. To se poradíme s celou skupinou. Každej řeknem tak dvě, co by sme chtěli zahrát a ty tam napíšem.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 12:24 pm

Vrrr. +zavrčí i ona a při tom polibku jí malinko kousne do rtu, pak se šibalsky zasměje. Lehne si na bok, jednou rukou si podloží hlavu a druhou jí začne konečky prstů přecházet po nahém těle v malých kroužcích.+ Neodpovědělas. +řekne s úculem. Přikývne. +Souhlasím, ten seznam bychom určitě měli sepsat. Asi by bylo dobré se dnes sejít. +navrhne, ale nezdá se, že by se jí chtělo hnout.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 12:43 pm

Myslím na to... +zašeptá+ Jaký růže by se k tobě hodili nejvíc, abych ti je mohla koupit. +prohrábne jí prsty vlasy a usměje se na ni+ Jo, to měli, takže by sme se měli zvednout a oblíct, popkud nechcem pohoršovat lidi. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 6:38 pm

Růže? +překvapeně.+ No... já nevím. +pokrčí rameny.+ Květiny mi ještě nikdo nedal a růže už vůbec ne. +Taky se usměje a když Wenai ruku odtahuje, vtiskne jí do dlaně jemný polibek.
Povzdechne si.+ No jo. +je jasné, že by takhle nejradši ležela celý den.+ Práce je práce. Posadí se a začne kolem sebe hledat své oblečení. Podá Wenai kalhotky a natáhne si své triko.+ Zavoláme je sem hned? +zeptá se, když o kousek dál najde své spodní díly oblečení a souká je na sebe.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 6:54 pm

Díky. +vezme si kalhotky a začne se oblíkat+ Jo, hnedka, musíme začít něco dělat. +oblíká se dál+ Jak to, že jsi od nikoho nedostala kytku? +rošťácky se usměje+ To budu muset napravit, jak by se ti líbila taková ta kytka, která na tebe vyšplíchne vodu? +vyzvídá se zájmem+ Víš, ta jakou nosí klauni v knoflíkové dírce u saka. +podívá se na ni a vytáhne si z lednice pivo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 7:19 pm

Já už si říkala, že jsi na mě nějak podezřele milá. +uculí se a jak jde kolem ní, plácne ji jenom tak ze žertu po zadku.+ Sem s ní. Taková kytka se může hodit.+ zasměje se při představě jak chodí mezi lidi a šplíchá je vodou.+ Ale pak mi musíš dát i takové to klaunovské sako. +mrkne na ni už kompletně oblečená. Sedne si opět na svou židli a zapálí si cigáro.+ Zavoláš Byronovi ty, nebo mám já? +zeptá se, když schová zapalovač a vyfoukne kouř.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 7:23 pm

+napije se pivo a kecne sebou na gauč vedle Kim+ Já mu brnku. +vezme telefon a chvilku volá, nic, tak druhej pokoj+ Nazdar Byrone, hele přijďte do zkušebny. Domluvíme se na tu středu, jo? +položí to a zazubí se na Kim+ Zachvilku je tu máme. +ještě se k ní nahne a políbí ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 8:00 pm

+Ušklíbne se.+ Tak druhý pokoj, hmm? +polibek jí opětuje.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 8:16 pm

Jo. +rošťácky se usměje+ Ale nezněl, jako bych je u něčeho vyrušila. +trochu se odsune, aby to nevypadalo, že se spolu zrovna muchlovaly+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette